Agentti, yritysjohtaja kaavio Johnny Deppin noususta ja laskusta

Kolme ihmistä, jotka olivat aikoinaan lähellä Johnny Deppiä torstaina, perustivat näyttelijän nousun ja laskun “maailman suurimmasta elokuvatähdestä” mieheksi, joka kamppaili huumeiden, rahan ja kyvyn kanssa ilmestyä elokuvissa ajoissa.

Deppin entistä vaimoa Amber Heardia edustavista parhaista asianajajista todistamassa oli pitkäaikainen agentti, entinen yritysjohtaja ja Deppin ystävä lähes neljän vuosikymmenen ajan.

Tracey Jacobs, joka toimi näyttelijän agenttina noin 30 vuotta, sanoi, että Depp “näytti myöhään asettuakseen johdonmukaisesti lähes jokaiseen elokuvaan” heidän viimeisten yhteistyövuosiensa aikana.

“Olin erittäin rehellinen hänelle ja sanoin: “Sinun on lopetettava tämä – tämä satuttaa sinua”, Jacobs sanoi aiemmin nauhoitetun kannanoton aikana, joka soitettiin oikeudessa torstaina. “Ja se teki.”

Todistus tyrmäsi Deppin herjausoikeudenkäynnin Heardia vastaan. Depp väittää, että vuonna 2018 julkaistu Heardin The Washington Postissa kirjoittama teos kuvasi hänet epäoikeudenmukaisesti kotiväkivallantekijänä ja maksoi hänelle tuottoisen Hollywood-uran, johon sisältyi “Pirates of the Caribbean” -elokuva.

Heardin asianajajat väittävät, että Deppin ammatillinen peruuttaminen oli seurausta hänen omasta huonosta käytöksestä.

Depp sanoo, ettei hän koskaan lyönyt Heardia ja että hän oli hänen aiheuttaman pahoinpitelyn uhri. Heardin asianajajat sanovat, että Depp pahoinpiteli häntä fyysisesti ja seksuaalisesti, ja että hänen kaltoinkohtelunsa kieltämisellä ei ole uskottavuutta, koska hän joi ja käytti huumeita usein tummutukseen asti.

Jacobs sanoi, että Depp oli poikkeuksellinen lahjakkuus, josta tuli “maailman suurin elokuvatähti”. Mutta hänen käytöksensä vuosia ennen kuin hän erotti hänet vuonna 2016, muuttui yhä epäammattimaisemmaksi, kun taas hänen huumeiden ja alkoholin käyttö lisääntyi, Jacobs sanoi.

“Ja se levisi myös ympäri kaupunkia”, Jacobs sanoi. ”Tarkoitan, että ihmiset puhuvat, se on pieni yhteisö. Ja se sai ihmiset haluttomiksi käyttämään häntä.”

Joel Mandel, Deppin entinen yritysjohtaja, todisti aiemmin tallennetussa väitteessä, että “Pirates of the Caribbean” -elokuvat olivat “saaneet hänet täysin erilaiselle menestyksen tasolle”.

“Se merkitsi lisää työntekijöitä”, Mandel sanoi. “Se tarkoitti lisäkiinteistön ostamista. … Se merkitsi suurempaa elämää ja kalliimpaa elämää.”

Asiat alkoivat muuttua vuoden 2010 tienoilla, ja “ajan mittaan kävi selväksi, että alkoholin ja huumeiden kanssa oli ongelmia”, Mandel sanoi. “Ja se muuttui epäsäännöllisemmäksi käytökseksi, stressaavammaksi käytökseksi, useammin aikoina, jolloin oli vaikea osallistua sellaisiin keskusteluihin, joita tarvitsin työssäni.”

Jossain vaiheessa Depp käytti noin 100 000 dollaria kuukaudessa lääkärille ja henkilökunnalle auttaakseen häntä selviytymään, Mandel sanoi. Toisessa tapauksessa hän käytti 300 000 dollaria kuukaudessa kokopäiväiseen henkilöstöön, hän sanoi. Ja hän sanoi, että oli myös aikoja, jolloin Depp käytti tuhansia dollareita kuukaudessa reseptilääkkeisiin.

“Kulutustasot olivat kasvaneet erittäin, erittäin, erittäin suuriksi ja vaativat uskomattoman korkeiden tulojen säilyttämistä”, Mandel sanoi. “Ja kun se putosi, katkeamisesta tuli kestämätön.”

Mandel sanoi olevansa erittäin huolissaan Deppin taloudesta vuonna 2015, mutta Depp kohtasi nämä huolet vihaisesti. Hän sanoi, että näyttelijä erotti hänet vuonna 2016.

Bruce Witkin, muusikko, joka oli Deppin ystävä lähes 40 vuotta, todisti aiemmin tallennetussa väitteessä, että Depp saattoi tulla mustasukkaiseksi romanttisissa suhteissaan.

Tämä mustasukkaisuus osoitti Heardin kanssa, kun hän oli poissa elokuvan kuvaamisesta “tai tekemässä jotain, jota hän ei voinut olla lähellä nähdäkseen, mitä tapahtuu”, Witkin sanoi. “Luulen, että hän hoitaisi itsensä.”

Witkin kertoi nähneensä kerran mustelmia Heardin käsivarressa, kun hän ja Depp työskentelivät dokumentin parissa Rolling Stonesin kitaristista Keith Richardsista. Ja hän näki Deppin “rasvahuulilla” kerran. Mutta Witkin sanoi, ettei hän koskaan nähnyt Deppin tai Heardin käyttävän toisiaan fyysisesti.

Witkin kertoi yrittäneensä auttaa Deppiä hänen päihdekäytössään ja järjestäneensä hänelle terapeutin.

Hän sanoisi: ‘Minulla on kaikki hyvin. Minä pärjään, Witkin sanoi muistelemalla keskustelua. “No, et ole kunnossa.”

Deppin sisar Christi Dembrowski oli aina huolissaan hänen hyvinvoinnistaan, sekä hänen päihteiden väärinkäytöstään että yleensäkin, Witkin sanoi.

”Luulen, että kaikki olivat syvällä sisimmässään, mutta… palkkalistan ihmiset eivät todellakaan kerro paljon. He yrittävät, mutta he eivät halua menettää työtään”, Witkin sanoi. “En sano, että he kaikki kuuluvat tähän kategoriaan. Mutta se on outo asia hänen kaltaistensa ympärillä. Kaikki haluavat jotain.”

Witkin sanoi, että hänen ystävyytensä Deppin kanssa alkoi hajota vuoden 2017 lopulla, kun näyttelijä alkoi vetäytyä.

“Hän kirjoitti minulle tämän oudon tekstin, jossa hän sanoi, että puukotin häntä selkään ja pahoinpitelin häntä”, Witkin sanoi. “Ja minä olen kuin: “Mistä sinä puhut?” Eikä hän selittäisi sitä. En ole nähnyt häntä läheskään sitten vuoden 2018.

.

Leave a Comment