Koulutushousut: Osavaltion vuoden rehtori perjantaina – Salisbury Post

Vuoden 2022 Wells Fargo Pohjois-Carolinan vuoden rehtori julkistetaan perjantaina Caryssa.

Tänä vuonna seremonia lähetetään Equitable Advisorsin ja PBS North Carolinan tuella suorana lähetyksenä North Carolina Department of Public Instructionin sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien YouTube, Facebook ja Twitter. Seremonia alkaa klo 12.30, ja suoran lähetyksen on määrä alkaa muutama minuutti ennen. Varsinaisen julkistamisen odotetaan tapahtuvan klo 13.45-14.00

Vuoden 2022 palkinnon alueelliset finalistit ovat:

Koillis: Alison Covington, South Greenville Elementary (Pitt County Schools)
Kaakkois: Dr. Patrick Greene, Greene Central High (Greenen piirikunnan koulut)
North Central: Keith Richardson, Knightdale High (Wake County Public Schools)
Sandhills: Antonio Covington, East Hoke Middle (Hoke County Schools)
Piemonte-kolmio: KaTrinka Brown, Jackson Middle (Guilford County Schools)
Lounais: Larenda Denien, Idlewild Elementary (Charlotte-Mecklenburgin koulut)
Luoteis: Dr. Heather Melton Freeman, North Wilkes Middle (Wilkesin piirikunnan koulut)
Länsi: Dr. Marsha S. Justice, Edneyville Elementary (Henderson County Public Schools)
Peruskoulut: Maria Mills, Carolina Charter Academy (Angier)
Pohjois-Carolinan vuoden rehtori viettää seuraavan lukuvuoden matkustamalla osavaltioon ammatin lähettiläänä Wells Fargon ja Pohjois-Carolinan julkisen opetuksen laitoksen tukemana.

Tämän vuoden Wells Fargon vuoden rehtori saa 3 000 dollaria henkilökohtaiseen käyttöön ja 3 000 dollaria koululleen. Voittaja ja hänen valitsemansa vieras tai kaksi kouluttajaa saavat myös ammatillista kehitystä osallistumalla Global Education Symposiumiin Bostonissa vuonna 2022 Education Firstin ansiosta kaiverrettu maljakko, mittatilaustyönä valmistettu NC Principal of the Year -sormus Jostensilta, ja resursseja lasten nälän torjumiseen No Kid Hungry NC:ltä.

Pohjois-Carolina on tunnustanut erinomaisia ​​rehtoreita Vuoden rehtori -ohjelmassa 1980-luvulta lähtien, ja se on auttanut edistämään ammattia edistämällä ja tukemalla samalla kun tunnustaa rehtoreita, jotka soveltavat parhaita käytäntöjä kouluissa ympäri Pohjois-Carolinaa.

Muotokuva valmistuneesta työstä

Kun kaksi kolmesta alueellisesta tapaamisesta on saatu päätökseen, osavaltion laajuinen aloite, joka tunnetaan nimellä Portrait of a Graduate, on saatu päätökseen. Sen tarkoituksena on määritellä selkeästi ajattelutavat ja kestävät taidot, jotka Pohjois-Carolinan opiskelijoilla tulee olla valmistuessaan lukiosta varmistaakseen valmiutensa kansalaiselämään, uraan tai keskikoulu.

Hanke käynnistyi viime syksynä, kun rahoitus hyväksyttiin marraskuun opetuslautakunnan kokouksessa. Muotokuvan tavoitteena on parantaa luokkahuoneoppimista ja auttaa valmistamaan Pohjois-Carolinan opiskelijoita jatkuvasti muuttuvaan maailmaan, jota ohjaavat teknologia, ihmisten vuorovaikutus ja innovaatio.

Valmis muotokuva auttaa myös ohjaamaan päättäjiä kohti uutta testaus- ja koulujen vastuullisuusjärjestelmää näiden taitojen ja pätevyyden arvioimiseksi, mikä toimii tasapainoisempana oppilaiden menestymisen mittarina.

Pohjois-Carolinan julkisen opetuksen osaston johtajat aloittivat työskentelyn suoraan paikallisten koulupiirien kanssa tänä keväänä pyytääkseen laajaa osallistumista ja sitoutumista muotokuvan suunnittelutiimien luomiseen.

Nämä tiimit rakentavat yhdessä osavaltion muotokuvaa, jonka koulupiirit voivat sitten ottaa käyttöön. Tähän mennessä yli 1 150 pohjoiskarolinalaista on ollut mukana alueellisesti ryhmiteltyissä suunnittelutiimeissä.

“Ruohonjuuritason pyrkimys kollektiivisesti tunnistaa valmistuneiltamme toivotut taidot ja ajattelutavat on tärkeä tapa täydentää heidän luokkahuoneessa saamiaan akateemista tietoa”, valtion yleisen opetuksen superintendentti Catherine Truitt sanoi. “Kun tämä muotokuva on valmis, se korostaa muita tärkeitä taitoja, jotka opiskelijoiden tulee omistaa, jotta he olisivat monipuolisia ja valmiita valitsemalleen polulle lukion jälkeen.”

Muotokuvan tarkoituksena on parantaa työnantajien, yhteisöjen, korkeakoulujen ja perheiden välistä linjausta, kun Pohjois-Carolinan koulut auttavat valmistamaan opiskelijoita valitsemiinsa toisen asteen suunnitelmiin.

Suunnittelutiimit koostuvat opettajista, opiskelijoista, perheistä, hallintojohtajista, vaaleilla valituista virkamiehistä, paikallisten yritysten, järjestöjen, työvoiman kehittämislautakuntien ja korkeakoulujen edustajista.

Tiimiin kuului erityisesti edustajia eri puolilta koulutusalaa, mukaan lukien: NC Community College System, NC Independent Colleges and Universities, University of North Carolina System, BestNC, myFutureNC, Communities in Schools, NC Department of Commerce, Emerging Issues Institute, Faith Based Network ja NC Chamber of Commerce.

Ensimmäisen tapaamisen aikana tiimit keskustelivat neljästä suuresta muutoksesta, jotka vaikuttavat maailmaan ja kuinka nämä muutokset voisivat vaikuttaa oppilaiden oppimiseen. Neljä vuoroa sisälsivät: Työvoima, Muutoksen tahti, Globaali ja ihmisten vuorovaikutus. Suunnitteluryhmät tunnistivat seuraavat äärimmäisen tärkeät elementit:

Empatia – liittyy ihmisten vuorovaikutukseen
Tekniikka – yhdistetty teknologiaan
Innovaatiot – yhdistetty muutoksen tahtiin
Kansalaisdiskurssi – liittyy ihmisten vuorovaikutukseen
Tietoräjähdys – yhdistetty muutoksen tahtiin

Vaikka näitä viittä elementtiä ei sisällytetä suoraan viimeiseen valmistuneen muotokuvaan, ne edustavat teemoja, jotka sisältävät tarkempia ominaisuuksia.

Toisessa tapaamisessa suunnittelutiimit keskustelivat osaamisesta, jota opiskelijat tarvitsevat menestyäkseen 2000-luvun maailmassa. Nämä pätevyydet harkitaan yhdessä sisällytettäväksi lopulliseen osavaltion laajuiseen valmistuneen muotokuvaan. Suunnittelutiimien arvioimien laajempi luettelo osaamisesta voi sisältää ajattelutapoja ja taitoja, kuten sopeutumiskykyä, yhteistyötä, konfliktien ratkaisua, johtajuutta, viestintää, rehellisyyttä, medialukutaitoa, kekseliäisyyttä ja paljon muuta.

Pohjois-Carolinan viimeinen Portrait of a Graduate julkaistaan ​​tänä kesänä.

Leave a Comment