Rumfordissa toimiva koululautakunta kohtaa seksi- ja rotukasvatusta

RUMFORD — Alueellisen kouluyksikön 10 johtajille esitettiin maanantaina valituksia rotuun ja sukupuoleen liittyvistä ongelmista sekä julisteista Mountain Valleyn keskikoulun kahvilassa, jossa määritellään seksuaalisia termejä.

Carol Daigle ja Heather MacDonald puhuivat koulun hallitukselle maaliskuussa lasten kouluttamisesta rotu- ja seksuaalisuusasioissa.

Daigle kysyi, miksi Meksikon yläkoulun kahvilan seinillä oli julisteita, joissa oli kirjallisia määritelmiä erilaisille sanoille, kuten ei-binääri ja panseksuaali.

”Joten, minä vain ihmettelen, miksi näiden pitää roikkua kahvilan seinällä? hän kysyi. Hän sanoi julisteessa olevan panseksuaalin määritelmän: Ei rajoituksia kenen kanssa (joku) haluaa seurustella. “Uskon, että sitä on kaunisteltu paljon, koska se ei todellakaan (tarkoittaa) mitään rajoituksia sille, minkä kanssa haluat harrastaa seksiä.

“Kysyn jälleen, miksi se roikkuu kahvilan seinällä? Koska uskon, että tämä on koulutuslaitos, Daigle sanoi. Hän sanoi, että julisteet “normalisoivat kaikenlaista seksiä” ja koulu ei tehnyt muuta kuin opetella oppilaita seksuaaliseen elämäntyyliin.

“Tämä on jälleen kerran, kuten sanoin aiemmin, tätä pedofiilit lukevat”, hän sanoi.

“Tällä ei ole mitään tekemistä pedofiilien kanssa”, sanoi Meksikon johtaja Bonnie Child. “Minusta tuntuu, että hyökkäämme tiettyjä ihmisiä vastaan… ja minusta vain tuntuu, että käytämme jälleen kerran jotakin kieltä, joka voi vahingoittaa ihmisiä, jotka kuuntelevat.”

Rumfordin hallituksen puheenjohtaja Greg Buccina kertoi lopulta Daiglelle, että hän oli ylittänyt jokaiselle henkilölle normaalisti sallitun kolmen minuutin julkisen kommentin aikana.

Tiistaina yläkoulun rehtori Ryan Casey sanoi, että julisteet ovat luoneet enimmäkseen kahdeksannen luokan oppilaat osana työtään Civil Rights Teamissa, joka on osa Maine Civil Rights Projectia, eivätkä “ei koulun opetussuunnitelmaa”.

Oppilaat päättivät kirjoittaa joitakin määritelmiä sanoille, joita “todennäköisimmin käytettiin väärin”, ja he kirjoittivat “määrittääkseen avainsanat oikein”, hän sanoi.

Casey sanoi, että on tärkeää antaa opiskelijoille ääni ja “varmistaa, että ääni on koulutettu ääni”.

Ryanne Prevost, koulun matematiikan opettaja ja koulun kansalaisoikeusneuvoja, kirjoitti sähköpostivastauksessaan: “MVMS:n kansalaisoikeustiimi on osa osavaltion laajuista kansalaisoikeustiimiä nimeltä Maine Civil Rights Team Project. Tämä ryhmä tarjoaa resursseja Mainen osavaltion kouluille. Osavaltiolla on lista ehdotetuista projekteista, ja opiskelijamme valitsevat tämän, mikä tarkoittaa sanojen määrittelemistä. Projektissa oppilaat tunnistavat termejä ja tärkeitä sanoja, jotka heidän mielestään koulunsa tulisi olla tietoisia. He määrittelevät nämä termit omin sanoin ja luovat kuvan, joka edustaa tätä määritelmää.”

Prevost sisälsi tietoa Civil Rights Vocabulary -projektista, jossa lueteltiin sanoja ja käsitteitä rodusta ja ihonväristä, kansallisesta alkuperästä ja syntyperästä, uskonnosta, vammaisuudesta, sukupuolesta, mukaan lukien sukupuoli-identiteetti ja ilmaisu sekä seksuaalinen suuntautuminen. Projektin suosituksissa oli myös “pohdittava, mikä on ikään sopivaa. Jos olet epävarma, jaa suunnitelmat hallinnon kanssa.”

MacDonald luki kirjeen, jonka hän kirjoitti hallitukselle. “Olen täällä puhuakseni (kriittisen rodun teoriasta), joka tunnetaan myös nimellä monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallisuus ja (sosiaalinen emotionaalinen oppiminen), ja hyperseksualisoituneesta agendasta, jota painostetaan lapsillemme tällä alueella.

“Näyttää siltä, ​​että kukaan ei ole halukas myöntämään, että tämä todella tapahtuu”, hän luki. “Lapsillemme kerrotaan, että heidän ihonvärinsä ja sukupuolensa perusteella heillä saattaa olla valkoisen etuoikeus syyllisyyden kanssa” ja heidän “täytyy käsitellä implisiittistä ennakkoluuloa, eksplisiittistä ennakkoluuloa, mikroaggressioita ja he ovat joko sortajia tai sorrettuja.

“Opetat myös seksuaalista sisältöä, joka ei ole ikään sopiva ja ilman vanhempien lupaa”, MacDonald kirjoitti. “Ei ole pätevää syytä määritellä lapsia heidän seksuaalisen suuntautumisensa perusteella. Lasteni seksuaalisuus ei ole sinun huolesi. Kun vanhemmat puhuvat, heille kerrotaan, että lapset haluavat puhua seksistä.

RSU 10 sisältää Rumfordin, Meksikon, Roxburyn, Hannoverin, Buckfieldin, Sumnerin ja Hartfordin.

” Edellinen

Leave a Comment