ATNJ KOULUTUSRAHASTON TOITTOJOHTAJA SAMANTHA BOBILA NIMETTY AAPIN KOMISSION

MADISON, NJ – ATNJ Education Fund (ATNJEF), joka on johtava postitse äänestämisen (VBM) koulutus- ja vaaliinfrastruktuurin kehittäjä New Jerseyssä, ilmoittaa hallituksen johtokunnan jäsenen Samantha Bobilan nimittämisestä New Jerseyn Aasian-Amerikan ja Tyynenmeren saarikomiteaan.

Tämä komissio perustettiin vuoden 2020 väestönlaskennan jälkeen, joka osoitti New Jerseyn neljänneksi osavaltioksi kansakunnan, jossa on eniten aasialaisia ​​amerikkalaisia. New Jerseyssä on yli 1,05 miljoonaa aasialaista amerikkalaista, ja siellä oli suurin etninen tai rodullinen kasvu edellisen väestönlaskennan jälkeen 44 prosentin kasvulla. Aiemmin tänä vuonna kuvernööri allekirjoitti myös lain, joka vaati AAPI-historian sisällyttämistä koulujen K-12-luokkien opetussuunnitelmaan, ja siitä tuli toinen osavaltio, joka tekee niin. Aasialaisia ​​amerikkalaisia ​​vastaan ​​kohdistuvan väkivallan lisääntyessä valtakunnallisesti, lapsillemme kouluttaminen aasialaisamerikkalaisten historiallisesta ja nykyaikaisesta panoksesta on kriittisempaa kuin koskaan.

On varsin merkittävää, että ilmoitus AAPI-komission 28 jäsenestä tulee AAPI Heritage Month -kuukauden aikana. AAPI-komission tehtävänä on “kehittää politiikkaa, joka vastaa kasvavien aasialais-amerikkalaisten ja Tyynenmeren saariyhteisöjen sosiaalisiin ja taloudellisiin tarpeisiin New Jerseyssä”.

“On todellinen kunnia palvella Aasian ja Amerikan Tyynenmeren saarikomiteassa. Kiitos kuvernööri Murphylle tuestanne tälle toimikunnalle. Toivon voivani kunnioittaa aasialaisia ​​amerikkalaisia ​​ja Tyynenmeren saaristolaisia ​​ja käyttää ääntäni ja tätä alustaa tavalla, joka kohottaa ja vahvistaa AAPI-yhteisön kovaa työtä ja panosta”, sanoi Samantha Bobila, Burlingtonin piirikunnan asukas.

Vuonna 2018 perustettu ATNJEF keskittyy tarjoamaan äänestäjille koulutusta ja laajentamaan pääsyä new jerseyläisille, joilla on vaikeuksia äänestää vaalipäivänä, kuten henkilöille, joilla ei ole kuljetusta; saavutettavuustarpeiden kanssa; ja jotka eivät voi lähteä töistä äänestämään. ATNJEF tunnetaan johtavina postitse äänestämisen asiantuntijoina New Jerseyssä, ja se on toiminut liikkeellepanevana voimana valistaessaan äänestäjiä VBM-äänestyslippujen oikein palauttamisesta välttääkseen hylkäämiset useiden aloitteiden kautta, mukaan lukien verkkosivunsa www.votebymailNJ.org.

Samantha Bobila on AAPI:n enemmistön hallituksen jäsen: perustaja ja toiminnanjohtaja, Uyen Khuong, vietnamilainen pakolainen; Ahmed Al-Shehab, CAIR-NJ:n perustaja ja CAIR:n kansallisen hallituksen rahastonhoitaja; Cindy Matute-Brown, West Orange Councilin puheenjohtaja ja apulaisjohtaja, NJEA:n ihmis- ja kansalaisoikeudet, pääoma ja hallinto; ja Scott Salmon, Jardim, Meisner & Susser, PC, lakimies, joka on erikoistunut työoikeuteen, vaalilakiin ja valtion edustamiseen.

###

ATNJ Education Fund (ATNJEF) on puolueeton voittoa tavoittelematon organisaatio, joka sijaitsee New Jerseyssä. ATNJEF visioi kansalaisten valtion, jotka ovat tietoisia ja sitoutuneita demokratiaan; missä valta on työväenluokan ihmisillä; ja missä valitut virkamiehet muodostavat politiikkaa, joka luo ja ylläpitää oikeudenmukaista, oikeudenmukaista ja osallistavaa yhteisöä. Käy osoitteessa www.ATNJEF.org.

(Vierailtu 8 kertaa, 8 käyntiä tänään)

Leave a Comment