Uusi SBA-ohjelma antaa pienyritysten omistajille mahdollisuuden menestyä

Pienyritysten omistajat ja johtajat ymmärtävät, että voidakseen skaalata ja saavuttaa tehokkaasti tavoitteensa heidän on paitsi oltava avoimia muutokselle ja uusille ideoille, myös heidän on omaksuttava ne. Joskus nämä uudet ideat syntyvät työskentelystä asiantuntevien konsulttien kanssa, ilmoittautumalla Executive MBA -ohjelmaan tai yksinkertaisesti palkkaamalla kokeneita johtajia tarjoamaan toisenlaisen näkökulman. Vaikka nämä vaihtoehdot sopivat erinomaisesti sekä ammatilliseen että liiketoiminnan kasvuun, niillä voi olla myös mojova hintalappu.

Small Business Administration (“SBA”) esitteli THRIVE Emerging Leaders Reimagined -ohjelman huhtikuussa 2022. Se on ilmainen, johtotason koulutussarja, joka on suunniteltu nopeuttamaan potentiaalisten pienyritysten kasvua kaikkialla Yhdysvalloissa. Käydään läpi ohjelman perusteet. ohjelma, sen edut, kelpoisuusvaatimukset ja kuinka yritysten omistajat ja johtajat voivat hakea.

Mikä on THRIVE-ohjelma?

Train, Hope, Rise, Innovate, Venture, Elevate (“THRIVE”) on uusi versio SBA:n nousevien johtajien ohjelmasta, joka on yhdistänyt yli 5 000 pienyrityksen omistajaa uusiin mahdollisuuksiin ja koulutukseen sen perustamisesta vuonna 2008 lähtien. SBA:lle maksuttoman ohjelman osallistujat ovat luoneet yli 11 000 työpaikkaa, luoneet lähes miljardi dollaria uutta rahoitusta ja saaneet yli 4 miljardin dollarin valtion sopimuksia.

Uusi ohjelma tarjoaa kuuden kuukauden opetussuunnitelman, joka on suunniteltu auttamaan omistajia ja johtajia viemään pienyrityksensä uudelle tasolle. Kurssi on suunniteltu personoinnin ympärille luopumalla yhden koon mallista vastineeksi lisääntyneestä sitoutumisesta, ongelmanratkaisusta ja vertaisvuorovaikutuksesta.

Mitä THRIVE sisältää

Ohjelma sisältää mentorointia ja henkilökohtaista valmennusta C-tason johtajilta ja kokeneilta aiheiden asiantuntijoilta, omatoimista opetusta, jossa on osoitettu liiketoiminnan kestävyyttä, sekä räätälöityjä mikroistuntoja, jotka on räätälöity pienyritysten ainutlaatuisiin tarpeisiin. Nämä kaikki tarjotaan hybridimallin kautta, joka sisältää virtuaalisia ja luokkahuoneistuntoja.

THRIVE Emerging Leaders Reimagined -tunnit jatkuvat 5.7.–16.12.2022. Opetussuunnitelmaan sisältyy 33 tuntia verkko-oppimista ja 11 henkilökohtaista istuntoa kuuden kuukauden aikana. Yhteensä SBA ennakoi osallistujien tarvitsevan yhteensä 100 tuntia yhdistettyä oppimista, kotitehtäviä ja valmennus-/mentorointiaikaa. Istuntoja tarjotaan 68 paikkakunnalla vuoden 2022 aikana, jotta voidaan auttaa yhteyksiä potentiaalisten yritysten omistajiin ja johtajiin valtakunnallisesti.

Miten THRIVE-ohjelma auttaa yritystäni?

THRIVE on suunniteltu auttamaan sinua ja yritystäsi kasvamaan taloudellisiksi johtajiksi markkinoillasi tarjoamalla käytännöllisiä työkaluja ja strategioita, jotka on suunniteltu avaamaan uusia väyliä kasvulle, kehitykselle ja rahoitukselle. Koska jokainen kohortti on aluekohtainen, olet yhteydessä valtion resurssien ja paikallisten yritysjohtajien verkostoon, joka auttaa sijoittamaan aikaa ja energiaa yritykseesi. Osana opetussuunnitelmaa osallistujat tuottavat yritykselleen kolmivuotisen strategisen kasvun toimintasuunnitelman, jossa on määritellyt suoritustavoitteet, jotta he voivat saada lisätukiresursseja tulevaisuudessa.

Kuka täyttää THRIVEn?

Se on nykyisten yritysten omistajien ja johtajien käytettävissä kaikkialla maassa. (Ohjelmassa sanotaan nimenomaisesti, että tämä ei ole aloitteleville yrityksille tai yrityksen perustamista harkitseville suunnattu ohjelma.)

Jatkokoulutussarja on avoin pienyritysten omistajille ja johtajille, jotka:

  • Vuotuiset tulot ovat vähintään 250 000 dollaria.
  • Ollut toiminnassa vähintään kolme vuotta.
  • Heillä on vähintään yksi työntekijä itsensä lisäksi.

Osallistumista hakeville yrityksille ei ole toimiala- tai palvelualuerajoituksia, mikäli ne täyttävät yllä olevat kriteerit. SBA:n mukaan osallistuvat voittoa tavoittelevat yritykset tulevat useilta aloilta, mukaan lukien valmistajat, vähittäis-/tukkukauppiaat, urakoitsijat ja elintarvikealan yritykset.

Kuinka voin hakea ohjelmaan?

Osallistujat voivat hakea SBA THRIVE -verkkosivustolta. Hakeminen ei maksa mitään. Haku on auki 31.5.2022 asti.

.

Leave a Comment