College of Education and Health Professions juhlii erinomaisia ​​tiedekunnan palkinnon voittajia

Valokuva lähetetty

Tiedekunnan palkinnon voittajat vasemmalta G. David Gearhart, Suzanne Kucharczyk, Michael T. Miller, Jim Maddox, Gema Zamarro, Charlene Johnson Carter ja Kara Lasater. Ei kuvassa: Allison Ames Boykin.

Koulutus- ja terveysalan ammattikorkeakoulun dekaani Brian Primack kunnioitti äskettäin 2021-22 erinomaisia ​​tiedekunnan palkinnon voittajia vuoden lopun juhlatapahtumassa.

Tiedekunnan College Council käsittelee vuosittain erilaisia ​​palkintohakemuksia, jotka kohdistuvat professorielämän ja -työn olennaisiin osa-alueisiin. “Jokainen näistä vastaanottajista on antanut poikkeuksellisen panoksen aloilleen”, Primack sanoi. “Kiitämme heitä heidän omistautumisestaan ​​opetukseen, mentorointiin ja tutkimukseen.”

Allison Ames Boykin, koulutustilastojen ja tutkimusmenetelmien apulaisprofessori
Rising Star -palkinto
Liittyessään koulutustilasto- ja tutkimusmenetelmäohjelmaan vuonna 2018 Boykin on osallistunut merkittävästi mittaus- ja metodologisten opintojen alalla. “Tohtori Boykinin tieteellistä tuotosta ei osoita vain sen määrä, vaan se on myös kehuttu korkeasta laadustaan”, ehdokkaat huomauttivat. Boykin sai myös kiitosta apurahatyöstään (ainutlaatuinen nuorten tiedekunnan jäsenten keskuudessa), erinomaisista opiskelijoiden arviointipisteistä ja mentoroinnista. Hän mentoroi useita tohtoriopiskelijoita, jotka sitten saivat kesäharjoittelupaikan tai ammatillisen työpaikan. Boykin on myös erinomainen ohjaamaan valmistuneita assistentteja, jotka järjestävät koulutustyöpajoja tilastoohjelmistoja oppiville opiskelijoille. Hän valvoo Tilasto- ja mittauspalveluiden ohjelmaa, joka tarjoaa tutkimusapua korkeakoulun tiedekunnalle, opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Charlene Johnson Carter, kasvatustieteen apulaisprofessori
Tiedekunnan urapalkinto
Vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana U of A:ssa Carter on osoittanut johtajuutta järjestelmänvalvojana, opettajana, tutkijana ja mentorina, mikä on ollut kriittistä monien opiskelijoiden ja tiedekunnan menestyksen kannalta, ehdokkaat totesivat. “Hän haastaa meidät kaikki olemaan parempia opettajia, oppijoita ja tutkijoita. Hän on työskennellyt väsymättä lisätäkseen tietoisuutta siitä, miten kulttuuri vaikuttaa opetus- ja kasvatuskäytäntöihin ja prosesseihin”, eräs huomautti. Toinen mainitsi omistautumisensa monimuotoisuuteen, tasa-arvoon ja osallisuuteen ja huomautti, että “se ei ole hänelle muotisana, ilmiö tai uusi aloite; se on merkittävä tutkimus- ja opetusobjekti, joka tunkeutuu hänen akateemisen elämänsä kaikkiin osa-alueisiin. Hän on kirjoittanut, Hän esitteli ja opetti laajasti rodusta, kulttuurista ja syrjäytymisestä. Mikä tärkeintä, hänen kykynsä kohottaa syrjäytyneiden yhteisöjen kokemuksia ja antaa heille äänioikeus antaa muille mahdollisuuden tehdä samoin.” Carter ansaitsi kiitosta aktiivisena tutkijana ja omistautuneena opettajakouluttajana, joka edistää oppilaiden menestystä.

G. David Gearhart, emerituskansleri ja korkeakoulujen professori
Tiedekunnan urapalkinto
Gearhart, jolla on pitkä kokemus erinomaisesta palveluksesta, on toiminut yliopiston vakinaisena professorina vuodesta 1997. Hänet nimitettiin U of A:ksi kansleriksi vuonna 2008 ja hän toimi tässä tehtävässä vuoteen 2015 asti. Sitten hän liittyi korkeakoulun korkeakouluohjelmaan. Tiedekunnan jäsenenä hän kehitti kolme uutta kurssia ja saavutti korkeat yhdistetyt opiskelijaarvosanat kaikilla kursseilla. Vuonna 2019 Gearhart sai erinomaisen tiedekunnan palkinnon Associated Student Governmentilta ja Erinomaisen opettajan palkinnon kuntoutus-, henkilöstö- ja viestintähäiriöiden osastolta. Gearhart on julkaissut 24 referoitua artikkelia ja neljä kirjaa ja pitänyt yhdeksän konferenssiesitystä.

Suzanne Kucharczyk, erityisopetuksen apulaisprofessori
Denny STAR -palkinto
Opetuksen lisäksi Kucharczyk toimii inklusiivisten koulutus- ja kliinisten ohjelmien ohjelmakoordinaattorina opetussuunnitelman ja opetuksen osastolla. Hän toimii myös osaston monimuotoisuus-, tasa-arvo- ja osallisuuskomitean puheenjohtajana. Ehdokkaat ylistivät Kucharczykin mentorointia, tutkimusta ja innovatiivisia opetusstrategioita. Hänelle myönnettiin Wally Cordesin opetus- ja tiedekunnan tukikeskuksen apuraha vuonna 2021 kehittääkseen uusia teknologioita verkko-kenttätyön opetukseen. Hän on päätutkija kolmessa Yhdysvaltain opetusministeriön apurahassa ja on julkaissut seitsemän referoitua käsikirjoitusta tänä vuonna. Kucharczyk myönsi Tom E. Smith Early Career Award -palkinnon autismia ja kehitysvammaisuutta käsittelevän neuvoston poikkeuksellisten lasten osastolta vuonna 2021.

Kara Lasater, opetusjohtamisen apulaisprofessori
Rising Star -palkinto
Lasater on neuvonantaja Educational Leadership Program -ohjelman toim. opiskelijat, kunnes he valitsevat komitean puheenjohtajan. Hän toimii osaston Diversity, Equity ja Inclusion -tiimissä ja johtaa sen työtä kehystämään tutkimusta vakiintuneiden yhteisten arvojen ja periaatteiden kautta. Ehdokkaat totesivat, että Lasaterin opetuksen arviointipisteet ovat jatkuvasti korkeammat kuin A:n U-keskiarvo. Opiskelijat kommentoivat toistuvasti palautteen laatua ja saavutettavuutta, he sanoivat. Kansallisella tasolla Lasater on johtaja American Educational Research Associationin erityisryhmässä Data-Driven Decision Making in Educationissa. Hänellä on myös vahva julkaisuhistoria. “On harvinaista, että nuorella professorilla on niin suuri vaikutus palveluun sekä paikallisella että valtakunnallisella tasolla”, yksi nimittäjä totesi. Lasaterin tutkimus on ilmestynyt vuonna Koulutushallinnon neljännesvuosittain, alan johtava lehti. Hän on myös julkaissut 20 vertaisarvioitua artikkelia ja neljä kirjan lukua johtavana tai ainoana kirjoittajana näistä 15 julkaisusta.

Jim Maddox, henkilöresurssien ja työvoiman kehittämisen apulaisprofessori
Erinomainen opetus- ja mentorointipalkinto
Ehdokkaat lainasivat Maddoxin innovatiivisia opetustekniikoita, mukaan lukien viikoittainen podcast “Chatting About Change with Dr. Jim Maddox”. Podcast sisältää laajan valikoiman vierashaastatteluja, jotka jakavat strategioita, joiden avulla yksilöt ja organisaatiot voivat osallistua positiiviseen, transformatiiviseen muutokseen. Opiskelijoita kannustetaan jatkamaan keskustelua Maddoxin arvostettujen vieraiden kanssa LinkedInissä, jotta oppiminen voi jatkua määritettyjen tehtävien jälkeen. Opiskelijat totesivat, että podcast parantaa heidän koulutuskokemustaan ​​ja on heille resurssi koko uransa ajan. Podcast on linjassa Maddoxin opetusfilosofian kanssa, jonka mukaan “oppilaat oppivat parhaiten, kun he näkevät materiaalien hyödyllisyyden ja sovelluksen”.

Michael T. Miller, korkeakoulutuksen professori
Erinomainen neuvonta- ja mentorointipalkinto
Miller neuvoi 21 tohtori- ja 15 maisteriopiskelijaa ja johti seitsemää menestyvää väitöskirjaa vuonna 2021. Hänen opiskelijansa kuvailevat häntä auttamaan heitä tulemaan parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestään. Eräs sanoi, että kun maailmanlaajuinen pandemia sai monet opiskelijat tuntemaan olonsa hämmentyneeksi ja ahdistuneeksi, Miller haastoi neuvojaan “saavuttamaan enemmän kuin he koskaan uskoivat mahdolliseksi tehden samalla tilaa jokaiselle opiskelijalle olla ihminen”.

Gema Zamarro, taloustieteen ja koulutusuudistuksen professori, opettajan laadun valtuutettu johtaja
Merkittävä tutkimuspalkinto
Ehdokkaat totesivat, että Zamarro on noussut yhdeksi maan johtavista COVID-19-pandemian tutkijoista, erityisesti sen vaikutuksista opettajien työmarkkinoihin, perheiden koulutusmahdollisuuksiin sekä sukupuolten välisiin eroihin työelämässä, kotielämässä ja mielenterveydessä. Hänen apurahansa on julkaistu ensimmäisen tason akateemisissa julkaisuissa, kuten Kasvatustutkija ja esitelty tunnetuissa tiedotusvälineissä, kuten Tieteellinen amerikkalainen, New York Times, ja The Washington Post. Zamarron tutkimukseen viitataan edelleen, kun tutkijat tutkivat COVID-19-pandemian seurauksia.

Tietoja Koulutus- ja terveysalan ammattikorkeakoulusta: College of Education and Health Professions tarjoaa edistyneitä akateemisia tutkintoja sekä ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja oppimisyhteisöjä, jotka palvelevat Arkansasin koulutus- ja terveydenhuoltojärjestelmiä. Opisto tarjoaa koulutusta ja kokemuksia erilaisiin ammatillisiin tehtäviin, aina yhteisön mielenterveysneuvojista koulun opettajiin ja johtajiin. Aikuis- ja korkeakoulutusohjelmat sekä koulutusteknologia ja urheilun hallinta tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja. Koulutukseen liittyvien mahdollisuuksien lisäksi korkeakoulussa valmistetaan sairaanhoitajia, puhekielen patologia, terveyskasvattajia ja -vastaavia, virkistysalan ammattilaisia, kuntoutusohjaajia ja ihmisen suorituskyvyn tutkijoita.

Leave a Comment