Buffalon verilöylyn jälkeen RPS:n superintendentti sanoo, että koulujen on opetettava “jakavia käsitteitä” | koulutus

Verilöyly, jossa valkoinen pyssymies ryntäsi Buffalon ruokakauppaan New Yorkin osavaltiossa ja tappoi 10 mustaa ostajaa ja työntekijää, korostaa, että koulujen pitäisi opettaa “ns. “jakavia” käsitteitä”, Richmond Public Schools Superintendent Jason Kamras sanoo.

“Tämän viikonlopun kaltaiset tragediat ovat myös syy, miksi meidän on opetettava niin sanottuja “jakavia” käsitteitä kouluissamme. Tarvitsemme kaikkien lastenmme – kaikentaustaisten – ymmärtävän kansakuntamme koko historian, jotta he voivat estää menneisyytemme ja nykyisyytemme rumuuden muuttumasta “tulevaisuutemme todellisuudeksi”, Kamras kirjoitti tiistai-iltaisessa uutiskirjeessään.

Ensimmäinen toimeenpanomääräys Gov. Glenn Youngkin allekirjoitti sopimuksen tammikuussa. 15. päivänä, jolloin hänet vihittiin käyttöön, vaadittiin “luonnostaan ​​jakavien käsitteiden käytön lopettamista” Virginian peruskoulun koulutuksessa.

Seuraavassa kuussa osavaltion uusi opetusosasto siivosi lähes kaikki tasa-arvo- ja monimuotoisuusresurssit, jonka Virginian opetusministeriö oli aiemmin antanut koulujen käyttöön, mukaan lukien kokonaisen verkkosivuston, joka oli omistettu Virginian opettajien kulttuurisen pätevyyden lisäämiseen, ja ehdotusluettelon, johon kuului historioitsija ja MacArthur Fellow. Ibrahim X. Kendi.

Ihmiset lukevat myös…

Tasapuolisuus- ja monimuotoisuusresurssit, joita Youngkinin hallinto piti hajauttavina ja toisinaan syrjivinä, olivat osa VDOE:n koulutusalan tasa-arvoaloitetta nimeltä “EdEquityVA”.

Youngkinin lehdistösihteeri Macaulay Porter sanoi keskiviikkona antamassaan lausunnossa: “Kuvernööri uskoo vahvasti, että meidän pitäisi opettaa kaikkea historiaa, hyvää ja pahaa. Kaiken historian opettaminen ei ole jakamista. Monimuotoisuus on vahvuutemme, ja suojelemme kaikkia oppijoita syrjinnältä. “

Porter lisäsi: “Kuvernööri uskoo, että lauantain hyökkäys oli kauhistuttava tapahtuma viattomia ihmisiä vastaan.”

Youngkin’sJan. 15 toimeenpaneva määräys sanoi myös osittain: “Meidän on varustettava opettajamme opettamaan opiskelijoillemme koko historiamme”, mukaan lukien “amerikkalaisen orjuuden ja erottelun kauhut”.

Lauantaina viranomaiset kertovat, että valkoinen 18-vuotias mies, joka kannatti valkoisten ylivallan ajavaa ideologiaa, joka tunnetaan korvausteoriana, avasi tulen Tops Friendly Marketissa, joka on päivittäistavarakauppa tehokkaassa mustan kaupunginosassa Buffalossa. Poliisin mukaan hän ampui 13 ihmistä, joista 11 oli mustia. Kymmenen uhreista kuoli.

Kamras kirjoitti, että jos kaikki RPS:stä valmistuneet läpäisevät kaikki Standards of Learning -kokeensa, mutta heillä ei ole “syvää vastuuntuntoa toisistamme, olemme epäonnistuneet heillä surkeasti”.

Hän lisäsi luettelon verkkoresursseista, joita perheet voivat käyttää keskusteleessaan Buffalon hyökkäyksestä ja “sitä edeltäneestä vuosisatojen epäoikeudenmukaisuudesta”. Resursseja ovat esimerkiksi puhuminen lapsille rasismista, väkivallasta, rotuväkivallasta ja uutisista.

“Tämän hirvittävän hyökkäyksen ytimessä on tuhoisa ajatus siitä, että “todelliset” amerikkalaiset ovat valkoisia ja kristittyjä ja että kaikki muut ovat sekaantujia, jotka suunnittelevat “valtaamaan” maan”, Kamras kirjoitti. “Se on vuosisatojen ajan ruokkinut väkivaltaa mustia amerikkalaisia ​​kohtaan ja kaikkia muita kohtaan, joita ne pitävät “muina”, jotka pitävät kiinni tästä kurjasta ideologiasta.”

Jokaisella, Karmas kirjoitti, on velvollisuus tuomita valkoisten ylivalta ja pyrkiä korjaamaan sen aiheuttamat vääryydet, erityisesti valkoisten ihmisten.

“Kova ja uuvuttava työ rasistisen valheen ja roiston näennäisen ikuisen tulvan taistelemisessa ei voi levätä pelkästään mustien, latinalaisamerikkalaisten ja aasialaisamerikkalaisten harteilla”, Kamras kirjoitti.

Kamras esitti kouluosaston puolesta “syvimmät osanottomme Buffalossa järjettömästi ammuttujen läheisille”.

jnocera@timesdispatch.com

.

Leave a Comment