DSers ja Shopify luovat kiinteät integraatiot useisiin verkkokaupan dropshipping-liiketoiminnan skenaarioihin

NEW YORK, 18. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — DSers, johtava sähköisen kaupankäynnin ratkaisujen toimittaja, on ilmoittanut luoneensa kattavan verkkokaupan integraation Shopifyn kanssa. Linkki on osa DSersin laajempaa jatkuvaa sitoutumista tarjota seuraavan tason dropshipping-ratkaisuja, jotka minimoivat aikaa ja vaivaa ja lisäävät samalla Shopify-kauppiaiden tuloja.

Dropshipping-kauppiaat eivät osta varastoa ennen tuotteiden myyntiä verkossa, mikä tarkoittaa, että tilausten toteutuminen on erittäin riippuvainen luotettavista toimittajista. Toimittajan puolella tapahtuvat muutokset vaikuttavat suoraan siihen, voidaanko kauppiaan tilaus toteuttaa nopeasti ja taatulla laadulla, sekä myymälän kokonaistuloihin, suusta suuhun ja maineeseen. Luotettuna Shopify-kumppanina DSers ja Shopify ovat käyneet kattavia keskusteluja ja luoneet vankan integraation palvellakseen useita verkkokaupan dropshipping-liiketoimintaskenaarioita.

“DSersillä olemme ylpeitä voidessamme olla rakastettu ja luotettu liikekumppani lukemattomille Shopify-kauppiaille maailmanlaajuisesti. Pyrimme jatkuvasti parantamaan myyjien dropshipping-kokemusta, jotta he voivat keskittyä tilausten sulkemiseen sekä vahvan markkinoinnin ja brändäyksen rakentamiseen. Jatkamme tehdä tiivistä yhteistyötä Shopifyn kanssa liitettävyyden ja toimivuuden parantamiseksi, jotta Shopify-kauppiaille voidaan tarjota vertaansa vailla oleva verkkokauppakokemus”, sanoi Kevin JonesDSersin toimitusjohtaja.

DSersin liitettävyys Shopifyyn antaa kauppiaille mahdollisuuden tehdä liiketoimintaa paremmin useissa toimitusketjun eri tilanteissa. Hankinnan aikana sovellus synkronoi automaattisesti mahdolliset toimittajahintojen muutokset ja ilmoittaa kauppiaille. Samanaikaisesti DS-käyttäjät soveltavat hinnoittelusääntöjä Shopify-myymälöihinsä uusien hintojen perusteella tulotason ylläpitämiseksi. Mahdolliset muutokset toimittajan tuotevarastossa päivittyvät myös automaattisesti reaaliajassa kauppiaan kauppaan.

Olennainen osa menestyvää verkkokauppaa, DSersin integrointi Shopifyn kanssa yksinkertaistaa markkinointia ja kasvattaa kauppiaiden voittoja. Myyjät voivat luoda “osta yksi saat yhden ilmaiseksi” (BOGO) tai niputtaa tarjouksia sekunneissa käyttämällä sisäänrakennettuja markkinointiwidgetejä ilman aikaisempaa kokemusta tai alustakohtaista koulutusta.

Shopify-kauppiaille tilausten täyttäminen on ratkaisevan tärkeää nopean toimituksen varmistamiseksi ja asiakastyytyväisyyden parantamiseksi. Yhdistämällä Shopify-myymälänsä DSereihin myyjät voivat helposti lisätä laadukkaita toimittajia tilausten toteuttamiseen sekä vaihtoehtoisia toimittajia käytettäväksi varatoimittajina. DSers tarjoaa myös pelin muuttavan joukkotilausominaisuuden: muutamalla napsautuksella myyjät voivat tehdä jopa 100 tilausta kerrallaan sekunneissa ja yksinkertaistaa koko tilausprosessia.

Ei vain ilo kauppiaille, vaan DSers- ja Shopify-integraatio takaavat asiakkaille poikkeuksellisen kokemuksen säilyttämisen parantamiseksi. Tilaukset ja toimitusvahvistussähköpostit käynnistyvät automaattisesti Shopifyssa, joten asiakkaat tietävät koko ajan tarkalleen, missä heidän tilauksensa on. Kaikki tilausilmoitukset toimitetaan välittömästi alustalla oleville kauppiaille sen varmistamiseksi, että ne käsittelevät erityisiä huolenaiheita, ja kauppiaat voivat sitten välittää nämä tiedot toimittajille varmistaakseen, että tilaukset toimitetaan asiakkaiden odotusten mukaisesti. Lisätietoja on osoitteessa www.dsers.com

Tietoja DSersistä

DSers on johtava yritys, joka tarjoaa teknologiapohjaisia ​​ratkaisuja sähköisen kaupankäynnin kauppiaille. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat mm DSers dropshipping -sovellus, suosituin ja parhaiten arvioitu dropshipping-sovellus Shopify App Storessa; toimitusketjun palvelut; ja sähköisen kaupankäynnin ratkaisut, kuten SaaS-räätälöinti. DSersillä on erittäin innovatiivinen teknologian kehitystiimi, jolla on laaja kokemus sähköisestä kaupankäynnistä, sekä 24/7 online-tuki kauppiaille. Vuoden 2018 julkaisun jälkeen DSers on saanut lähes miljoona asennusta ja käsitellyt 150 miljoonaa tilausta maailmanlaajuisesti. DSers-sovellus on myös saanut yli 6 300+ 5 tähden arvostelua, mikä luokittelee sen kilpailijoiden parhaaksi sovellukseksi.

LÄHDE DSers

.

Leave a Comment