Denver käynnistää perheyritysten säilyttämisohjelman

DENVER – Denverin kaupunki käynnistää uuden ohjelman, jonka tarkoituksena on auttaa perheyrityksiä torjumaan siirtymistä ja rakentamaan vaurautta.

Perheyritysten säilyttämisohjelman loi Denver Economic Development & Opportunity yhteistyössä Center for Community Wealth Buildingin kanssa.

“Pyrimme todella auttamaan yrityksen omistajaa ja heidän perheenjäseniään rakentamaan vaurautta yrityksen jälkeläisten suunnittelun avulla”, sanoi Carla Castedo, Denverin talouskehityksen ja mahdollisuuksien johtaja taloudellisesta liikkuvuudesta. “Kävimme monissa BIPOCin omistamissa yrityksissä ja oli niin monia yrityksiä, joilla oli lastensa apua. Halusimme siis varmistaa, että ihmiset, kun he osallistuvat perheensä asioihin, voivat saada apua jokapäiväiseen.”

Ohjelman osallistujien vuositulojen on oltava alle 500 000 dollaria, ja heidän perheenjäseniensä on oltava kiinnostuneita oppimaan lisää liiketoiminnasta.

Etusija annetaan yrityksille, jotka sijaitsevat alueilla, joilla yritykset ovat alttiita siirtymälle, kuten: Elyria-Swansea, Globeville, Northeast Park Hill, East Colfax, Montbello, Sun Valley, Valverde, Villa Park, West Colfax ja Westwood.

“Haluamme pystyä tarjoamaan välineitä siirtymisen estämiseen ja taloudelliseen liikkuvuuteen perheyritysten sisällä”, Castedo sanoi. “Haluamme varmistaa, että tarjoamme denveriläisille yrityksille mahdollisuuden tulla sisään, saada heidän tarvitsemiaan resursseja, saada apua, jota monet heistä eivät ole saaneet aiemmin, ja pystyä yhdistämään ne myöhemmin milloin tahansa. mahdollista saada rahoitusmahdollisuuksia Denverin kaupungin ja piirikunnan kautta.”

Denverin Park Hillin naapurustossa sijaitseva Blazing Chicken Shack on avioparin Rhonda Banksin ja Leola Gantin omistama ja se on ollut avoinna seitsemän vuotta.

“Mielestäni ansioksi selviytymisemme on naapuruston tuki, se on ollut todella hyvä parin viime vuoden aikana”, Banks sanoi.

Pandemian huipulla liiketoiminta oli epäjohdonmukaista.

“Se oli ylhäällä, se oli alhaalla. Se oli jotenkin vaikeaa. Tiedätkö, meillä oli taisteluita. Mutta yhteisö tuli yhteen, Gant sanoi.

Kuultuaan perheyritysten säilyttämisohjelmasta Gant ja Banks sanoivat, että se on ohjelma, joka voisi auttaa monia heidän kaltaisiaan perheyrityksiä.

”On siunaus, että kaupunki yrittää tavoittaa ja auttaa pienyrityksiä. Taistelu oli todellista, taistelu on todellista. Eli kaikki menee ylöspäin. Ihmiset pitävät kukkaron nyöristä hieman tiukemmin kiinni. Joten voimme kaikki käyttää hieman apua”, Banks sanoi. “Tavoitteena on saada jotain siirrettävää.”

Hakuaika ohjelmaan päättyy tiistaina 31.5.2022 klo 17.00

.

Leave a Comment