Youth Business Summit houkuttelee paikallisia opiskelijoita yrityskeskeisiin työpajoihin ja kilpailuihin

TROY, Ala. (WTVY) -Yli 200 Wiregrassin lukion junioria ja senioria osallistui keskiviikkona vuotuiseen Troy University Youth Business Summit -tapahtumaan, joka pidettiin Dothanin kampuksella. Tapahtuman päätteeksi kuusi opiskelijaa sai stipendin TROYlle.

Kaksitoista paikallista koulua osallistui puolen päivän mittaisiin työpajoihin, joissa käsiteltiin liiketoiminnan eri näkökohtia alueen ammattilaisten ja TROY:n tiedekunnan opettamina. Työpajojen lisäksi opiskelijoilla oli mahdollisuus kilpailla myös useissa kilpailuissa, mukaan lukien “Shark Tank” -tyylinen liiketoimintasuunnitelmakilpailu, sosiaalisen median kilpailu, jonka tavoitteena oli luoda paras sosiaalinen mediasuunnitelma Todd Farmsille, sekä rahoitussijoituskilpailu.

“Tämä projekti on ollut erittäin kannattava vuosien mittaan”, sanoi tohtori Skip Ames, yrityskilpailun tuomari ja Dothanin kampuksen Sorrell College of Businessin luennoitsija. ”Meitä tiedekuntana todella energisoi se, että nämä opiskelijat haluavat olla mukana liiketoiminnassa ja he haluavat menestyä. Riippumatta siitä, kuka voittaa, kyse on siitä, että näillä opiskelijoilla oli idea ja he olivat tarpeeksi motivoituneita yrittämään.”

Ridgecrest Christian School (RCS) voitti parhaat palkinnot sekä liiketoimintasuunnitelmassa että sosiaalisen median kilpailuissa, ja jokainen tiimin jäsen ansaitsi 500 dollarin stipendin TROYlle. Geneven County High School sijoittui ensimmäiseksi Financial Investment Competition -kilpailussa.

RCS nimettiin myös päivän Top TROY Champion -mestariksi, korkein myönnetty palkinto, joka edustaa esimerkillisiä saavutuksia kaikissa kilpailuluokissa.

“Ridgecrest Christian School haluaa ilmaista kiitollisuutemme opiskelijoillemme ja mentoreillemme siitä, että he edustivat meitä niin hyvin TROYn Youth Summitissa”, sanoi Theresa Cumbie, RCS:n ylläpitäjä. ”Saamme lohtua tiedosta, että tulevaisuutemme on tällaisten loistavien mielien käsissä. Onnittelut hienosta voitosta!”

Vuodesta 2017 lähtien vuosittain järjestettävä Youth Business Summit luotiin osittain paljastamaan lukiolaiset liiketoiminnan monille puolille, joita he voivat tutkia akateemisen ja ammatillisen uransa aikana. Tapahtumassa esitellään myös kaikki TROYn tarjoamat resurssit.

“Kolmekymmentä prosenttia Youth Business Summitiin osallistuvista opiskelijoista tulee troijalaisiksi”, sanoi tohtori Dewey Todd, Sorrell College of Businessin apulaisdekaani. ”Tämä on erinomainen tapa tutustua nuoriin, liikemielisiin opiskelijoihin Sorrell College of Businessiin ja Troy Universityyn sekä esitellä palveluitamme, kuten Admissions, Records, Student Services/TRIO ja Financial Aid. Lisäksi kerromme heille myös mahdollisuuksista, joita monet heistä eivät tiedä, kuten pienyritysten kehittämiskeskus ja IDEA Bank sekä paikalliset organisaatiot, kauppakamari ja monet sponsorimme. Olemme ylpeitä nähdessämme niin monia paikallisia lukioita edustettuina täällä vuodesta toiseen.

Tapahtumakoordinaattorit Tatum McClendon ja Kay Petersen sanoivat, että he nauttivat siitä, että he saavat esitellä opiskelijoille kampuksen ja TROYn heille tarjoamia eri väyliä liikereitin ulkopuolella.

“Youth Business Summit on loistava tapa esitellä paikallisia opiskelijoita kampuksellemme, ei vain siksi, että yritämme saada heidät mukaan yritysmaailmaan, vaan saamaan heidät tänne kampukselle, jotta voimme näyttää heille kaikki muut mahdollisuudet, kun he lähtevät korkealta. koulussa”, McClendon sanoi.

Petersen lisäsi: “Haluamme alueen nuorten tietävän, että heillä on loistava yliopisto ja että heillä on vaihtoehtoja. Meille on erittäin ilahduttava kokemus auttaa opiskelijoita löytämään urapolkunsa. Haluamme heidän tietävän, ettei heidän tarvitse mennä kauas, sillä lähellä kotia on loistava yliopisto, joka saa heidät tuntemaan itsensä perheeksi.”

Palkinnon voittajat olivat:

Liiketoimintasuunnitelmakilpailu: Nora Nixon, Esther Hobbs, Gemma Sommer (Ridgecrestin kristillinen koulu)

Rahoitussijoituskilpailu: Hayden Hughes, Ryan Fuller, Nicolas Simmons (Geneva County High School)

Sosiaalisen median kilpailu: Brynley Bradshaw, Isabella Beaty, Ruthie Sommer (Ridgecrest Christian School)

Opiskelijat Ashfordista, Cottonwoodista, Dalen piirikunnasta, Geneven piirikunnasta, Houston County Career Academysta, Houston County High Schoolista, Kinstonista, Poplar Springsistä, Rehobethista, Ridgecrestistä, Samsonista ja Wicksburgista olivat kaikki edustettuina.

Youth Business Summit järjestetään vuosittain joka kevät. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Tekijänoikeus 2022 WTVY. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tilaa meidän Uutiset 4 uutiskirje ja saat viimeisimmät paikallisuutiset ja säätiedot suoraan sähköpostiisi joka aamu. Saat välittömiä ilmoituksia News 4:n tärkeimmistä uutisista lataamalla meidän mobiilisovellukset.

Leave a Comment