Vangit saavat toisen mahdollisuuden koulutukseen – The Suffolk News-Herald

Western Tidewater Regional Jail isännöi valmistujaistilaisuutta tiistaina kunnioittaakseen kahta vankia, jotka saivat GED-todistuksensa.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun seremonia on järjestetty sitten ennen COVID-10-pandemiaa, mutta yleensä se järjestetään kaksi tai kolme kertaa vuodessa. Pandemian aikana neljä muuta vankia läpäisi GED-testin, vaikka vankila ei pystynyt isännöimään seremoniaa.

Tiistaina tunnustetut valmistuneet olivat 19-vuotias Emanuel Brendelson ja 27-vuotias Jeffrey Carr.

“Nämä juhlaseremoniat ovat suosikkini”, sanoi opettaja Marie Evans. “On vain niin palkitsevaa nähdä heidän tekevän jotain hyvää, josta he voivat olla ylpeitä.”

Valmistuneet saivat lipun ja puvun käytettäväksi seremonian aikana, jossa he astuivat sisään “pompeilla ja oloilla”. Jokainen piti puheen, jossa korostettiin, mitä saavutus heille merkitsi.

“Haluamme saada heidät tuntemaan olonsa erityiseksi, koska se on erityinen saavutus, joka heiltä jäi paitsi lukiossa”, sanoi Evans. ”Tästä on syytä olla ylpeä, koska se ei ole aina helppoa. Vankilassa on kova ääni ja heitä liikutetaan paljon. Voi olla vaikeaa opiskella ja keskittyä työhön ja kokeen läpäisemiseen.”

Brendelson, jonka piti valmistua lukiosta vuonna 2021, kunnes hänet vangittiin, sanoi tekevänsä tämän itsekseen, koska hän ei halunnut olla vain lukion keskeyttäjä.

“Toivon, että tämä inspiroi nuorempaa veljeäni ja sisaruksiani pysymään koulussa ja hankkimaan myös tutkintotodistuksensa”, hän sanoi.

Carr on iloinen saadessaan tunnustusta jostain positiivisesta.

“Olen tehnyt joitain negatiivisia asioita, mutta olen ylpeä saadessani tehdä jotain positiivista nyt”, hän sanoi. “Toivon myös, että tämä avaa minulle ovia koulutuksessa ja lisää työmahdollisuuksia, kun pääsen pois.”

Western Tidewaterin aluevankilassa olevat arvostavat kuntoutusta ohjelmissaan ja toivovat, että vangit palaavat yhteiskuntaan paremmin kuin he olivat vangitessaan, mikä korostui puheessa, jonka apulaisjohtaja Ernie Bower piti juhlissa.

General Educational Development -ohjelma tekee yhteistyötä Prudenin College and Career Academyn kanssa tarjotakseen kursseja, joissa opettajat työskentelevät yksitellen vankien kanssa auttaakseen heitä läpäisemään GED-testin.

Nämä opettajat sekä vankilan hallintovirkailijat ja virkailijat osallistuivat seremoniaan ja onnittelivat valmistuneita.

“Nämä kaverit ovat inspiroineet ja motivoineet muita vankeja liittymään GED-ohjelmaan”, sanoi koulutusjohtaja Ronnie Sharpe. “Minua on pommitettu pyynnöillä, koska he ovat kuulleet, mitä nämä kaverit ovat tehneet.”

Leave a Comment