Blue Ridge CC tarjoaa maksuttoman koulutuksen

Yliopistosta maksamisen ei pitäisi olla este kenellekään, joka haluaa jatkaa koulutustaan.

North Carolina Community College Systemin jäsenenä Blue Ridge Community College osallistuu osavaltionlaajuiseen tehtävään avata ovia korkealaatuisille ja helppokäyttöisille koulutusmahdollisuuksille. Tämän tehtävän toteuttamiseen kuuluu taloudellisten esteiden minimoiminen. Olemme onnekkaita Blue Ridgessä, että voimme tarjota opiskelijoille enemmän taloudellisia tukimahdollisuuksia kuin koskaan ennen – mukaan lukien ilmainen korkeakoulu lukuvuodeksi 2022–2023.

Koulutus muuttuu mahdollisuudeksi. Joillekin mahdollisuus voi olla ero väliaikaisen ja sukupolvenvaihdoksen välillä. Tarjoamalla lukukausimaksutonta korkeakoulu- ja urakoulutusta voimme tarjota uusia ja aiemmin saavuttamattomia mahdollisuuksia erilaisille opiskelijaryhmille, jotka eivät muuten olisi harkinneet korkeakoulutusta.

Valoisempi tulevaisuus -stipendit

Vuonna 2021 Blue Ridge perusti Brighter Future -stipendin, jonka avulla opiskelijat voivat hyödyntää monia mahdollisuuksia maksaa koulutuksestaan. Tiimimme hyödynsi Longleaf Commitment -sitoumusta, Federal Pell Grants -apurahoja, valtion apurahoja ja Blue Ridge Community College Educational Foundation -stipendejä, mikä antoi opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita koulutuksesta – ja valoisammasta tulevaisuudesta -, tehdä niin ilmaiseksi.

Lukuvuonna 2021-2022 noin 1 000 opiskelijaa, jotka harjoittavat yli 40 opiskelualuetta, osallistui Blue Ridgeen lukukausimaksutta Brighter Future -stipendin kautta.

Vuonna 2022 olimme onnekkaita saadessamme anonyymin 2 miljoonan dollarin lahjoituksen opiskelijoiden taloustarpeisiin. Tämä antoi meille mahdollisuuden jatkaa tätä ilmaista korkeakoulustipendiä kolmella lisäkaudella kevääseen 2023 asti.

Ilmaisen korkeakoulun edut

Jotkut opiskelijat ovat joutuneet tekemään vaikeita päätöksiä menneisyydessä yrittäessään päättää, mitä resursseja heidän perheensä voisi tulla toimeen ilman taloudellisia uhrauksia yliopistoon osallistumisesta. He kuitenkin viivyttelivät yliopistoon osallistumista, kunnes heidän taloutensa parani. Nyt opiskelijoiden ei tarvitse tehdä näitä päätöksiä. Ilmainen korkeakoulu auttaa meitä poistamaan opiskelijoiden historiallisesti kohtaaman taloudellisen esteen ja lisäbonuksena saamaan lisää Pohjois-Carolinan asukkaita ansiotyössä.

Näiden apurahojen tarjoaminen auttaa opiskelijoita toteuttamaan unelmansa koulutuksen jatkamisesta tai uransa parantamisesta. Yliopistoon osallistuvien ja tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden määrän lisääminen kasvattaa työvoimaa ja lisää opiskelijoidemme palkkoja.

Ilmainen korkeakoulu auttaa myös varmistamaan, että korkealaatuinen koulutus on kaikkien saatavilla tuloista tai taustasta riippumatta. Se on osa Pohjois-Carolinan koulutuksellisen viihteen kuilun kuromista, mikä on tärkeä myFutureNC:n tavoite.

Meidän aikamme on nyt

Yhteisön korkeakoulut ovat hyvässä asemassa vastaamaan tarpeisiin, jotka tällä hetkellä ympäröivät meitä. Se, minkä olemme korkea-asteen koulutuksessa jo pitkään havainneet, on tulossa yleisempään ja laajemmin ymmärretyksi. Yhteisön korkeakouluilla on keskeinen rooli työvoiman koulutuksessa, rekrytoinnissa yrityksille ja teollisuudelle sekä koulutusviihteeseen. Teemme yhteistyötä monien yhteisöjemme kanssa täyttääksemme putkilinjan, mutta auttaaksemme sen rakentamisessa.

Kun pystymme poistamaan korkeakoulun maksamisen esteen, annamme opiskelijoille, yhteisöjemme jäsenille, ottamaan rohkeita askeleita tulevaisuutensa puolesta, mikä lopulta johtaa entistä rohkeampiin tuloksiin valtiomme taloudellisen tulevaisuuden kannalta.

Laura Leatherwood

Laura B. Leatherwood, toim., on Blue Ridge Community Collegen presidentti. Ennen Blue Ridgeä hän palveli 17 vuotta eri rooleissa Haywood Community Collegessa. Dr. Leatherwoodilla on tohtorin tutkinto yliopisto- ja yhteisöopiston johtajuudesta, maisterin tutkinto henkilöresurssien kehittämisestä ja kandidaatin tutkinto liikejuridiikasta, kaikki Länsi-Carolinan yliopistosta.

Leave a Comment