Kuvernööri Hogan ilmoittaa suunnitelman käyttää 198 miljoonaa dollaria pienyritysten avuksi

Kuvernööri Hogan ilmoittaa suunnitelman käyttää 198 miljoonaa dollaria pienyritysten avuksi

Maryland oli ensimmäinen osavaltio, joka esitti osavaltion pienyritysluottosuunnitelmansa Yhdysvaltain valtiovarainministeriölle Kolme valtion virastoa yhdistämään varoja olemassa olevien yritysten laina- ja investointiohjelmien laajentamiseksi

ANNAPOLIS, MD (19. toukokuuta 2022) – Kuvernööri Larry Hogan ilmoitti tänään, että Marylandin osavaltio käyttää jopa 198 miljoonaa dollaria liittovaltion pienyritysapua State Small Business Credit Initiativen (SSBCI) kautta. Maryland oli ensimmäinen osavaltio maassa, joka toimitti SSBCI:n käyttöönottosuunnitelmansa Yhdysvaltain valtiovarainministeriölle, ja tänään se oli yksi viidestä ensimmäisestä osavaltiosta, jotka hyväksyttiin.

“Useiden avustusohjelmien avulla ponnistelumme pitää Marylandin “avoinna liiketoiminnalle” pandemian aikana on suojellut työpaikkoja ja antanut voimaa yhdelle maan vahvimmista ja kestävistä toipumisesta”, kuvernööri Hogan sanoi. “Meillä on yksi maan aggressiivisimmista suunnitelmista saada nämä resurssit ulos käyttämällä erittäin onnistuneita laina- ja investointiohjelmiamme auttamaan pieniä yrityksiämme, erityisesti niitä, jotka sijaitsevat alipalveltuissa yhteisöissä, jotka ovat valmiita elvyttämään.”

Kongressi perusti alun perin vuonna 2010 tarjoamaan lainoja ja investointeja alipalvelutuille pienyrityksille, ja SSBCI sai 10 miljardin dollarin määrärahan osana American Rescue Plan Act -lakia. SSBCI:n varoja hallinnoi kolme osavaltion virastoa, mukaan lukien Marylandin asunto- ja yhteisökehitysministeriö (DHCD), Marylandin kauppaministeriö ja Maryland Technology Development Corporation (TEDCO). SSBCI:n varoja käytetään olemassa olevien yrityslainaohjelmien tukemiseen sellaisten yritysten tukemiseksi, joilla on rajalliset kasvumahdollisuudet joko pandemian tai historiallisen investointien vuoksi. Marylandin osavaltion laajuiset SSBCI-aloitteet kohdistuvat yhteisöihin ja alueisiin, joissa on paljon pieniä, mikro- ja sosiaalisesti ja taloudellisesti heikommassa asemassa olevia yksittäisiä (SEDI) yrityksiä.

DHCD saa jopa 103 miljoonaa dollaria ja maksaa varat Neighborhood BusinessWorks -ohjelman kautta. Ohjelma tarjoaa rahoitusta uusille ja laajeneville pienyrityksille, jotka vaikuttavat ja toimivat Marylandin nimetyillä mahdollisuuksien vyöhykkeillä, prioriteettirahoitusalueilla ja kestävien yhteisöjen ja yhteisön kehityksen rahoituslaitoksen (CDFI) investointialueilla, usein kumppanuuksien kautta paikallisten ja kansallisten CDFI:iden kanssa.

“Neighborhood BusinessWorks on pitkään ollut osastomme lippulaivayrityslainaohjelma, jossa on vakiintunut infrastruktuuri, prosesseja ja kumppanuuksia, jotka ovat tarjonneet yli 70 miljoonaa dollaria pääomaa kuvernööri Hoganin johdolla oleville yrityksille”, sanoi DHCD:n sihteeri Kenneth C. Holt. “Tämä liittovaltion lisärahoitus mahdollistaa tämän jo onnistuneen ohjelman laajentamisen merkittävästi sekä Marylandin kaupungeissa että maaseudulla.”

Marylandin kauppaministeriö saa jopa 45 miljoonaa dollaria Maryland Small Business Development Financing Authority (MSBDFA) -ohjelmaan. MSBDFA perustettiin vuonna 1978 edistämään sosiaalisesti ja taloudellisesti heikommassa asemassa olevien yksittäisten yritysten elinkelpoisuutta ja laajentumista. Se on nyt saatavilla pienyrityksille, jotka eivät pysty saamaan riittävää yritysrahoitusta kohtuullisin ehdoin. Erityisesti ohjelmasta on tullut vakiintunut resurssi vähemmistö- ja naisomisteisten yritysten kasvun tukemiseksi valtion virastojen, paikallisten talouskehitysorganisaatioiden, pankkien ja pääomasijoitusyhtiöiden sekä lukuisten liike-elämän yhdistysten ja kamarien verkoston kautta. kaupan alan ammattilaiset ja paikalliset ammattilaiset.

“MSBDFA on yli 40 vuoden ajan auttanut tuhansia pieniä yrityksiä Marylandissa saavuttamaan täyden potentiaalinsa, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että tälle tärkeälle ohjelmalle osoitetaan vielä 45 miljoonaa dollaria”, sanoi Marylandin kauppasihteeri Mike Gill. “Nämä rahastot tarjoavat kipeästi kaivatun elinkeinon monille pienyrityksille ja auttavat valtiotamme jatkamaan talouden elpymistä.”

TEDCO saa jopa 50 miljoonaa dollaria ja jakaa varat neljään olemassa olevaan ohjelmaan, jotka on suunnattu teknologiaan perustuville Marylandin yrityksille ja yrittäjille. Kolme ohjelmaa – Venture Equity Fund, Venture Capital Limited Partnership Equity -ohjelma ja Seeds Funds Equity -ohjelma – keskittyvät ensisijaisesti riskipääomaan ja startup-rahoitukseen. Neljäs, sosiaalisten vaikutusten rahasto, tarjoaa investointeja ja tukea yrittäjille, jotka ovat taloudellisesti tai sosiaalisesti epäedullisia. Näiden neljän ohjelman kautta TEDCO jatkaa suhteitaan huipputason teknologiayrityksiin, yrittäjiin ja sijoittajiin osavaltiossa tehden samalla yhteistyötä yliopistojen, alueellisten yrityskiihdyttämöiden ja yrityshautomoiden sekä muiden organisaatioiden kanssa.

“Haluamme ilmaista kiitoksemme DHCD:n ystävillemme heidän johtajuudestaan ​​saada meidät tähän pisteeseen”, sanoi TEDCOn toimitusjohtaja Troy LeMaile-Stovall. “Ja tässä on kyse investoimisesta yksilöihin ja yhteisöihin, jotka ovat aliedustettuina innovaatioekosysteemissämme, ja samalla luodaan lisärahoitusta TEDCO:lle sijoittaakseen yrityksiin, jotka alkavat aloittaa ja laajentaa toimintaansa Marylandissa – luodakseen oikeudenmukaisemman tulevaisuuden.”

Marylandin osavaltio odottaa aloittavansa SSBCI-resurssien käyttöönoton näiden ohjelmien kautta kesällä 2022. Rahoitusta hakevien yritysten omistajien ja luottolaitosten tulee käydä osoitteessa open.maryland.gov/ssbci lähettääkseen kiinnostuksenilmaisulomakkeen, josta ilmoitetaan, kun varat ovat käytettävissä. tulla saataville.

###

OTTAA YHTEYTTÄ:
Sara Luell, johtaja, julkisen tiedon toimisto – sara.luell@maryland.gov


Leave a Comment