Pohjois-Amerikan koulutussovellusten markkinaennuste vuoteen 2028 asti

ReportLinker

Pohjois-Amerikan koulutussovellusmarkkinoiden odotetaan kasvavan 6 678 dollarista. 82 miljoonaa vuonna 2020 38 705 dollariin. 81 miljoonaa vuoteen 2028 mennessä; sen arvioidaan kasvavan CAGR:llä 25,0 % vuosina 2021–2028.

New York, 19. toukokuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Reportlinker.com ilmoittaa julkaisevansa raportin “Pohjois-Amerikan koulutussovellusten markkinaennuste vuoteen 2028 – COVID-19-vaikutus ja alueellinen analyysi tyypin, sovelluksen ja toimitustyypin mukaan” – https ://www.reportlinker.com/p06279486/?utm_source=GNW
Koulutussovellus on sovellus, joka sisältää erilaisia ​​multimediatyökaluja, jotka on tarkoitettu rakentamaan itseoppimista ja virtuaalista opetusprosessia.

Koulutussovellukset tarjoavat erilaisia ​​e-kirjoja, online-pilatestejä, äänimuistiinpanoja ja asiantuntijoiden apua sekä muita ominaisuuksia, kuten interaktiivisia vanhempien ja opettajien istuntoja, läsnäolojen hallintaa ja online-maksujen maksamista. Kasvava digitalisaatio koulutusalalla ja lisääntyvä älypuhelimien ja Internet-yhteydet edistävät koulutussovellusmarkkinoiden kasvua.

Apu- ja opetuksenhallintaratkaisujen yleistyminen erityisesti erityisopiskelijoille lisää opetussovellusten kysyntää.

Pohjois-Amerikan koulutussovellusten markkinaekosysteemin tärkeimmät sidosryhmät ovat koulutussovellusten kehittäjät ja loppukäyttäjät. Lisäksi koulutussovellusten kysyntää ohjaavat muun muassa teknologinen kehitys ja verkkotuntien lisääntyvä trendi.

Duolingo Inc.; IXL-oppiminen; McGraw Hill Education, Inc.; Photomath, Age of Learning, Inc. muun muassa ovat eräitä merkittäviä koulutussovellusten kehittäjiä Pohjois-Amerikan koulutussovellusten markkinaekosysteemissä.

Tyypin perusteella Pohjois-Amerikan koulutussovellusmarkkinat on jaettu kielten- ja aineoppimiseen, pelipohjaiseen oppimiseen, digitaaliseen kirjastoon ja muihin. , ja yksittäisiin.

Toimitustyypin perusteella Pohjois-Amerikan koulutussovellusmarkkinat jakautuvat digitaalisiin ja fyysisiin sovelluksiin.

Oppilaitosten, koulujen, yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen lisääntyvä määrä sekä kasvava keskittyminen teknologia-alaan ja hallituksen merkittävät aloitteet useista talouksista ovat tekijöitä, jotka lisäävät digitaalisen koulutuksen kysyntää, jotka vauhdittavat koulutussovellusmarkkinoiden kasvua. . Lisäksi hallituksen kasvavat aloitteet koulutusjärjestelmän tehostamiseksi, digitalisaation omaksumisen nouseva trendi ja kasvava keskituloluokan käytettävissä olevat tulot ovat näkyviä tekijöitä, jotka nostavat markkinoiden kysyntää.

Koulutussovellusten kehittäjien tekemä orgaaninen ja epäorgaaninen kehitys johtaa Pohjois-Amerikan koulutussovellusmarkkinoiden kasvuun. Esimerkiksi tammikuussa 2022 Age of Learning laajensi “Age of Learning School Solutions” -mestariohjelmiaan lanseeraamalla “My Reading Academyn” , oppimisratkaisu pienille lapsille.

Siinä on pelipohjaisia ​​oppimisistuntoja, jotta lapsi tuntee olonsa sitoutuneeksi ja kiinnostuneeksi.

Nykyinen oppimisanalytiikan maisema on laajentunut dramaattisesti erityisesti korkeakoulujen osalta. Kun opiskelijat osallistuvat pelillisiin tapahtumiin, he voivat oppia ja harjoitella paremmin.

Peliominaisuudet auttavat luomaan hauskan ja tuottavan oppimiskokemuksen oppijoille.

Education Worldin joulukuussa 2019 julkaiseman artikkelin mukaan STEPapp oli julkaissut Gamified Learning EdTech -sovelluksen, jonka tarkoituksena on mullistaa K-12-koulutus Pohjois-Amerikan Education Apps -markkinoiden kasvussa.

Lisäksi virtuaalitodellisuuden (VR) ja lisätyn todellisuuden (AR) käyttöönoton jälkeen opetuksessa luokkaoppimiskokemus on kokenut valtavan muutoksen Pohjois-Amerikan koulutussovellusten markkinoilla. Vaikka VR tarjoaa rakennetun todellisuuden, AR tarjoaa todellisen kuvan paranneltu näkymä.

Näin ollen virtuaalitodellisuuden, lisätyn todellisuuden ja pelillistämistekniikoiden integroinnin lisääntyminen oppilaitosten välillä tarjoaa parempia akateemisia tuloksia, luo kysyntää koulutussovelluksille, jotka tukevat niiden toteutusta, mikä luo mahdollisuuksia koulutussovellusten kehittäjien tulevaan kasvuun kaikkialla Pohjois-Amerikassa. koulutussovellusten markkinat.
Lue koko raportti: https://www.reportlinker.com/p06279486/?utm_source=GNW

Tietoja Reportlinkeristä
ReportLinker on palkittu markkinatutkimusratkaisu. Reportlinker löytää ja järjestää viimeisimmät toimialatiedot, jotta saat kaiken tarvitsemasi markkinatutkimuksen – heti, yhdessä paikassa.

_______________________________

CONTACT: Clare: clare@reportlinker.com US: (339)-368-6001 Intl: +1 339-368-6001

Leave a Comment