GSW:n College of Education saa onnistuneen akkreditointitarkistuksen – Americus Times-Recorder

Henkilökuntaraporteista

AMERICUS, GA (19. toukokuuta 2022) – Georgia Southwestern State Universityn (GSW) College of Education (COE) ilmoittaa ylpeänä Georgian Professional Standards Commissionin (GaPSC) onnistuneesta akkreditointitarkastelusta ja sivuston vierailijaraportista toukokuun alussa pidetyn kokouksen jälkeen. COE täytti kaikki kuusi Georgian standardia ja sai kaksi vahvuusaluetta teknologian ja kliinisen käytännön osalta.

Seitsemän vuoden välein Georgian osavaltion opettajien valmennusohjelmat käyvät läpi GaPSC:n uudelleenakkreditoinnin, selittää Rachel Abbott, Ph.D., College of Educationin dekaani.

“On erittäin palkitsevaa GaPSC:lle ja sivuston vierailijatiimille tunnustusta kovasta työstämme ja sitoutumisestamme opettajien valmisteluun”, Abbott sanoi. “Vaikka meidän oli mukauduttava ja voitettava viime vuosien haasteet, tämä katsaus osoittaa erinomaisuuttamme ja varmuuttamme sekä ehdokkaidemme, P-12-opiskelijoiden ja kumppaneiden standardien että tarpeiden täyttämisessä.”

COE:n tiedekunnan sisäisessä arviointiprosessissa teknologia tunnistettiin alueeksi, jota voitaisiin vahvistaa. Tarkoitukselliset pyrkimykset keskittyä yhdenmukaistamiseen International Society for Technology in Education Standards (ISTE) -standardien kanssa osoittautuivat hyödyllisiksi, kun GaPSC tunnusti tämän vahvuutena.

Toinen vahvuusalue tunnisti COE:n kliiniset kumppanuudet. Virtuaalisesti suoritettuun käyntiin kuului P-12-kumppaneiden sekä GSW:n tiedekunnan ja henkilökunnan haastattelu. Abbott ilmaisi kiitoksensa kumppaneidensa osallistumisesta virtuaalisiin haastatteluihin, joilla oli “positiivisia kommentteja ja palautetta ehdokkaamme valmistautumisesta ja molempia osapuolia hyödyttävistä kumppanuuksista”.

Michele McKie, Ph.D., COE:n arviointijohtaja, sanoi: “Tämä kokemus auttoi minua ymmärtämään, että akkreditoinnin tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan yhteisö. Tiedekuntamme ja henkilökuntamme tapasivat lukemattomia kertoja vuosien aikana analysoidakseen tietoja ja varmistaakseen, että täytämme opettajan lisenssejä koskevat valtion standardit. Olen kiitollinen tiedekunnan ja henkilökunnan käyttämistä tunteista. Ilman heidän tukeaan ja omistautumistaan ​​ammattiin tämä ei olisi mahdollista.”

Opetuskorkeakoulu toimitti ulkomaisen itseopiskeluraporttinsa heinäkuussa 2021, työmaavierailutiimi kävi läpi ja antoi palautteen marraskuussa 2021. Huippuyksikkö toimitti lisätodisteen sisältävän liitteen ja sitten tiimi tuli työmaakäynnille maaliskuussa 2022.

GaPSC-akkreditoinnin jatkuva hyväksyntä kestää seitsemän vuotta ja sisältää hyväksynnän kaikille ohjelmille. Vaikka akkreditointikäyntejä tapahtuu kerran seitsemässä vuodessa, opettajien valmisteluohjelmat tarkistavat jatkuvasti ohjelmiaan varmistaakseen, että ne täyttävät Georgian standardit ja P-12-koulutuskumppaneiden tarpeet.

Lue lisää GSW:n College of Education -ohjelmista ja -todistuksista osoitteessa gsw.edu/coe.

Leave a Comment