Wattle Cafe avaa Jersey Cityn sijainnin; West New Yorkissa on yritysapurahoja | Business Notes

BofA on NJCU Leadership Awards -palkinnon saaja

New Jersey City University on ilmoittanut, että Bank of America tunnustetaan lopulliseksi kunniapalkinnonsaajaksi vuoden 2022 NJCU Leadership Awards -tilaisuudessa, joka on laitoksen vuotuinen juhla niille, jotka ovat tehneet pysyvän vaikutuksen yhteiskuntaan Jersey Cityssä ja Hudson Countyn alueella. Bank of America on neljäs henkilö tai organisaatio, jota juhlitaan osana neljän kunniamaininnan saanutta gaalaa, ja se saa tunnustuksen innovaatiokategoriassa. Alberto Garofalo, Bank of America New Jerseyn toimitusjohtaja, ottaa kunnian vastaan ​​pankin puolesta.

Aiemmin tänä vuonna NJCU ja Bank of America ilmoittivat kumppanuudesta, jossa yritys sijoittaa 560 000 dollaria NJCU School of Businessiin ja sen urapalvelukeskukseen. Apuraha on NJCU:n historian suurin yksittäinen yrityslahja urakehityksen alalla. Investointi on nelivuotisen apurahan muodossa, jolla puututaan rodulliseen, etniseen ja tuloeroihin ja autetaan värikkäitä opiskelijoita suorittamaan menestyksekkäästi koulutus ja koulutus, joka on tarpeen päästäkseen työelämään ja aloittaakseen menestyksen tiellä.

Palkinnolla tunnustetaan Bank of America New Jersey sen sitoutumisesta tarjoamaan mahdollisuuksia, edistämään taloudellista liikkuvuutta ja antamaan takaisin ihmisille, jotka asuvat ja työskentelevät sen palvelemissa yhteisöissä, edistämään rotujen tasa-arvoa ja taloudellisia mahdollisuuksia.

Vuonna 2020 Bank of America julkisti miljardin dollarin nelivuotisen aloitteen edistääkseen rotujen välistä tasa-arvoa ja taloudellisia mahdollisuuksia, keskittyen auttamaan luomaan mahdollisuuksia värikkäille ihmisille ja yhteisöille. Maaliskuussa 2021 tämä sitoumus nostettiin 1,25 miljardiin dollariin viiden vuoden aikana jo tehdyn työn nopeuttamiseksi sekä välittömään miljoonan dollarin sitoumukseen ja siihen liittyviin toimiin, joilla tuetaan lisääntynyttä edunvalvontaa, vuoropuhelua ja sitoutumista aasialaisamerikkalaisen yhteisön kanssa. Pankki palvelee edelleen yksityishenkilöitä ja pieniä yrityksiä alipalveltuissa yhteisöissä, ja sillä on pitkä historia latinalais-latinalaisyhteisön tukemisesta.

2022 NJCU Leadership Awards pidetään tiistaina 31. toukokuuta klo 18 Liberty Housessa, 76 Audrey Zapp Dr., Jersey City.

WNY käynnistää pienyritysapurahaohjelman

Länsi-New Yorkin kaupunki ottaa vastaan ​​hakemuksia 3. kesäkuuta asti pienyritysapurahaohjelmaan, jonka arvo on enintään 5 000 dollaria yritystä kohden. tarkoituksena on lievittää monille paikallisille pienyrityksille COVID-19-pandemian aikana kohdistuneita taloudellisia vaikeuksia.

Kelpoisuuden saamiseksi yritysten on oltava yksityishenkilön, kumppanuuden, yrityksen tai osakeyhtiön omistuksessa, joka on ajan tasalla kaikista liittovaltion ja osavaltion palkka-, myynti- ja tuloveroista. on sijaittava Länsi-New Yorkissa ja rekisteröity NJ:n valtiovarainministeriöön; ja sillä on enintään 25 kokopäiväistä työntekijää.

Hakijoiden on myös voitava todistaa, että COVID-19 vaikutti kielteisesti heidän liiketoimintaansa osittaisen sulkemisen, täydellisen sulkemisen tai vakavan liiketoiminnan häiriön vuoksi. Yrityksen on myös oltava auki hakemusta tehtäessä ja pyrittävä “vilpittömässä mielessä” pysymään auki vähintään 12 kuukauden ajan avustuksen vastaanottamisesta.

Hakijoiden on myös ilmoitettava, ovatko he aiemmin saaneet COVID-19-apurahoitusta jostain muusta maakunnan, osavaltion, liittovaltion tai yksityisen sektorin ohjelmasta. Voittoa tavoittelemattomat järjestöt, kiinteistöalan holdingyhtiöt, kotiyritykset ja liittovaltion veroista jääneet yritykset eivät ole oikeutettuja tähän apurahaan. Lisätietoja tai hakea soittamalla 201-295-5100.

Wattle Cafe avaa Jersey Cityn sijainnin

New York Cityn Wattle Cafe, australialaisvaikutteinen hyvinvointibrändi, on avannut kolmannen paikkansa osoitteessa 351 Marin Blvd., Jersey Cityn Powerhouse Arts Districtissä.

Heidän menunsa on räätälöity vastaamaan asiakkaiden toiveita, ketosta vegaaneihin. Wattle tarjoaa NY:ssä toimivan australialaisen paahtimon paahtamaa kahvia. Käytetyt pavut paahdetaan luomulaitoksessa ja hankitaan suoraan niitä kasvattaneelta viljeliältä. Wattle on avoinna päivittäin klo 8-16. Lisätietoja on osoitteessa www.wattlecafe.com.

Wattle Caféssa on 1 000 neliöjalkaa tilaa 351 Marinissa, Kushner Real Estate Groupin (KRE) ja Northwestern Mutualin kehittämässä 38-kerroksisessa vuokrakiinteistössä Grove Street PATH -asemalta. Uusi ruokapaikka on vieressä ja yhdistetty rakennuksen aulaan, joka johtaa uuteen julkiseen ulkoaukiolle, jossa on istuimet, luoden uuden kohteen Marin Boulevardin varrelle. Jersey Cityn sijainti seuraa Wattle Cafén etuvartioiden jalanjälkiä Murray Hillissä ja The Financial Districtissä Manhattanilla.

Lisätietoja 351 Marinista tai tapaamisesta rakennuksen mallikoteihin ja mukavuuksiin tutustumista varten on osoitteessa www.351MarinJC.com tai soittamalla numeroon 201-588-3510. Markkinointijohtaja on kiinteistön yksinomainen markkinointi- ja leasingagentti.

Big Snow American Dream avataan uudelleen

Big SNOW American Dream, todellinen lumihiihto- ja lumilautakeskus, ilmoitti avaavansa jälleen perjantaina 27. toukokuuta klo 13-21, jolloin tapahtumapaikalla järjestetään muistopäivänä lumiset Beach Partyt sekä DJ-viihdettä livenä. jäänveistoa, ilmaiset valokuvaukset ja mahdollisuus tavata ja ratsastaa Burtonin urheilijoita. Päivän aikana jaetaan palkintoja, mukaan lukien 50 prosentin alennus paluuvierailukuponkeista.

Kiitoksena viime syyskuun tulipalon torjunnasta Big SNOWn seremoniallinen “ensimmäinen tuoli” kunnioittaa eri palokuntien edustajia. Paikka tarjoaa myös alennettuja lippuja palomiehille ja heidän perheilleen, jotka ovat kiinnostuneita laskeutumaan rinteisiin tänä kesänä.

Lisätietoja saat osoitteesta BigSNOWAmericanDream.com tai pysyä Big SNOW:n ajan tasalla Facebookissa ja Instagramissa @bigsnowad.

FedEx julkistaa Small Business Grantin voittajat

FedEx Corp. (NYSE: FDX) on julkistanut kymmenennen vuotuisen FedEx Small Business Grant Contestin voittajat. Kilpailun 10-vuotisjuhlan kunniaksi valittiin tänä vuonna kymmenen yritystä.

Ensimmäisen paikan voittajien joukossa, joka sisältää 20 000 dollaria sekä 1 500 dollaria FedExin toimistotulostus- ja yrityspalveluista, oli Muvez Jersey Cityssä.

Uutta tänä vuonna, 10 000 dollarin ylimääräinen apuraha sekä 500 dollarin FedEx Office -hyvitys sisältyi kymmenen voittajan joukkoon viidessä kategoriassa, joista jälleen kerran myönnettiin Jersey Cityn Muvez, muotisuunnittelija.

Kaikki voittajat saivat myös 500 dollarin lahjakortin My FedEx Rewardsilta, digitaalisen konsultin FedEx Digital Sales Solutions -tiimiltä, ​​kansainvälisen kaupan sanakirjan, kutsun osallistua FedEx Grant Winner Forumiin, ilmaisen pääsyn Klaviyon automaatioalustaan, kestävän pakkauskonsultoinnin EcoEnclose ja HigherVisibilityn verkkosivustotarkastus.

Apurahan saajat eivät ole ainoita pienyritysten omistajia, jotka hyötyvät. Kaikki 100 finalistia saavat mentorointia ja konsultaatioita valituilta organisaatioilta.

Vuoden 2022 kilpailu teki ennätyksen: lähes 18 000 ehdotusta pienyrityksistä ympäri Yhdysvaltoja. Viimeisen vuosikymmenen aikana lähes 70 000 yritystä on osallistunut kilpailuun pelkästään Yhdysvalloissa. FedEx on myöntänyt yhteensä yli 1,67 miljoonaa dollaria apuraharahoja ja painopisteitä yhteensä kilpailun alusta lähtien.

RIVET 26 lähestyy täyttä asuin-, vähittäiskaupan käyttöastetta

Hampshire Companies, Claremont Development ja Circle Squared Alternative Investments ilmoittavat, että RIVET 26, Jersey Cityn uusin länsipuolen luksusasuntoalue, joka sijaitsee osoitteessa 26 University Place Blvd., on saavuttamassa 100 prosentin käyttöasteen 199 asunnostaan ​​ja 10 000 neliömetristään. ft. maanpinnan vähittäismyynnistä.

Viime vuonna valmistunut RIVET 26:n sekoitus 84 studiohuoneistoa, 102 yhden makuuhuoneen ja 13 kahden makuuhuoneen asuntoa sekä muunneltavia maanpinnan tason liiketiloja ovat uusimmat lisäykset University Place -alueeseen. New Jersey Cityn yliopiston ja Jersey Cityn kanssa yhteistyössä kehitetty University Place sisältää kahdeksan rakennuksen rakentamisen, 1 000 uutta luksusasuntoa ja pääsyn yli 120 000 neliömetriin. ft. vähittäiskaupan, esittävän taiteen keskuksen, kahviloiden, teatterien ja viheralueiden.

RIVET 26 liittyy RIVETiin, 163 asunnon luksuskerrostaloon, jonka The Hampshire Companies, Claremont Development ja Circle Squared Alternative Investments valmistuivat vuonna 2019, naapuruston portissa. RIVET 26:n ja RIVETin asuntojen lisäksi 19 500 neliömetriä. ft. Maanpinnan vähittäiskaupan molemmista rakennuksista on tullut koti monenlaisille yrityksille. RIVET 26 toivotti äskettäin tervetulleeksi BK Lobsterin ja Qua Creative Arts Centerin 10 000 neliömetriin. ft. liiketilasta. Lisäksi RIVETin 9 500 neliömetriä. ft. Myyntitilasta on tällä hetkellä täysin vuokrattu useille vuokralaisille, mukaan lukien Five Guysille, Carvelille, University Place Pharmacylle, Cuteiclesille, ylelliselle kynsisalongille ja kylpylään, sekä Metro Marketsille, joka on lähikauppa.

Siellä on myös 75 000 neliömetriä. ft. kahdessa yhteisössä jaetut elämäntyylipalvelut, mukaan lukien RIVETin maisemoitu aurinkoterassi, jossa on ulkobaari, takat, nurmikko ja oleskelutilat sekä yksityiset grillaus- ja ruokailutilat.

RIVET 26:n kiinteistönhoitopalvelut tarjoaa yksinomaan RHO Residential. Lisätietoja RIVET 26 -yhteisöstä saat soittamalla numeroon 201-204-0500 tai käymällä osoitteessa www.Rivet26.com. Lisätietoja käytettävissä olevista vähittäisleasingmahdollisuuksista saat ottamalla yhteyttä Grid Real Estaten Bobby Antonicello Jr:hen numeroon 551-795-2836.

Leave a Comment