Ithacan opetuslautakunta vahvistaa vaalit, sanoo, että he eivät voi kumota tuloksia


ITHACA, NY – Ithacan kaupungin koulupiirissä pidetyn kiistanalaisen ja kyseenalaisen vaalipäivän jälkeen piirin opetuslautakunta äänesti vaalitulosten vahvistamisesta. Teoreettisesti päätettiin äänestyssummat, jotka johtivat kahteen uuteen hallituksen jäseneen, 148 miljoonan dollarin vuosibudjettiin ja lisää.

Vaikka loppujen lopuksi äänestettiin lähes yksimielisesti tulosten vahvistamisesta, lukuun ottamatta poissa olevia Patricia Wasyliwiä ja Nicole LaFavea, jotka pidättyivät äänestämästä, äänestettiin sen jälkeen, kun hallituksen jäsenet ja lailliset edustajat esittivät noin 40 minuuttia selityksiä, selvennyksiä, anteeksipyyntöjä ja paljon muuta. piiri.

Suurin osa keskustelusta koski kolmea neljästä pääkysymyksestä, jotka nousivat esiin tiistaipäivän aikana: epätarkkoja kylttejä äänestyspaikoilla, joissa todettiin, että Benjamin Mumford-Zisk oli vetäytynyt kilpailusta, epätarkempia kylttejä, jotka kertoivat äänestäjille, että he voivat valita vain kolme ehdokasta. hallituksen vaalit (he voisivat itse asiassa valita 4) ja vähintään kahdesta äänestyspaikasta tilapäisesti loppuvat äänestysliput iltapäivällä.

Leave a Comment