Kulttuurimatkan viikko kolmas: Viivyttely

Suosituksia viivyttelemiseni perustelemiseksi

Kaaduttuani YouTuben kaninkuoppaan koko SNL:n 47-vuotisen historian aikana päätin, että on aika nousta ylös ja ryhtyä toiseen, hyödyllisempään viivyttelytapaan. Olen ollut melko sairas viimeiset kaksi päivää, ja perusteluni olla tekemättä mitään on kasvanut eksponentiaalisesti. Vaikka olen valittanut niistä päivistä kirjastoissa, jotka ovat täynnä opiskelijoita, olen tässä vaiheessa huomannut, että kaipaan niitä. Käytän kuitenkin tätä johdatusta kertoakseni kaikille ei barrikadoida itsensä kirjastoon tuntien jälkeen ja sen sijaan levätä tämän tenttikauden aikana! Hemmottele itseäsi silloin tällöin, sillä sinun on pidettävä kuntosi yllä toukokuun intensiivisiä juhlia varten. Loppujen lopuksi se on lopullinen palkinto tälle termille.

Elokuva – Ferris Buellerin vapaapäivä

Tätä elokuvaa voidaan kuvata monella tavalla, riippuen näkökulmastasi tai nykyisestä elämänpaikastasi. Romantikko saattaa nähdä tämän tarinana kolmesta ystävästä, jotka pitävät viimeisen koulupäivän ansaittua hauskanpitoa varten ennen kouluvuoden loppua. Opettaja voi katsoa juonen dekaaniksi, joka yrittää epätoivoisesti paljastaa rikollisen ennen valmistumista. Joka tapauksessa tämä elokuva on klassikko, jossa on jatkuvasti kasvava määrä ikonisia linjoja, kohtauksia ja kappaleita (niin monta kertaa kuiskasin chicka chickaaa tätä kirjoittaessani).

Ollaksesi ilmaista kesällä… (Kuvat: Flickr ja Creative Commons License)

Elokuva olisi vuosien ja vuosien lähde tulevaisuuden popkulttuuriviittauksille, jotka ilmestyivät sen julkaisun jälkeen, elokuvan tekijöiden tietämättä. Se sisältää jopa kaksi luoton jälkeistä kohtausta (ennen kuin Marvel teki siitä valtavirran). Useat muut projektit osoittavat kunnioitusta FerrisilleKuollut allaskuuluisan virkistysOlet yhä täällä? Se on ohi, mene kotiin“Luoton jälkeinen kohtaus. Varsinainen elokuva soi myös yhden elokuvan kohtauksen taustalla.Spiderman: Kotiinpaluu.“Tämä mukavuuselokuva on katsomisen arvoinen, jotta pääsee eroon kokeen bluesista.

TV-ohjelma – Euroviisut

Tämä tapahtuu paremmin (kuvat: kuvakaappaus Rowbridgen kautta)

Se on vuosittainen mieletön musiikkiesitys, jossa kaikki kokoontuvat innoissaan katsomaan, kuinka Iso-Britannia tulee joka vuosi viimeiseksi. Tämä vuosi oli kuitenkin erilainen. Ukrainan ottaessa voittajan tittelin, Iso-Britannia tuli itse asiassa toiseksi (Sam Ryderin ansiosta), ensimmäistä kertaa vuoden 1998 jälkeen. Suosittelen lämpimästi katsomaan tämän kappaleen ystävien kanssa. Omat suosikkini ovat Slovenia ja Itävalta, eikä esitys pettänyt tavanomaisessa kuume-unelma-aurassaan, sillä sen omituisin kappale tuli Norjasta. Subwoofer-yhtyeeltä kappale “Anna tuolle Susille banaani‘esitettiin kirkkaan keltaisissa naamioissa, ja opiskelijat ovat äskettäin vaatineet, että keltaiset korkeakoulut pukeutuisivat heidän omaleimaisiin pukuihinsa.

Albumi – Turistihistoria – Two Door Cinema Club

Takaisin, kun menimme katsomaan niitä Glasgow’ssa ja sain päivämäärän täysin vääräksi (Kuvahyvitykset: Kuvakaappaus Spotifyn kautta)

Tämä albumi on hype, personoitu ja kesän määritelmä. Se on täydellinen kumppani tulevien kesäkuukausien pakeneviin, aurinkoisiin kuvitelmiin. Jokaisen kappaleen alussa koukuttelet mieleenpainuvimmilla kitarariffeillä, ja yleisesti tunnetut rytmit saavat sinut heti hyppäämään ylös ja alas ja laulamaan sydämesi kyllyydestä valittaen naapureita joka suuntaan. From’Undercover Martyn‘on’Mitä tiedät‘ — et ehkä tiedä nimiä, mutta sekunnissa tunnistat nämä ikoniset kappaleet mistä tahansa. Se sopii täydellisesti johonkin kovaääniseen kuunneltavaksi estääkseen “Mitä kuuntelet?” kaveri, joka tulee vastaan ​​King’s Paradessa.

Shirley Jacksonin kirja – Olemme aina eläneet linnassa

Lyhyt trilleriromaani, joka seuraa 18-vuotiasta päähenkilöä Mary Katherine Blackwoodia, Olemme aina asuneet Linnassa sopii erinomaisesti nopeaan tarkistustaukoon. Tarina pyörii perheen ympärillä, jota yhteiskunta karttaa neljän perheenjäsenen salaperäisten murhien jälkeen. Kaupunki on erityisen varovainen Maryn sisarta Constancea kohtaan, jonka he uskovat murhaajana. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun vieraantunut serkku Charles ilmestyy uudelleen vierailulle. Hitaasti palava jännitys kärjistyy äkillisesti avautuvaksi huipentumaksi, joka pitää sinut kiinni viimeiseen sivuun asti.

Kirja on myös sovitettu itsenäiseksi elokuvaksi, jossa on sama goottilainen tunnelma, ja se transkriptoi sivut onnistuneesti kauniiksi elokuvaksi. Eikä minulla tietenkään ole mitään taka-ajatusta suositella tätä muuta kuin Sebastian Stanin roolia siinä Charles Blackwoodina, ja hän tasapainottaa täydellisen yhdistelmän viehätystä ja kammottavaa kaikkialla.

Ominaisuuskuvien tekijät: Billy Wilson Creative Commonsin kautta

Tämän kirjoittajan suosittelemat artikkelit:

Leave a Comment