Tucsonissa ja Etelä-Arizonassa ansaitut yrityspalkinnot | Liiketoimintaa

Arizona Daily Star

Craft Beer Marketing Awards: The Good Beer Matters Podcastin Jeremy Storton palkittiin osana Craft Beer Marketing Awards -palkintoja. Palkinnot antavat tunnustusta panimoalan markkinoinnin parhaille. Tucson-podcast tunnustettiin Beer Marketing Wild Cards/Best Beer Related Podcast -kategoriassa alueellisella Platinum Crushie -palkinnolla ja Global Crushie -palkinnolla.

Terveystietojen hallintajärjestelmät: MedTech Breakthrough Awards on valinnut HiMS:n parhaaksi sähköisen sairauskertomuksen (EHR) ratkaisuksi. Yrityksen ohjelmistona toimiva EHR-alusta Axiom ja sen all-in-one-mobiiliviestintäsovellus AxiaGram valittiin käytettävyyden, innovatiivisten ominaisuuksien, asiakaspalvelun ja joustavuuden vuoksi. Axiom vähentää hallinnollista taakkaa samalla kun se ratkaisee kliinisen työnkulun esteitä ja tuottavuusongelmia, optimoi tehokkuutta, hallitsee kustannuksia, saavuttaa optimaaliset potilastulokset ja lisää tuloja. AxiaGram on terveydenhuollon ja käyttäytymisen terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu mobiiliviestintäsovellus, joka sisältää sisäänrakennetun tekoälyn, joka mahdollistaa äänentunnistuksen dokumentoimaan potilaiden kohtaamiset ja kliiniset suunnitelmat nopeasti, sekä etäterveysominaisuudet, sähköisen käyntitarkastuksen ja HIPPA-yhteensopivan tietosuojan.

Ihmiset lukevat myös…

Hughes Federal Credit Union: Earn to Learn, säästöjä tuottava stipendiohjelma, jakoi Hughes Federal Credit Union -palkinnon Vuoden talouskumppaniksi. Hughesin koulutus- ja koulutuspäällikkö Avi Poje sai myös tunnustuksen ja hänet valittiin erinomaiseksi talouskumppaniksi avustaan ​​Hughesin ja Earn to Learn -yhteistyön hallinnoinnissa ja tukemisessa. Vuonna 2013 perustettu Earn to Learn auttaa pieni- tai keskituloisia opiskelijoita säästämään ja ansaitsemaan rahaa korkeakoulutukseen 8:1 säästöohjelmalla. Opiskelijat, jotka ovat oikeutettuja säästöohjelmaan, saavat myös henkilökohtaisen talouskoulutuksen ja vastaavan Earn to Learn -säästötilin, jonka he voivat hankkia Hughesista, jotta he voivat rakentaa stipendejä jopa 4 000 dollaria vuodessa lukukausimaksuihin ja niihin liittyviin kuluihin Arizonan yliopistoissa, yhteisön korkeakouluissa ja työvoiman kehittämisessä. ohjelmia.

Lähetä kohteet osoitteeseen business@tucson.com; käytä “Biz Awards” sähköpostin aiherivillä.

.

Leave a Comment