Kuinka UConn jääkiekkovalmentaja Mike Cavanaugh laajensi UConnin naisten koripallon Geno Auriemman luomaa husky-kulttuuria

STRATFORD — UConn miesten jääkiekolla oli tänä vuonna historiallinen kausi. Huskies voitti ensimmäisen Hockey East -pudotuspeliottelunsa ja pääsi konferenssin välieriin ja mestaruusotteluun ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa.

Mutta se ei ollut syy, miksi valmentaja Mike Cavanaugh päätti jäädä UConnille tultuaan ehdokkaaksi johtamaan Boston College -ohjelmaa.

Hän päätti jäädä Storriin sen sijaan, että olisi palannut kotiin Massachusettsiin – ja ohjelmaan, jossa hän oli apuvalmentajana 18 vuotta Jerry Yorkin johdolla – koska hän oli uskollinen UConnille.

“UConn antoi minulle ensimmäisen päävalmentajan työpaikkani, ja monet koulut olivat hylänneet minut, tai ehkä en vain ollut oikea kaveri tähän työhön, mutta tunsin uskollisuutta ohjelmaa kohtaan”, hän sanoi. “Kun rakennat jotain tyhjästä, ja yhtäkkiä nyt näet työsi hedelmät ja näet aivan uuden areenan rakennettavan ja näet huippuluokan rekrytointiluokan, se oli todella minun sydän oli täällä, enkä halunnut mennä minnekään.”

Cavanaugh liittyi muiden UConn-valmentajien Geno Auriemman (naisten koripallo), Dan Hurleyn (miesten koripallo) ja Margaret Rodriguezin (naisten jalkapallo) kanssa tämän vuoden UConn Coaches Road Show:n toisella ja viimeisellä pysäkillä Two Roads Brewing Companyssa Stratfordissa.

Cavanaugh, joka aloittaa 10. kautensa huskien johtajina tänä syksynä, sanoi, että UConnin voittajakulttuuri on inspiroinut häntä. Se on kulttuuri, jonka hän pitää UConnin menestyneimmistä valmentajista.

“UConnilla on oma kulttuurinsa”, hän sanoi. “Luulen, että Jim Penders on ymmärtänyt sen, Geno ilmeisesti teki, Jim Calhoun tekee, katsokaa vain ympärilleen, Nancy Stevens teki. Urheiluosastolla on vain UConn-kulttuuri, ja minun työni ja tehtäväni oli varmistaa, että tiimini vastaa UConn-kulttuuria.

Leave a Comment