Jesse Sullivan toivoo voivansa vahvistaa vanhempia ja ravistaa Illinoisin koulutusjärjestelmää

SPRINGFIELD, Ill. (WGEM) – Jesse Sullivan toivoo voittavansa Illinoisin republikaanien vanhempien äänet esittelemällä suunnitelmansa osavaltion koulutusjärjestelmän järkkymisestä. Osavaltion osavaltion pääomasijoittaja on yksi kuudesta GOP-ehdokkaasta, jotka toivovat kohtaavansa hallituksen. JB Pritzker marraskuun vaaleissa.

Sullivan sanoo, että Illinois pettää vanhemmat ja vaarantaa koululaiset nykyisellä politiikalla. Hän väittää, että hänen hallinnollaan olisi “valta vanhemmille” -ohjelma palauttaa vastuuvelvollisuus kouluissa.

Sullivan uskoo, että Illinois tarvitsee yleistä kouluvalintaa ja Invest in Kids -apurahaohjelman laajentamista. Hän sanoo, että jokaisen vanhemman pitäisi saada “reppustipendi” lähettääkseen lapsensa valitsemaansa kouluun, olipa se sitten julkinen, yksityinen, peruskirja tai uskonnollinen laitos. Sullivan katsoo myös, että Invest in Kids -ohjelmaa pitäisi jatkaa vuoteen 2023 asti. Pritzkerin työpöydällä on kuitenkin jo molemminpuolinen lakiesitys, joka voisi tehdä stipendeistä pysyviä.

Sullivan sanoo, että yksi ydinkysymyksistä on indoktrinaatio luokkahuoneessa. Hän väittää, että Illinoisin osavaltion opetuslautakunnan on keskityttävä peruskoulutukseen poliittisen opetussuunnitelman työntämisen sijaan.

“Meidän on palattava takaisin rakastamaan maatamme ja opettamaan lapsillemme isänmaallisuutta sen sijaan, että he ovat yrittäneet lisätä opetussuunnitelmaamme nyt, mikä on ideologia opetussuunnitelmaamme”, Sullivan sanoi torstaina. “Meidän on saatava huippuosaamista takaisin kouluihimme ja saatava indoktrinaatio ulos.”

Sullivan vaatii “amerikkalaista kansalaisoppileiriä” opettajille, koska hän uskoo, että Pritzkerin hallinto kouluttaa kouluja opettamaan kriittistä rotuteoriaa. Illinoisin osavaltion opetuslautakunta ja useat osavaltion lainsäätäjät sanovat, että se ei ole totta, koska Illinois ei opeta CRT-tekniikkaa ollenkaan. Monet ovat sekoittaneet viimeaikaisen pyrkimyksen lisätä monimuotoisuutta ja sisällyttämistä opetussuunnitelmiin ja luokkakeskusteluihin siirtymisenä kriittiseen rotuteoriaan.

Kuvernööriehdokas toivoo myös saavansa Illinoisia varten vanhempien oikeudet palauttaakseen luottamuksen koulutusjärjestelmään. Sullivan mallinsi tämän ajatuksen Floridan kuvernöörin äskettäin allekirjoittamasta laista. Ron DeSantis. Lain mukaan hallitus ei saa loukata vanhempien tai huoltajien perusoikeuksia ohjata lastensa kasvatusta, koulutusta, terveydenhuoltoa ja mielenterveyttä.

“Jos haluat vahvan johtajan, kuten Ron DeSantisin, jonkun, joka on valmis tyrmäämään Joe Bideniä ja liittovaltion ylivaltaa osavaltioihimme, minä olen sinun kaverisi”, Sullivan sanoi. “En halua tuoda America First -politiikkaa Illinoisiin. Haluan tehdä niistä Illinoisin ensimmäiset politiikat.”

Sullivan uskoo, että Illinoisin pitää puolustaa lainvalvontaa, alentaa veroja, vastustaa äärimmäistä politiikkaa luokkahuoneissa, tukea vanhempien oikeuksia, puolustaa elämää ja puolustaa Yhdysvaltojen rajaa laittomalta maahanmuutolta.

Vaikka hänen vaimonsa on opettaja, Sullivan sanoi kannattavansa hänen ajatustaan ​​opettajien ammattiliitoista. Sullivan sanoo, että ammattiliiton pomot eivät heijasta useimpien Illinois-opettajien etua, koska joistakin on tullut demokraattisen puolueen siipi.

“Jos tarkastellaan heidän tukeaan, he rahoittavat poliittista puoluetta ja järjestöä ja sitten he istuvat samalla puolella pöytää näiden lainsäätäjien kanssa, jotka he asettivat valtaan saadakseen todella mitä haluavat”, Sullivan lisätty.

Sullivan sanoi, että hän kieltää opettajaliittojen poliittisen lahjoituksen, jos hän ottaisi kuvernöörin viran. Suurin osa hänen huolenaiheistaan ​​liittyy Chicagon opettajien liiton johtajien tekemiin päätöksiin. Hän vaatii erityisesti CTU:n johtajien “vihapuheen, väkivaltaan yllytyksen ja seksuaalisten petoeläinten suojelun” tutkimuksia ja sanktioita.

Hän väittää, että Pritzkerin hallinto on kieltäytynyt tarjoamasta tervejärkistä suojaa kouluissa seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan ​​edistäessään “radikaalista” seksuaalikasvatusta. Sullivan väittää, että Illinoisin pitäisi rankaista seksuaalista saalistajia kouluissa ja vaatia vanhemmilta ilmoitusta opettajan väärinkäytöksistä.

Illinoisin yleiskokous on hyväksynyt viime vuosina useita ehdotuksia, jotka koskevat erityisesti kouluissa tapahtuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä ja hoitoa. Faith’s Law laajentaa rikoslaissa olevan hoitotyön määritelmän Internet-viestinnästä henkilökohtaiseen toimintaan, suoran keskustelun tai kirjallisen viestinnän kautta. Laki loi myös uusia resursseja ja suojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä selviytyneille ja heidän perheilleen, ja samalla vaadittiin koulupiirejä kehittämään seksuaalisia väärinkäytöksiä koskevat säännöt opettajille ja tarkistamaan työhistoria.

Erillinen lainsäädäntö, nimeltään Erinin laki, edellyttää henkilöstön, opiskelijoiden ja vanhempien uusien koulujen käytäntöjen lisäämistä lasten hyväksikäytön varoitusmerkeistä. Laki koskee myös tietoisuutta hoitokäyttäytymisestä ja siitä ilmoittamista. Toisessa 1. heinäkuuta voimaan tulevassa säännöksessä todetaan, että uuden koulupolitiikan on selitettävä, kuinka lasten hyväksikäytöstä ilmoitetaan lainvalvontaviranomaisille ja Illinoisin lasten ja perhepalvelujen osastolle.

Sullivan haluaisi nähdä Illinoisin vaativan julkisia kouluja julkaisemaan opetusmateriaaleja seksuaalikasvatuskursseille ja vaatimaan vanhempia osallistumaan kattavaan seksiin nykyisen opt-out-järjestelmän sijaan. Hän väittää, että opt-out toimii vain, jos vanhemmat tietävät kaikesta opetussuunnitelmasta.

“Jos luet sen uuden seksiä koskevan lain läpi, toisella luokalla he puhuvat sukupuoli-identiteetin opettamisesta valinnaksi pienille lapsille”, Sullivan sanoi. ”Opetussuunnitelmassamme päiväkoti 3. luokalle – meidän ei pitäisi opettaa lapsillemme seksuaalisuutta ja sukupuoli-identiteettiä. Kun olen kuvernööri, aion muuttaa sen ja vastustaa sitä.”

Suurin osa näistä muutoksista olisi lähes mahdotonta valtiossa, jossa molemmissa kammioissa on demokraattinen hallinta. Vaikka kuvernöörillä on veto-oikeus lainsäädäntöön, lainsäätäjät voivat palata ja ohittaa veto-oikeuden pitääkseen lakinsa paikoillaan. Sullivan ymmärtää, että se on haaste, joten hän toivoo, että useampi republikaaniehdokas voittaisi kilpailut Illinois Housen ja senaatin paikoista tänä syksynä.

Tekijänoikeus 2022 WGEM. Kaikki oikeudet pidätetään.

Leave a Comment