Vapaaehtoiset edistävät Pearlandin ympäristökasvatusryhmän menestystä

Jotkut Alexis Reyesin rakkaimmista muistoista lukiokoulusta liittyvät vapaaehtoistoimintaan Keep Pearl and Beautiful (KPB) -järjestössä.

Olipa kyseessä niin kutsutun Trash Clubin perustaminen roskien keräämiseksi koulun jälkeen tai työskentely Youth Environmental Councilin (YEC) kanssa, jota hän kutsui “Keep Pearland Beautiful -yliopistoversioksi”, Reyes työskenteli ikätovereidensa kanssa auttaakseen yhteisöä. .

Valmistunut Dawson High Schoolista ja nyt fuksi Austinin yliopistossa, jossa hän opiskelee biologiaa, Reyes sanoi, että hänen lukiokokemustaan ​​rikastutti hänen työnsä YEC:n kanssa, joka on sidoksissa KPB:hen ja on suunnattu 10–12-luokkien nuorille. .

“Olen ehdottomasti oppinut johtamaan ja olemaan julkinen puhuja”, Reyes sanoi. ”Kun liityin ensimmäiseksi, olin ujo, nöyrä tyttö, sitten hitaasti mutta varmasti astuin lautaselle ja aloin järjestää tapahtumia, ja lopulta uskalsin asettua puheenjohtajaksi. Se veti minusta tämän osan, joka ei olisi muuten tullut ulos.”

Reyes sanoi, että hänellä on rakkaita muistoja työskentelystä ikätovereidensa kanssa.

”Joka perjantai koulun jälkeen otimme kierrätysastiat esiin ja ajoimme ne Keep Pearl and Beautifulin (Stella Robertsin kierrätyskeskukseen). Juuri ne keskustelut, joita kävimme viedessämme roskia ja ajaessamme, kaikki nuo vapaaehtoistyön väliset hetket tekivät siitä niin erityisen.

KPB:n toimintajohtajalle Lenora Tollefsonille tällaiset hyväntahtoiset tunteet 40-vuotiaasta organisaatiotaan kohtaan ja halu auttaa sen projekteissa ovat elintärkeitä.

Joka vuosi järjestettävän neljän pentuekeräilytapahtuman, Arbor Day -pyrkimysten ja lukuisten kierrätykseen, yhteisöpuutarhanhoitoon, kauneuttamiseen ja ympäristökasvatukseen liittyvien aktiviteettien välillä onhan työtä enemmän kuin tarpeeksi.

6000 vapaaehtoistyötuntia vuodessa

“Joka vuosi meillä on hyvät 20 vapaaehtoismahdollisuutta”, Tollefson sanoi.

Noin 500 ihmistä työskentelee näissä tapahtumissa ja tekee noin 6 000 vapaaehtoistyötuntia vuodessa.

“Teemme myös paljon nuorten vapaaehtoisten kanssa yhteistyömme koulujen kanssa”, hän sanoi.

Kumppanuus esimerkiksi Pearland ISD:n kanssa tarjoaa vakaan vapaaehtoisen energian lähteen. .

Vaikka monet ihmiset tekevät vapaaehtoistyötä vain kerran tai kahdesti, samaa ei voida sanoa Andy Statonista. Viimeiset kaksi vuotta hän ja hänen vaimonsa ovat piipahtaneet kierrätyskeskuksessa 5800 Magnolia Parkway, joka tarjoaa palvelujaan ilmaiseksi Pearlandin asukkaille.

Staton sanoi, että kokemus on opettanut hänelle paljon keskuksen toiminnasta ja sen merkityksestä Pearlandille ja sitä ympäröiville yhteisöille.

”Kun COVID iski, keskus suljettiin ja tiesimme, että kun se avattiin uudelleen lyhennetyllä tuntimäärällä, heillä tulee olemaan todella kiireistä; joten pyysimme vapaaehtoiseksi, ja he sanoivat kyllä.” Staton sanoi. “Meidän piti oppia kaikki heidän tekonsa näkökohdat ja meidän oli opittava lennossa.”

Hän kehui keskuksen henkilökuntaa siitä, että he ovat käsitelleet tehokkaasti kaiken moottoriöljyn, maalien ja ruokaöljyn, auton akkujen, pakkasnesteen ja alumiinin sisään- ja ulosvirtauksen.

“Kolme ihmistä tekee 10:n työtä omistautuneena sille, mitä tekevät”, Staton sanoi.

Gold Star kunnia

Kova työ on tuottanut tulosta, kuten KPB:n äskettäinen tunnustus Keep Texas Beautiful -järjestön Gold Star -kumppaniksi. Palkinto myönnettiin vain 86:lle osavaltion lähes 300 tytäryhtiöstä.

Keep Pearl and Beautiful -yrityksen toiminnanjohtaja Adrian Hernandez sanoi olevansa ylpeä nimityksestä ja sen ansaitsemiseksi tehdystä työstä, johon sisältyi ryhmän tavoitteiden, monimuotoisuuskäytäntöjen ja valtion palkinto-ohjelmiin osallistumisen dokumentointi.

“Se on paljon seurantaa ja raportointia työstä, jota teemme (ohjelmiemme kanssa),”, hän sanoi. ”Luulen, että olemme niin ainutlaatuisia useimmista muista (samankaltaisista) ryhmistä, jotka eivät tee mitään siitä, mitä teemme. Olemme todella hirviö, ja teemme sitä joka ikinen päivä.”

Ryhmässä on noin 250 jäsentä ja tukiverkosto yrityksiltä, ​​yhteisöiltä ja kouluilta.

Kun Hernandez aloitti tehtävässään vuonna 2019, KPB:llä oli jo vakiintuneet kumppanuussuhteet Pearlandin ja Alvinin koulupiirien, nuorisopartioryhmien ja lionsklubin sekä Chevronin ja State Farmin kaltaisten yritysten kanssa.

“Menestyksemme avain ovat nämä organisaatio- ja yrityskontaktit”, hän sanoi. “Meillä on jopa joitain, joille voimme viime hetkellä soittaa apua, ja he ovat siinä missä tahansa.”

Lisätietoja Keep Pearland Beautifulista sen toiminnasta, kierrätyskeskuksesta ja lahjoitusmahdollisuuksista saat osoitteesta keeppearlandbeautiful.org tai soittamalla numeroon 281-489-2795.

Leave a Comment