Estate Logsin toimitusjohtaja voitti kaksi Business Worldwide -lehden toimitusjohtajapalkintoa

Digitaalinen vallankumous on kiihtynyt kiinteistöalalla viime vuosina muuttaen ihmisten tapoja ostaa, myydä ja hallinnoida kiinteistöjä. Perustuu Tukholma, RuotsiEstate Logs on yritys, joka vie PropTechin uusiin korkeuksiin ja säästää asiakkaidensa aikaa ja rahaa prosessissa.

Yhtiön teknologialähtöinen lähestymistapa kiinteistöihin tuo lisäarvoa alentamalla ylläpitokustannuksia ja vähentämällä tehottomuutta. Alusta kerää tietoja sadoista eri lähteistä luodakseen optimoidun työnkulun kullekin yksittäiselle kiinteistölle. Se on täysin itsenäinen, eikä se ole riippuvainen sisäisistä järjestelmistä, joten se on helppo asentaa ja hallita.

Toistaiseksi Estate Logs -alusta on alentanut asiakkaiden kustannuksia jopa 76 % ja luonut kiinteistön arvoa 50 miljoonaa euroa. Sitä käytetään 27 pohjoismaisessa kaupungissa, ja yli 100 kiinteistötietoa on ladattu, mikä merkitsee tärkeää paradigman muutosta alalla.

Estate Logs käyttää tehokasta koneoppimista ja tekoälyä tarjotakseen uusia oivalluksia, jotka hyödyttävät molempia kiinteistöjen omistajia, ostajia ja johtajia. Vallankumouksellinen lähestymistapa on erittäin tehokas ja kustannustehokas, ja se lyhentää tarjousprosessin kestoa kuukausista keskimäärin 1-2 viikkoon. Kestävä kehitys on tärkeä painopiste Andreasille ja hänen tiimilleen, jotka ovat sitoutuneet tekemään kiinteistöalasta vihreämpää vähentämällä tehottomuutta.

Hän selitti, että kulman takana on suuria suunnitelmia: “Pitkällä aikavälillä meillä on hyvät mahdollisuudet yhdistää kiinteistönomistajille enemmän palveluita ja tuotteita alustamme kautta, mikä lopulta muuttuu kiinteistöekosysteemin hallitsevaksi markkinapaikaksi.”

Saat lisätietoja Estate Logsin toiminnasta vierailemalla yrityksen verkkosivuilla osoitteessa https://www.estatelogs.com/

Tietoja Business Worldwide CEO Awardsista ja muista ohjelmista löytyy osoitteesta https://bwmonline.com/awards/

Tietoja Business Worldwide -lehdestä

Business Worldwide Magazine on johtava liike-elämän ja kauppiaiden tiedon lähde kaikkialla maailmassa. Neljännesvuosittain ilmestyvä aikakauslehtemme ja verkkouutisportaalimme mahdollistavat vakiintuneen yrityskauppiaiden yleisön seurata uusimpia uutisia, tarinoita ja kehitystä, jotka vaikuttavat kansainvälisiin markkinoihin, yritysrahoitukseen, liiketoimintastrategiaan ja lainsäädännön muutoksiin. Tähän lukijakuntaan kuuluu toimitusjohtaja/talousjohtaja – pankit, yrityslakimiehet ja riskipääoma-/pääomayhtiöt muutamia mainitakseni.

Ottaa yhteyttä
david jones
Palkintojen osasto
E: [email protected]

W: http://www.bwmonline.com

LÄHDE Business Worldwide Magazine

.

Leave a Comment