Ihmiset ja yritykset: 18. toukokuuta

Taiteilija Margaret Leonard, vasemmalla, keskustelee vieraiden kanssa The Gallery at Readfieldissä tapahtuman aikana, jossa kerättiin varoja Brunswickin Rotary Clubin avustustoimiin Ukrainassa. Osallistunut / Rotary Club of Brunswick

Antaa takaisin

Brunswickin Rotary Club yhdessä Topsham Espresso Rotary- ja Brunswick Coastal Rotary -klubien kanssa keräsi 11 425 dollaria auttaakseen pakolaisia ​​tai muita Ukrainan sodan uhreja, kuten vettä, ruokaa, suojaa, lääkkeitä ja vaatteita.

“Tämä on loistava esimerkki siitä, kuinka voimme saada aikaan positiivisen muutoksen maailmassa rauhalle, hyvälle taholle ja tehokkaalle toiminnalle omistautuneen kansainvälisen järjestön jäseninä”, sanoi Fred HorchBrunswickin Rotary Clubin puheenjohtaja.

State Farm -agentit tekivät yhteistyötä tehdäkseen 12 000 dollarin lahjoituksen Mainen Boys & Girls Clubsille. Mukana olivat paikalliset agentit Terri Wright (Yarmouth) Robin Thurston (Scarborough), Diane Newman (Portland), Chris Grimes (Brunswick), Michelle Raber (Scarborough), Catrina Milliman (Vapaa satama), Chris Doughty (Westbrook), Peg Poulin (Saco) ja Scott Murphy (likainen johtaja).

Town & Country Federal Credit Union merkitsi toukokuun nimeämisen “vanhempien amerikkalaisten kuukaudeksi” lahjoittamalla tarpeeksi rahaa 500 ateriaa varten Southern Maine Agency on Aging’s Meals on Wheels -ohjelmaan.

Myönnetty

Maine Women’s Giving Tree on lahjoittanut ennätykselliset 82 500 dollaria apurahoina 13 paikalliselle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle tukemaan ohjelmia naisille, lapsille ja perheille Keskirannikon alueella. Vastaanottajat olivat: Big Brothers Big Sisters Bath/Brunswick, 6 000 dollaria; Art Van, 7 500 dollaria; Brunswick-Topsham Land Trust, 8 000 dollaria; Perhe- ja yhteisösovittelu, 7 500 dollaria; Kokoontumispaikka, 5 000 dollaria; Growing to Give, 5 000 dollaria; Habitat for Humanity/7 Rivers Maine, 5 000 dollaria; Independence Association, 10 000 dollaria; Mid Coast Hunger Prevention Program, 9000 dollaria; Midcoast Literacy, 3000 dollaria; Midcoast Youth Center, 7500 dollaria; People Plus Brunswick Area Teen Center, 4000 dollaria.

Maine Women’s Giving Tree on yli 80 paikallisen naisen hyväntekeväisyysryhmä. Yksittäiset jäsenet yhdistävät dollarinsa ja päättävät yhdessä, kuinka rahat jaetaan.

“Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme voineet suositella täyttä rahoitusta jokaisen finalistin hakemukselle”, sanoi Giving Tree President Jane Cabot Harpswellista.

United Way of Southern Mainen Brick & Beam Society kyllästynyt 13 890 dollaria Educate Maine’s Project>Login Girls Who Code Summer Campiin kahden Girls Who Code -kesäleirin kehittämiseen ja toteuttamiseen Portlandin alueella. Apuraha stukee varhaislapsuuden oppimista ja/tai STEM/STEAM-kesäohjelmia, jotka hyödyttävät heikossa asemassa olevia väestöryhmiä.

Barbara Bushin lastensairaala Maine Medical Centerissä sai 87 000 dollaria Connecting Joy -apuraha Dunkinilta Joy in Childhood Foundation. Uusi ajoittaa tähdätä käynnistää tai laajentaa peli- ja teknologiaohjelmia osoitteessa lasten sairaala.

Tunnustus

Bay Square Yarmouthissa, Benchmark-avusteisten asumis- ja Mind & Memory Care -yhteisö, on valittu yhdeksi parhaaksi osavaltiossa lähes 100 avustetun asumisen yhteisössä Mainessa US News & World Reportin ensimmäisissä Best Senior Living -luokituksessa.

Bay Square ansaitsi “Paras” -statuksen saavuttamalla korkeimman mahdollisen luokituksen sekä elinavusteissa että muistinhoidossa kattavan kuluttajatyytyväisyystutkimuksen perusteella. Bay Squaren asukkaat ja perheenjäsenet antoivat yhteisölle korkeat arvosanat kriittisillä alueilla, kuten kokonaisarvo, hallinto ja henkilökunta, asukkaiden rikastuttaminen, ruokailu ja ruoka, turvallisuus, kuljetus, huolto, taloudenhoito ja sijainti.

Portside Real Estate Group on listattu sijalle 558 vuoden 2022 Mega 1000 -listalla, joka on T3 Sixty -yhtiön vuotuinen Top 1000 Brokerages -listalla. T3 Sixty on asuinkiinteistönvälitysalan suurin liikkeenjohdon konsulttiyritys.

Mid Coast Hospital sai “A” Leapfrog Hospital Safety Grade -luokituksen keväällä 2022. Tämä kansallinen tunnustus on tunnustus Mid Coast Hospitalin saavutuksista potilaiden suojelemisessa haittojen ja virheiden estämisessä sairaalassa.

” Edellinen

Leave a Comment