KnowBe4-raportti havaitsee yleisen parannuksen turvallisuuskulttuurissa maailmanlaajuisesti

Vuoden 2022 turvallisuuskulttuuriraportin maailmanlaajuiset havainnot osoittavat, että suuret organisaatiot ilmoittivat paremmista asenteista ja käyttäytymisestä kuin pienet organisaatiot turvallisuuskulttuurin suhteen, mutta pienet organisaatiot menestyivät paremmin kaikilla muilla turvallisuuskulttuurin ulottuvuuksilla.

TAMPA BAY, Fla., 18. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — KnowBe4, maailman suurimman tietoturvakoulutuksen ja simuloidun tietojenkalastelualustan tarjoaja, ilmoitti tänään, että sen tutkimusosasto KnowBe4 Research on julkaissut vuoden 2022 turvallisuuskulttuuriraportin, jossa tarkastellaan ensimmäistä kertaa turvallisuuskulttuurin trendejä. , toteaa, että turvallisuuskulttuuri maailmanlaajuisesti on parantunut yleisesti.

Turvallisuuskulttuuri on organisaation ajatuksia, tapoja ja sosiaalista käyttäytymistä, jotka vaikuttavat sen turvallisuuteen. Vuoden 2022 KnowBe4-tietoturvakulttuuriraportissa tarkasteltiin turvallisuuskulttuurin seitsemää eri ulottuvuutta (asenteet, käyttäytyminen, kognitio, viestintä, vaatimustenmukaisuus, normit ja vastuut) eri alueilla ja toimialoilla maailmanlaajuisesti.

Raportin tärkeimmät havainnot ovat:

  • Sisään Afrikkaturvallisuuskulttuuria kohtaan on perinteitä ja kiinnostusta, varsinkin Etelä-Afrikkajossa saavutettiin korkeampi turvallisuuskulttuurin taso.
  • Sisään Aasia, turvallisuuskulttuurin pisteet vaihtelevat suuresti eri maiden välillä. Sillä aikaa Japani menee kohtuullisen hyvin, maat pitävät Malesia ja Indonesia osoittavat hälyttävän alhaisen turvallisuuskulttuuriindeksin pistemäärän.
  • Sisään Eurooppamolemmat Ruotsi ja Irlanti pidetään usein teknisesti edistyneinä. Näiden kahden maan ohella Italia ja Bulgaria heillä oli myös korkeammat turvallisuuskulttuuripisteet.
  • Vuonna USAturvallisuuskulttuurissa on eroja organisaation koon perusteella, jolloin pienet organisaatiot päihittävät suurempia organisaatioita.
  • Oseanian turvallisuuskulttuuri osoittaa sen Australia ja Uusi Seelanti ovat melko erilaisia ​​keskenään, eikä kummallakaan mene erityisen hyvin.
  • Keski- ja Etelä-Amerikka ovat nyt alkaneet mitata turvallisuuskulttuuria, ja lisää maita näiltä alueilta lisätään joka vuosi.

“Turvallisuuskulttuuriin liittyy se, kuinka ihmiset ajattelevat turvallisempaa ympäristöä ja lähestyvät sitä, ja tämä raportti keskittyy näihin avainelementteihin”, sanoi Perry Carpenter, strategiajohtaja ja evankelista, KnowBe4. “Uudessa trendidatassa, jossa tarkasteltiin turvallisuuskulttuuria viimeisen kahden tai kolmen vuoden ajalta, turvallisuuskulttuuri on parantunut eri alueilla ja toimialoilla yleisesti. Tämä oli tutkimuksemme lupaavin havainto ja korostaa, että turvallisuuskulttuuria tulee nähdä kriittisenä tekijänä. Lisäksi KnowBe4:n suositukset jatkuvasta tietoturvakoulutuksesta ja simuloiduista phishing-arvioinneista sekä organisaation tarjoamat mittaustyökalut, kuten Security Culture Survey, auttavat luomaan vahvemman turvallisuuskulttuurin kaikkialla maailmassa.”

Vuoden 2022 turvallisuuskulttuuriraportti sisältää vastaukset yli 530 000 työntekijältä 2 910 organisaatiossa ympäri maailmaa, jotka ovat myös KnowBe4:n asiakkaita ja jotka ovat suorittaneet turvallisuuskulttuuritutkimuksen. Voit ladata 2022 KnowBe4 Security Culture Reportin osoitteesta https://www.knowbe4.com/organizational-cyber-security-culture-research-report.

Tietoja KnowBe4:stä
KnowBe4:a, maailman suurimman tietoturvakoulutuksen ja simuloidun tietojenkalastelualustan tarjoajaa, käyttää yli 50 000 organisaatiota ympäri maailmaa. Perustaja IT- ja tietoturva-asiantuntija Stu SjouwermanKnowBe4 auttaa organisaatioita käsittelemään turvallisuuden inhimillistä elementtiä lisäämällä tietoisuutta kiristyshaittaohjelmista, toimitusjohtajan petoksista ja muista sosiaalisen suunnittelun taktiikoista uuden koulun lähestymistavan avulla tietoturvakoulutukseen. Kevin Mitnick, kansainvälisesti tunnustettu kyberturvallisuuden asiantuntija ja KnowBe4:n hakkerointipäällikkö, auttoi suunnittelemaan KnowBe4-koulutuksen hänen hyvin dokumentoitujen social engineering-taktiikoidensa perusteella. Kymmenet tuhannet organisaatiot luottavat KnowBe4:ään mobilisoidakseen loppukäyttäjänsä viimeisenä puolustuslinjana.

MediaContact
Amanda Tarantino
PR-päällikkö
KnowBe4
[email protected]

SOURCEKnowBe4

.

Leave a Comment