House of Ada edustaa Portlandin juhlasalikulttuuria HBO:n legendaarisen kaudella 3 – Blogtown

Legendaarisen kauden 3 mainosjuliste, jossa on House of Adan jäseniä.  Ylärivi, vasemmalta oikealle: Vanity Ada, Papi Ada, Virgo Ada;  Alarivi, vasemmalta oikealle: Sophora Ada, Babi Ada

Legendaarisen kauden 3 mainosjuliste, jossa on House of Adan jäseniä. Ylärivi, vasemmalta oikealle: Vanity Ada, Papi Ada, Virgo Ada; Alarivi, vasemmalta oikealle: Sophora Ada, Babi Ada HBO, House of Adan luvalla

Portland loistaa jälleen kerran kansallisten silmissä. Se valo kimaltelee kaupungin omassa Ada-talossa, joka (kuten monet juhlasalitalot) on perhe – perhe, joka työntää muodin, tyylin ja tanssin rajoja ydinyksikkönä.

Sponsoroitu

Jos olet myötätuntoinen paikallisten suunnittelijoiden kokeiden kautta Muodin huipulle tai uppoutui syvemmälle kaupungin ruokaelämään, kun se isännöi Huippukokkivoit nyt sukeltaa HBO:n pallokulttuurikilpailun kolmanteen kauteen legendaarinen ja nähdä kotikaupungin sankarit House of Ada kilpailemassa 100 000 dollarista ja ohjelman nimestä “legendaarinen status”.


Aiheeseen liittyvää luettavaa: Ballroom-sanasto #PDXBallroomin ystävien luvalla


Pallokulttuuri on tässä vaiheessa selitetty melko hyvin valtavirtaan – tietyt koetinkivit olisivat kiistanalainen mutta uraauurtava vuoden 1990 dokumentti Pariisi palaa ja palkittu FX-draama Laid-Mutta riittää, kun totean, että juhlasalikulttuuri on kohtaus, jolta Madonna varasti muodin, ja siellä on myös kokonainen sanakirja muita tyylejä ja tansseja, jotka myös alkoivat sieltä.

House of Adan talon isä Daniel Girón, nimeltään Papi Ada, ei voinut paljastaa monia yksityiskohtia siitä, mihin hänen talonsa lopulta päätyi ohjelman rankingissa, mutta hän sanoo, että hän ja hänen talonsa lapset vahvistavat Pacific Northwest -alueen paikan juhlasalikartalla.

“Olemme sarjan ensimmäinen sukupuolta vahvistamaton talo”, Girón kertoi Merkurius. “Esitykseen pääseminen ja sillä tavalla edustaminen on valtavaa. Edustamme queer-maahanmuuttajia juhlasalissa.”

Alun perin Meksikosta Veracruzista kotoisin oleva Girón muutti Portlandiin vuonna 2012 opiskelemaan tanssia. Hän kiittää kotitoveriaan Kumari Surajia, joka kulkee Vanity Adan kanssa, esittelemällä ja mentoroimalla hänet kaupungin juhlasalikulttuurielämään.

“[Vanity] oli se, joka teki suuret liikkeet”, Girón sanoi. “He toivat todellisia juhlasalilegendoja Portlandiin opettamaan työpajoja ja isännöimään tapahtumia. Minä tein liikkeet kouluttaakseni itseäni ja kouluttaakseni yhteisöä – perustamassa yhteisön.” Giron sanoi.


Aiheeseen liittyvää luettavaa: Portland Is Burning


Valitettavasti Girón ei voinut tuoda koko taloaan legendaarinen, ja hänen täytyi valita lastensa välillä. Voit odottaa näkeväsi hienoja liikkeitä Sophora Adalta ja Babi Adalta, kahdelta Girionin lupaavimmalta opiskelijalta. Ja muista etsiä Virgo Ada, joka on itse asiassa Girónin entinen kilpailija. Ennen kuin Virgo muutti Portlandiin liittyäkseen House of Adaan, he kohtasivat usein kilpailuissa, jotka olivat taktisesti vastakkain toisiaan täydentävien ominaisuuksien ja tyylien vuoksi.

“Et koskaan tiedä, mitä saat, kun asetat meidät toisiamme vastaan, mutta tiedät varmasti, että saat esityksen.” Girón sanoi esityksen esityksistä. “Se tulee olemaan hyped. Huone räjähtää.”

Hän kuvaili talon esteettistä kilpailua nykyaikaiseksi juhlasalipäivitykseksi Disneyn vuoden 1940 pixiesiin. Fantasia– mikä on järkevää, koska House of Ada on saanut nimensä espanjan sanasta “hada”, joka tarkoittaa “keiju”.

“Se voi olla niinkin yksinkertaista kuin yksiväriset maansävyt – tuovat sen ulkonäköömme – tai tapa, jolla meikkaamme, jossa on hieman glitteriä edustamaan tätä kiiltävää pientä maagista olentoa”, Girón sanoi.

Kaikesta luonnollisesta loistostaan ​​huolimatta talon jäsenet kävivät koe-esiintymisessä neljä kuukautta ennen kuin varmistivat paikkansa kauden kilpailussa. Pandemian vuoksi prosessi sisälsi päivittäisen testauksen ja tiukkojen sosiaalisten etäisyyksien noudattamisen.

“Tosi-tv-ohjelma on täysin erilainen työympäristö”, Girón sanoi. ”Kokopäivätyön ja koko päivän työskentelyn välillä on ero: nouset ylös, pidät aikataulua, teet valokuvauksen, teet haastattelun, harjoittelet, syöt, sitten sinun on mentävä. takaisin vaatekaappitiimiin. Et luo vain koreografiaa, vaan myös musiikkia tyhjästä, konsepteja. Se on vain jatkuvaa työtä, työtä. Mutta se on myös sitä, mitä me jo teemme – vain supervahvistettuna kymmenen kertaa.”

“Uskon, että työmme puhuu meistä kiitosta”, Girón sanoi. “Saimme todella mahdollisuuden edustaa kovasti Tyynenmeren luoteisosaa ja kertoa tarinamme mahdollisimman hyvin, joten olen ylpeä saavutuksistamme.”

Tosin House of Adalla ei ole suunniteltu julkisia keikkabileitä legendaarinen Kolmannen kauden ensi-illassa Girón sanoi, että talo tuomitsee tulevan syntymäpäiväjuhlansa: Sataa 10s, jolloin Girón toivoo yhdistävänsä paremmin länsirannikon taloja Seattlesta ja Tacomasta.

“Kun ihmiset puhuvat juhlasalista, sen laajennuksista, siellä on New York, siellä on LA, siellä on Chicago ja on muutama muu paikka, jotka ovat tunnettuja vakiintumisestaan”, Girón sanoi. “He alkavat todella nähdä Pariisin juhlasali. ja lahjakkuus siellä. Mutta toivon, että ennen kuin he hyppäävät kokonaan toiselle mantereelle, he tuovat sen takaisin Yhdysvaltoihin, koska Tyynenmeren luoteisosassa kiki-skene on tehnyt sitä kahdeksan vuoden ajan, ja olemme valmiita pitämään melua.”


HBO Maxin kolme ensimmäistä jaksoa legendaarinen ovat saatavilla suoratoistona to 19. toukokuuta. House of Ada isännöi It’s Raining 10s Portlandin Vitalidad Movement Art Centerissä pe 17. kesäkuuta klo 21, 20 dollaria, liput täältä.

Sponsoroitu

Leave a Comment