Luby’s asettaa päivämäärän poistumaan NYSE:stä sen jälkeen, kun liiketoimintayksikkö on myyty Pappas Restaurants -yksikölle

SAN ANTONIO, PYHÄ ANTONIO – Houstonilainen Luby’s Inc. (NYSE: LUB) on päättämässä selvitysprosessiaan.

Ravintolayhtiö aikoo lopettaa kaupankäynnin osakkeillaan New Yorkin pörssissä 27. toukokuuta. Tämän jälkeen 31. toukokuuta yhtiön kaikki jäljellä olevat varat ja velat siirretään selvitystilaan ja yhtiö puretaan.

Toukokuun 31. päivänä kaikki Lubyn osakkeenomistajat saavat automaattisesti yhden likvidoitavan rahasto-osuuden jokaista omistamaa kantaosaketta kohden.

Selvitystyön tavoitteena on myydä yhtiön jäljellä oleva omaisuus, maksaa kaikki jäljellä olevat velat ja jakaa jäljellä olevat rahat osakkeenomistajille yhdessä tai useammassa jaossa heti, kun se on mahdollista, Luby’s sanoi, mutta ajoituksesta tai muista yksityiskohdista ei voi olla takeita.

Toistaiseksi selvitysprosessin aikana Lubyn osakkeenomistajat ovat saaneet 2 dollaria osakkeelta marraskuussa ja 50 senttiä osakkeelta maaliskuussa, ja yhtiö ilmoitti 5. toukokuuta, että toinen 20 senttiä osakkeelta jaetaan 24. toukokuuta.

ilmoitus

Toukokuun 5. päivän ilmoituksesta lähtien Luby’s oli edelleen myymässä loput 18 kiinteistönsä, joista seitsemän oli myytävänä. Huhtikuun 21. päivänä Luby’s sanoi, että kuusi 18 toimipaikasta oli toiminnassa ja 12 oli tyhjillään.

Maaliskuun 28. päivänä Luby’s sai päätökseen kulinaaristen sopimuspalveluiden liiketoiminnan myynnin, joka on viimeinen sen kolmesta pääliiketoimintayksiköstä. Culinary Concessions LLC, jonka houstonilaisen Pappas Restaurants Inc. omistaa kokonaan, osti CCS-liiketoiminnan, joka ei sisältänyt Lubyn pakastettujen elintarvikkeiden liiketoimintaa.

Viime vuonna Luby’s päätti Fuddruckers-franchising-liiketoimintayksikkönsä myynnistä ja erillisestä kaupasta Luby’s Cafeterias -tuotemerkin ja useiden toimipisteiden myynnistä. Uudessa omistuksessaan Fuddruckers ilmoitti laajentumissuunnitelmistaan ​​maaliskuussa. Hampurilaisketju allekirjoitti vuokrasopimukset Brookfield Propertiesin kanssa 10 uuden toimipisteen avaamiseksi ostoskeskuksiin ympäri Yhdysvaltoja, joista yksi Willowbrook Mallissa Luoteis-Houstonissa.

ilmoitus

Luby’s Inc. oli käsitellyt pettymystä taloudellisissa tuloksissa kauan ennen pandemiaa. Yrityksen taloudellisen tuloksen kääntämiseen on sisältynyt huonosti toimivien ravintoloiden sulkeminen ja myyminen sekä joidenkin yrityksen omistamien Fuddruckers-toimipaikkojen muuntaminen franchising-toimipaikoiksi. Mutta COVID-19 loi lisää esteitä.

Toimittajan huomautus: Tämä tarina julkaistiin a kumppanuutta KSAT:n ja San Antonio Business Journalin välillä.

Napsauta tätä lukeaksesi koko tarinan San Antonio Business Journalissa.

Myös KSAT:ssa:

Tekijänoikeus 2022, KSAT – Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment