Miksi etäjohtajien on tarjottava koko paketti – ja sitten osa

Mike Lane on toimitusjohtaja SujuvuusRobotic Process Automation -pohjaisten ratkaisujen toimittaja digitaalisen mainonnan teollisuudelle.

Etätyön edut ovat ilmeiset: joustavuus, tuottavuus ja monitoimitiimi täynnä lahjakkuutta. Vaikka tämä kaikki vaikuttaa etätiimin toimintaan, kulttuuri ja sitoutuminen lisäävät viime kädessä yrityksen pysyvyyttä, rekrytointia ja työntekijöiden tyytyväisyyttä. Olitpa etätyövoiman ruorissa tai vaihtamassa henkilökohtaisesta tai hybridistä, yksi asia pitää paikkansa: sinun on laajennettava tarjontaasi ja sitouduttava työntekijät ainutlaatuisilla tavoilla. Tämä tarkoittaa yleisen kulttuurioppaan käsittelemistä.

“Koko paketin” – käytäntöjesi, etujen, viestintä- ja tuottavuustyökalujen, yrityksen läpinäkyvyyden ja virtuaaliympäristön – pitäisi heijastaa tuota kulttuuriopasta. Virtuaalikulttuuri ei voi olla jälki-ajattelua – se on keskeinen osa liiketoimintastrategiaasi. Kun optimoit virtuaalikulttuurisi sisältä ulospäin, houkuttelet parempia kykyjä, pidät kyvyt, jotka tekevät yrityksestäsi mahtavan, ja asetat korkeammat alan odotukset.

Aseta ihmiset etusijalle ja varmista, että edut vastaavat.

Etujesi on vastattava sitä, mitä työntekijäsi tarvitsevat, ja sinun on oltava ennakoiva määrittäessäsi, mitä se on. Katso mitä muut tekevät. Etsi ihmisiä, joilla on dataa. Kuuntele, mitä työntekijät ja uudet työntekijät etsivät.

Esimerkiksi Fluency pyrkii ottamaan käyttöön oikeudenmukaisia ​​lomaa koskevia käytäntöjä, kuten keskenmenopolitiikan, joka on osa suruvapaata. Tämä tarkoittaa, että ihmisten ei tarvitse käyttää sairasaikaa surrakseen keskenmenoa. Ottamalla käyttöön tämän tyyppisiä politiikkamuutoksia (ja varmistamalla, että ihmiset tietävät kaikista tekemistäsi muutoksista), voit välttää käyttämästä vanhentuneita uskomuksia.

Tämä on vain yksi esimerkki oikeudenmukaisesta työsuhde-etuudesta; sinun on arvioitava oman tiimisi tarpeet varmistaaksesi, että käytäntösi sopivat. Oikeat edut varmistavat, että ihmiset innostuvat tulemaan töihin – sillä yrityksen tuki on normi, ei poikkeus.

Arvioi HR-käsikirjaasi ja anna sille usko.

Monet yritykset jättävät henkilöresurssien (HR) käsikirjan keräämään pölyä, ja ne ovat suurelta osin käyttämättömiä ja johdon ja työntekijöiden lukemattomia. Historiallisesti HR-käsikirjat ovat monoliittisia asiakirjoja, jotka on rakennettu ensisijaisesti lakimiesten kirjoittamille lainmukaisuuden tarkistuslistoille.

Virtuaalikulttuurisi laadun parantamiseksi käsikirjassasi on esitettävä yrityksesi ainutlaatuisuus ja otettava samalla huomioon henkilöstön tarpeet. Sen tulee myös heijastaa johtajuuden tavoitteita ja ilmaista, miten yritys toimii.

Sinun on myös saatava haluamasi kulttuuri eloon joka päivä. Fluencylla on päivittäin yrityksen laajuisia virtuaalikokouksia (muodollisia maanantaisin ja löyhempiä muina päivinä). Täällä jokainen pääsee tapaamaan johtajia ja muita kollegoita. Se tarjoaa myös johtajille mahdollisuuden mallintaa HR-käsikirjamme ja arvojemme elementtejä. Se herättää politiikkamme eloon ja tekee virtuaalikulttuuristamme kiinnostavamman.

Tasapainota aineellinen ja aineeton korvaus.

Moderni etätyöntekijöiden kokonaispalkkapaketti sisältää konkreettisia ja aineettomia etuja. Konkreettisia etuja voivat olla edut, kuten bonusrakenteet, joustavat työajat, jäsenyydet paikallisilla kuntosaleilla ja paljon muuta.

Aineettomat hyödyt sisältävät työn arvostamisen, virtuaalisen yhteisön kokoontumisen ja lahjakkuuksien tunnustamisen. Toisin sanoen kaikki asiat tekevät yrityksestä hauskan ja sopivan kaikin puolin hyvin.

Yrityksessäni varmistamme, että ihmiset tuntevat olevansa arvostettuja isoissa ja pienissä tavoissa. Tietenkin tarjoamme kaikille työntekijöille 401(k) eläkesuunnitelman ja neljän viikon vapaan – mutta lähetimme myös henkilökohtaisia ​​suklaata jokaiselle työntekijälle ystävänpäivänä ja järjestimme naispuolisille työntekijöille virtuaalisen happy hourin kansainvälisenä naistenpäivänä. Ole aktiivinen ja jaa ne ajoissa ja usein, kun käytät tämän kaltaisia ​​aineettomia etuja.

Virtuaaliyritysten on helppo tarjota pintatason etuja, joilla ei ole todellista vaikutusta jonkun elämään. Henkilökohtaisten suklaiden lähettäminen on kiistanalainen asia ilman reilua ja oikeudenmukaista kokonaiskorvauspakettia. Hallitse virtuaalisen tiimin tehokkaan johtamisen taito katsomalla kokonaiskuvaa.

Keskity kasvuun sisältäpäin ja luo ympäristö, joka hyväksyy johtajuuden vaihdot.

Kuinka edistää ympäristöä, joka ei vain selviä johtajuuden muutoksista, vaan myös kukoistaa niistä?

Yksi tapa on keskittyä kasvamiseen sisältäpäin. Pyrkivät työntekijät saavat mahdollisuuden saavuttaa johtamistavoitteensa. Tiimi toivottaa todennäköisemmin tervetulleeksi harkitusti valitun väliaikaisen johtajan sisältä kuin jonkun kiireessä palkatun.

Sisäiset johtamismahdollisuudet ovat erityisen tärkeitä, koska useammilla ihmisillä on mahdollisuus pitää lomaa joustavan henkilöstöpolitiikan avulla. Jatketusta äitiys- ja isyysvapaasta mielenterveysvapaaseen ja muihin, tulee todennäköisesti aikoja, jolloin joku saattaa joutua väliaikaisesti täyttämään johtajan roolia. Kun prosessi on oikeudenmukainen ja avoin, tiimi hyväksyy todennäköisemmin uuden johtajuuden ja menestyy.

Jotta voit edistää ympäristöä, jossa kasvu priorisoidaan sisältäpäin, ymmärrä työntekijöidesi pitkän aikavälin tavoitteet ja auta heitä saavuttamaan ne.

Virtuaalikulttuuri rakentuu perustajista ja johtajista ulos.

Sen lisäksi, että meillä oli monipuolinen joukko upeita ihmisiä, kaikki mitä teimme kulttuurimme vahvistamiseksi, onnistui, koska johtajuus tuki ja eläsi aloitteitamme.

Tämä sitoutuminen on ratkaisevan tärkeää luottamuksen, yhteisöllisyyden ja oikeudenmukaisuuden rakentamisessa – sen lisäksi, että teemme HR-käsikirjan, joka heijastaa tiimisi tarpeita, avoimen lähestymistavan johtamisen kehittämiseen ja kaikkeen, mitä sinulla on. ei voi kirjoita kulttuuriopaskirjaan (kuten olet tiimisi käytettävissä ja vahvista arvostuksesi). Se on monipuolinen taitosarja, joka sinun on opittava, jos haluat olla menestyvä virtuaalijohtaja.

Perustajana tai toimitusjohtajana on sinun tehtäväsi luoda etäympäristö, jonka haluat nähdä. Pidä inhimillisyys mielessä, niin ajokulttuuri seuraa perässä. Että on virtuaalinen työkulttuuri, joka tuo koko paketin.


Forbes Business Council on tärkein kasvu- ja verkostoituva organisaatio yritysten omistajille ja johtajille. Olenko kelvollinen?


.

Leave a Comment