Nikoa Evans-Hendricks puhuu kulttuurin, yhteisön ja keittiön vahvistamisesta Harlemin ravintolaviikon kautta

Tapaa Nikoa Evans-Hendricks, johtava tuottaja kulinaaristen ja kulttuuristen live-tapahtumien takana eri puolilla maata ja Sexy Tacon osaomistaja.

Evans-Hendricks lainaa asiantuntemustaan ​​kulttuuriin ja keittiöön keskittyviin tapahtumiin, kuten Harlem Restaurant Weekiin ja tulevaan Harlemin kulttuurifestivaaliin, jotka ovat saaneet vaikutteita Oscar- ja Grammy-palkitusta dokumentista. sielun kesä. TV-, elokuva- ja elämysohjelmien vastaavana tuottajana Nikoa pyrkii tukemaan hankkeita, joissa juhlitaan erilaisten yhteisöjen kulttuuriperintöä ja -kokemuksia.

Puhuminen yksinomaan kanssa MUSTA YRITYSNikoa kertoi ammatillisesta taustastaan ​​ja siitä, kuinka se auttoi muotoilemaan hänen nykyistä työtä kulinaarisissa tapahtumissa.

Opiskelin taloustiedettä Stanfordin yliopistossa ja suoritin MBA-tutkinnon markkinoinnista ja yrittäjyydestä Northwestern/Kellogg Business Schoolissa”, hän sanoi. “Nämä tutkimukset loivat perustan strategisten markkinointikampanjoiden/aktivointien luomiselle, jotka yhdistävät talouskehitysstrategioita kasvun ja kestävyyden edistämiseksi Harlemin pienyrityksille.”

“Harlem Restaurant Week perustettiin vuonna 2010 vastauksena 96th Streetin yläpuolella olevien ravintoloiden puuttumiseen NYC Restaurant Weekissä.”

“Jos ei asetettu etusijalle vieraanvaraisuusyhteisön sisällyttämistä Harlemiin ja Ylä-Manhattaniin, tuloksena oleva poissulkeminen viittasi epäsuorasti siihen, että näiden yhteisöjen ravintolat ja kokit eivät olleet laadultaan verrattavissa keskustan ravintoloihin.”

”Ymmärsimme, että ainoa tapa havainnollistaa kulinaariselle maailmalle, että Harlemin/Uptownin ruokailualue tarjosi maailmanluokan ruokaa, kokkeja ja elämyksiä, oli luoda kampanja nimenomaan yhteisömme esittelemiseksi. Johtaja tuotin ensimmäisen Harlemin ravintolaviikon keväällä 2010 talouden taantuman aikana, ja siinä esiteltiin vain 10–12 ravintolaa Keski-Harlemissa sekä ristiinmarkkinointi Harlemin vähittäiskaupan yritysten kanssa.

”Vuosien mittaan osallistuminen ohjelmaan kasvoi Ylä-Manhattanin ravintola-alan kehittyessä. Olen ylpeä voidessani sanoa, että Harlem Restaurant Week tuotetaan nyt kahdesti vuodessa keväällä ja syksyllä ja sisältää yli 80 ravintolaa Ylä-Manhattanilla ainoana NYC:ssä tuotettuna naapuruston ravintolaviikkona.

Harlemin kulttuurifestivaalin (HFC) kautta Nikoa ja hänen perustajat Musa Jackson ja Yvonne McNair saavat mahdollisuuden kuvitella uudelleen surullisen vuoden 1969 Summer of Soul -festivaalin.

Uusi tapahtuma on omistettu “esittelemään maailmanluokan ohjelmistoa, joka juhlii ja säilyttää mustan diasporan kulttuurisen panoksen musiikin, median, taiteen, muodin ja viihteen alalla”, Nikoa kertoi.

“HFC pyrkii saamaan takaisin Harlemin perinnön elävän kulttuuri- ja musiikkiviihteen ensisijaisena kohteena; samalla kun luodaan ekosysteemi, joka edistää terveyttä ja taloudellista vaurautta Harlemin monimuotoisille yhteisöille, taiteilijoille ja yrittäjille.”

Uudelleen muotoiltu festivaali tuo keväällä 2022 käynnistetyn ensimmäisen vuosijuhlan aikana sarjan elävää viihdettä, yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja talouskehitysohjelmaa. Kesällä 2023 sitä seuraa monipäiväinen ulkoilmamusiikkifestivaali.

Ohjelmassa ympäri vuoden ovat vaikuttajaillallisia, moderoituja keskusteluja ja elokuvanäytöksiä sekä sisä- ja ulkomusiikkikonsertteja, joissa esiintyy perinteisiä ja nykyaikaisia ​​kansallisia ja paikallisia artisteja soulista, gospelista, rhythm and bluesista, hiphopista, jazzista, reggaesta, latinalaismusiikista, kaikki juhlivat diasporan monipuolista musiikkia ja kulttuuria.

HFC Marketplace täydentää konserttisarjaa kuratoidulla ruoalla ja käsityömessuilla, joissa on mukana Harlemissa toimivia yrityksiä.

Leave a Comment