Länsimainen kampuskulttuurineuvoja, koulutus uusille opiskelijoille sukupuoleen perustuvan väkivallan ehkäisemiseksi

Western University ottaa käyttöön uusia toimenpiteitä sukupuoleen perustuvan ja seksuaalisen väkivallan (GBSV) torjumiseksi ja ehkäisemiseksi osana pyrkimystä vastata kampuksen kulttuuriin ja turvallisuuteen liittyviin huolenaiheisiin.

Toimenpiteisiin kuuluu kampuskulttuuria käsittelevän erikoisneuvonantajan nimittäminen ja pakollisen GBSV-ehkäisy- ja tietoisuuskoulutuksen toteuttaminen kaikille uusille opiskelijoille, jotka on suoritettava ennen kouluun saapumista syyskuussa.

Yliopisto arvioi välittömästi uudelleen täysin uudelleen suuntautumistoimintansa (O-viikko), joka viime syyskuussa sai tuhansia opiskelijoita kävelemään ulos, kun syytökset seksuaalisesta väkivallasta ja huumekäytöstä tulivat ilmi.

“Olemme kuunnelleet kampusyhteisöämme ja asiantuntijakumppaneitamme”, sanoi yliopiston rehtori Alan Shepard.

“Yhdessä heidän kanssaan haluamme olla johtajia työssä, jolla estetään sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa yliopistokampuksilla ja koko yhteiskunnassa.”

Toimenpiteet noudattavat Shepardin teettämän riippumattoman katsauksen suosituksia, joissa tarkasteltiin sosiaaliseen mediaan lähetettyjä syytöksiä syyskuusta seksuaalisesta väkivallasta sekä yliopiston sisäisen GBSV-toimintakomitean raporttia, joka muodostettiin vastauksena syytöksiin ja ulosmarssiin. .

Nämä kolmannen vuoden Länsi-yliopiston opiskelijat olivat yksi sukupuoleen perustuvan seksuaalisen väkivallan vastaisesta mielenosoituksesta syyskuussa. (Kate Dubinski / CBC News)

Nämä toimenpiteet ovat rakennuspalikoita kampuskulttuurin muutoksille, joita tuleva yliopiston opiskelijaneuvoston (USC) presidentti Ethan Gardner haluaa nähdä aloittaessaan toimikautensa syksyllä.

“Olen iloinen nähdessäni, että Western ryhtyy toimiin näiden ohjemuutosten korjaamiseksi”, hän sanoi. “He käsittelivät monia todella tärkeitä aiheita ja pääkohta on toteutus, joten odotamme innolla, kuinka he toteuttavat nämä muutokset.”

Valiokunnat perustetaan vastuullisuuden edistämiseksi

O-viikon toiminnan uudelleenarvioinnilla pyritään lisäämään vastuullisuutta, yliopisto sanoi. Kaikkien O-viikon opiskelijajohtajien on osallistuttava kahden viikon intensiiviseen koulutusohjelmaan, jossa korostetaan turvallisuutta ja estetään alkoholin ja muiden huumeiden liikakäyttö.

Yliopiston ylioppilaskunnan tuleva puheenjohtaja Ethan Gardner sanoo, että uudet länsimaiset toimenpiteet ovat “loistava alku” pyrkimyksille ehkäistä ja torjua väkivaltaa. (Lähettäjä Western USC)

“Sitä USC on ajanut jo jonkin aikaa lisääntyneen ja päivitetyn koulutuksen myötä, ja näiden koulutusmoduulien ongelmat ovat loistava alku opiskelijakunnan kouluttamisessa”, Gardner sanoi.

Shepard myönsi, kuinka vaikea kulunut kouluvuosi on ollut länsimaiselle yhteisölle, mukaan lukien ensimmäisen vuoden opiskelija Gabriel Neilin kuolema, joka kuoli kampuksen lähellä syyskuussa tapahtuneen hyökkäyksen jälkeen.

“Viime syyskuun vaikutus on oikeutetusti saanut meidät katsomaan sisäänpäin instituutiona. Tarkastelemme uudelleen kulttuuriamme, arvojamme, politiikkaamme ja lähestymistapaamme ohjata opiskelijoita kampuselämään”, Shepard sanoi.

“Ja kaksinkertaistamme ponnistelumme yhteisönä käyttääksemme tätä hetkeä todellisen ja kestävän muutoksen aikaansaamiseen.”

Muodostetaan uusi GBSV-toimikunta, joka koostuu opiskelijoiden, henkilökunnan ja tiedekunnan edustajista, ja siihen osallistuu tarpeen mukaan eri yhteisökumppaneita. Se keskittyy pahoinpitelystä selviytyneisiin ja keskittyy ennaltaehkäisyyn, turvallisuuteen ja kulttuurin muutokseen tähtääviin koulutushankkeisiin.

Gardner sanoi olevansa iloinen nähdessään, että Western hyväksyy osan monista USC:n antamista suosituksista, jotka sisälsivät suostumusmoduuleja, yhteisön resursseja opiskelijoille ja ylimääräistä henkilökuntaa turvallisuuden vuoksi.

Yliopisto ilmoitti tukevansa riippumattomia opiskelijajärjestöjä, kuten veljeyksiä ja järjestöjä, heidän pyrkimyksissään käsitellä GBSV-ongelmaa.

“On tärkeää, että opiskelijat johtavat näitä keskusteluja, ja toivon, että voin auttaa heitä tekemään sen”, Gardner sanoi.

Western on kohdannut kritiikkiä kampuksensa frat-kulttuurista ja sen roolista seksuaalisessa väkivallassa, mutta yliopisto ilmoitti, ettei sillä ole yhteyttä mihinkään näistä ryhmistä. Viime viikolla Ontarion PC-ehdokas Stephen Lecce pyysi anteeksi osallistumistaan ​​veljeskunnan järjestämään “orjahuutokauppaan” ollessaan Westernissä.

Shepard sanoi olevansa kiitollinen Lontoon yhteisön jäsenille, jotka ovat puhuneet tarjotakseen näkemyksensä ja asiantuntemuksensa ja ohjanneet Westerniä tämän muutosprosessin läpi.

“Kulttuurin muuttaminen vaatii aikaa, sinnikkyyttä ja kaikkien kampuksen jäsenten aktiivista sitoutumista saavuttaakseen. Yhdessä olemme edelleen sitoutuneita työskentelemään aktiivisesti sukupuoleen perustuvan ja seksuaalisen väkivallan lopettamiseksi kampuksella ja yhteisössämme.”

Leave a Comment