Opetusministeriö on pidentänyt FAFSA-vahvistusvapautta

Paikkamerkki artikkelitoimintojen latauksen aikana

Bidenin hallinto sanoi keskiviikkona, että opetusministeriö jatkaa lieventämään väliaikaisesti tarkastustaan ​​hakevien opiskelijoiden osalta liittovaltion- apurahoja ja lainoja, ja koronaviruspandemian vaikutukset leviävät edelleen koko korkeakoulutuksen ajan.

Päätös tarkoittaa, että vähävaraisten kotitalouksien opiskelijoita pyydetään tänä vuonna vähemmän toimittaa asiakirjoja, jotka osoittavat 2022–2023 liittovaltion opiskelijatuen tai FAFSA:n ilmaisen hakemuksen tietojen oikeellisuuden. Sen sijaan osasto keskittyy edelleen tarkastukseen prosessi, joka tunnetaan nimellä todentaminen, identiteettivarkauksien ja petosten kitkemiseksi.

Harvempien opiskelijoiden on tarkistettava taloudellisen tuen tiedot tänä lukuvuonna, koulutusosasto. sanoo

On kulunut melkein vuosi siitä, kun opetusministeriö höllensi ensimmäistä kertaa pandemian aikana taloudellista apua hakevien liittovaltion opiskelijoiden tarkastusta. Korkea-asteen koulutuksen puolestapuhujat huolestuivat siitä, että laitos kääntäisi kurssin, kun kuukausia kului ilman sanaa jatkosta. He sanoivat, että väliaikaisen poikkeuksen lopettaminen pahentaisi FAFSA:n jo ennestään alhaista valmistumisastetta ja masentunutta ilmoittautumista korkeakouluissa, jotka palvelevat suurta osaa pienituloisista opiskelijoista.

“Kiitämme opetusministeriötä tämän laajan avun antamisesta opiskelijoille ja kouluille, kun he sitä eniten tarvitsevat”, sanoi Justin Draeger, National Association of Student Financial Aid Administrators -järjestön puheenjohtaja. “Todentaminen vaikuttaa suhteettoman paljon pienituloisiin opiskelijoihin, samaan väestöön, johon nykypäivän talouden turbulenssi vaikuttaa eniten.”

Bidenin hallinto ilmoittaa, että se voi lopettaa taloudellista tukea hakevien opiskelijoiden luopumista rajoittavat tarkastukset

Todentamisen oletetaan ylläpitävän 120 miljardin dollarin liittovaltion rahoitusapujärjestelmän eheyttä, mutta se Sitä kritisoidaan laajalti invasiivisena, aikaa vievänä ja tarpeettomana esteenä joillekin haavoittuvimmille väestöryhmille.

Opetusministeriön mukaan vähintään 20 prosenttia Pell-kelpoisista hakijoista on vapautettu verovelvollisuudesta alhaisen tulotasonsa vuoksi. Tämä estää heitä helposti tuomasta tarkistettuja tulotietoja IRS:stä FAFSA-lomakkeelleen ja vaatii enemmän työtä tarkastuksen suorittamiseksi.

Washington Post -analyysi liittovaltion tiedoista viimeinen vuosi löysi sen Ainakin viimeisen vuosikymmenen ajan opetusministeriö on tarkastanut suhteettoman paljon opiskelijoita enemmistön mustista ja latinolaisista alueista. Nämä samat populaatiot ovat pandemian jälkeen tapahtuneen korkeakouluopiskelijoiden jyrkän laskun keskiössä, erityisesti paikallisissa korkeakouluissa.

Lähes neljännes noin 18 miljoonasta FAFSA:n jättäneestä opiskelijasta valittiin auditointiin kaudella 2019-2020. Voittoa tavoittelemattoman National College Attainment Networkin (NCAN) liittovaltion tietojen analyysi päätteli, että korkeat tilintarkastusasteet ovat tehoton tapa hillitä turhia menoja. Kun opetusministeriö valitsi FAFSA-syklillä 2019-2020 vähemmän opiskelijoita, organisaatio havaitsi, että se itse asiassa esti enemmän virheellisiä maksuja kuin edellisellä jaksolla.

“Koska koronapandemia luo edelleen haasteita tuleville ja nykyisille korkeakouluopiskelijoille, meidän on tehtävä kaikkemme vähentääksemme esteitä yliopistoon pääsyltä”, NCANin toiminnanjohtaja Kim Cook sanoi keskiviikkona ylistäen osastoa luopumisen jatkamisesta.

Hakemuksia seuraavan NCAN:n mukaan maaliskuun lopussa FAFSA-hakemukset kaudelle 2022–2023 olivat 8,9 prosenttia pienemmät kuin vuotta aiemmin. Lisäksi tällä hetkellä ilmoittautuneiden korkeakouluopiskelijoiden FAFSA-uudistukset laskivat 12,3 prosenttia ja Pell-kelpoisten opiskelijoiden uusimiset 15,6 prosenttia. Cook sanoi toivovansa näkevänsä nämä suuntaukset kääntyvän todentamisesta luopumisen jälkeen.

Leave a Comment