Kaupunki pyrkii täyttämään vapaan taiteen ja kulttuurin komissaarin paikan

TUKE TÄTÄ ITSENÄISTÄ ​​JURNALISTIA
Artikkeli, jonka aiot lukea, on toimittajiltamme, jotka tekevät tärkeää työtään – tutkivat, tutkivat ja kirjoittavat tarinoitaan. Haluamme tarjota informatiivisia ja inspiroivia tarinoita, jotka yhdistävät sinut yhteisömme ihmisiin, ongelmiin ja mahdollisuuksiin. Journalismi vaatii paljon resursseja. Tänään pandemia on keskeyttänyt liiketoimintamallimme; valtaosa mainostajamme yrityksistä on vaikuttanut. Siksi DP Times pyytää nyt taloudellista tukea. Lue lisää uudesta Insider-ohjelmastamme täältä. Kiitos.

Kirjailija: Breeana Greenberg

Dana Pointin kaupunki pyrkii täyttämään avoimen taiteen ja kulttuurin toimikunnan paikan sen jälkeen, kun yksi sen jäsenistä, Todd Wallin, erosi 13. huhtikuuta pidetyn kokouksen lopussa.

Wallin erosi keskittyäkseen enemmän aikaa ja energiaa Dana Point Entertainment and Arts Counciliin (DPEAC), uuteen voittoa tavoittelemattomaan järjestöön.

501(c)3 voittoa tavoittelematon järjestö perustettiin syyskuun alussa 2021, jotta se voisi tukea Dana Pointin taidetta kokopäiväisesti ja “voi kerätä rahaa ja tukea kaikkia muita hyväntekeväisyysjärjestöjä Dana Pointissa”, Wallin sanoi.

DPEACin kautta Wallin toivoo tuovansa kaupunkiin enemmän taiteeseen keskittyviä tapahtumia ja projekteja, kuten interaktiivisen taidestudion, joka avattiin yhteistyössä Raintree Partnersin kanssa Prado Westissä viime kuussa.

Kaupunginvaltuuston kokouksessa 17. toukokuuta Wallin ilmoitti, että DPEAC aikoo tuoda lomatapahtuman Del Pradoon joulukuussa.

Wallin toimi taide- ja kulttuuritoimikunnassa vajaan vuoden, kun hänet nimitettiin elokuussa 2021 entisen jäsenen Janie Raubin jättämään paikkaan.

Wallinin komissaarin ajan kohokohta oli hänen ystävänsä Greg Wisen suunnitteleman vinyylikääreisen käyttölaatikon paljastaminen. Wisen taideteoksia, Kalat, valittiin hyötylaatikon julkisen taiteen ohjelman toisessa vaiheessa ja painettiin Stonehill Driven ja Blue Lanternin hyötylaatikkoon.

“Hänet valittiin tekemään yksi pesäpallokenttää vastapäätä olevista hyödyllisyyslaatikoista”, Wallin sanoi. “Valitettavasti hän kuoli ennen kuin se paljastettiin.”

“Auttoimme edistämään sitä, ja meillä oli erittäin suuri äänestysprosentti, ja oli erittäin tyydyttävää kaikille hänen ystävilleen ja perheelleen nähdä hänen taideteoksensa olevan osa yhteisöä”, Wallin jatkoi.

Koska Wallinilla oli mahdollisuus antaa neuvoja hänen paikkaansa hakeville, hän sanoi, että on tärkeää olla kärsivällinen ja näkemys.

“Asiat eivät liiku liian nopeasti”, Wallin sanoi. “Mutta sinulla on myös oltava visio ja halu olla palveluksessa, jotta voit todella osallistua ja olla osa prosessia.”

Avoimeen paikkaan hakijoiden tulee olla rekisteröityjä äänestäjiä ja Dana Pointin asukkaita, jotta kaupunginvaltuusto harkitsee heidän nimittämistään. Hakuaika päättyy 27. toukokuuta klo 16.30 Hakemukset ovat saatavilla kaupungin verkkosivuilla tai kaupungin virkailijan kansliassa osoitteessa 33282 Golden Lantern, Suite 203, Dana Point.

Breeana Greenberg

Breeana Greenberg on Dana Point Timesin kaupunkitoimittaja. Hän valmistui Chapmanin yliopistosta taiteiden kandidaatin tutkinnosta englanniksi. Ennen Picket Fence Medialle tuloaan hän työskenteli freelance-toimittajana Laguna Beach Independent -lehden kanssa. Breeana tavoittaa sähköpostitse osoitteesta bgreenberg@picketfencemedia.com

TULE SISÄPIIRILLÄ TÄNÄÄN
Luotettavat, tarkat ja luotettavat paikallisuutiset ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Tue uutishuonettamme tekemällä lahjoitus ja liittymällä tilaajajäseneksi jo tänään.

.

Leave a Comment