US Chamber Small Business Council nimittää uuden puheenjohtajan Natalie Kaddasin ja varapuheenjohtajan Joe Shamessin

WASHINGTON, DC – Yhdysvaltain kauppakamarin pienyritysneuvosto nimitti Kaddas Enterprisesin toimitusjohtajan Natalie Kaddasin uudeksi puheenjohtajakseen ja Joe Shamessin, Flags of Valorin perustajista ja omistajasta varapuheenjohtajaksi. Kaddas seuraa entisen puheenjohtajan Ian MacLeania, Highland Landscaping LLC:n presidenttiä.

Yhdysvaltain kamarin pienyrityspolitiikan komitean johtajina Kaddas ja Shamess auttavat luomaan lainsäädäntö-, sääntely- ja kansainvälisiä aloitteita koskevia strategioita pienyritysten tukemiseksi ympäri maata. Molemmat ovat pienyritysjohtajia, joilla on kokemusta menestyvien tuotantoyritysten johtamisesta ja kasvattamisesta, ja heillä on syvä tietämys perustajien, pienyritysten omistajien ja yrittäjien nykyisestä maisemasta.

“Pienyritykset kohtaavat tällä hetkellä vaikeita haasteita inflaation, työvoimapulan ja toimitusketjun häiriöiden vuoksi, ja on tärkeää, että pienyritykset pääsevät pöydän ääreen niihin vaikuttavassa lainsäädännössä”, sanoi Tom Sullivan, pienyrityspolitiikan johtaja. Yhdysvaltain kauppakamari. “Natalie Kaddas ja Joe Shamess ovat sellaisia ​​johtajia, jotka varmistavat, että pienyritykset jatkavat ratkaisevaa roolia Yhdysvaltain kauppakamarin vaikuttamis- ja osallistumispyrkimyksissä.”

Kaddas Enterprises on toisen sukupolven perheomisteinen kestomuovien valmistusyritys, joka on toiminut Utahissa yli 50 vuotta ja tarjoaa huippuluokan ratkaisuja energia-, kuljetus- ja ilmailualan asiakkaille kaikkialla maailmassa. Kaddas on Salt Lake Cityn liike-elämän aktiivinen johtaja ja tällä hetkellä Utah District Exports Councilin hallituksessa. Kaddas kuuluu myös Goldman Sachs 10 000 Small Business Voices -ohjelman kansalliseen johtajuusneuvostoon.

“Yhdysvaltain kamari on alkanut 110 vuotta sitten nostaa pienyritysten äänet vaaleilla valituiksi johtajiksi Washington DC:ssä”, Kaddas sanoi. “Olen ylpeä voidessani työskennellä Joe Shamessin kanssa ja johtaa kamarin pienyritysneuvostoa eteenpäin auttaakseni varmistamaan, että hallitusten johtajat ja muut omaksuvat ja palkitsevat innovaatiot ja yrittäjyyden yhteisöjemme ja kansakuntamme kehityksen hyväksi.”

Flags of Valor on veteraanien omistama ja operoima valmistaja Winchesterissä, Virginiassa ja joka on erikoistunut käsin rakennettujen isänmaallisten tuotteiden valmistukseen. Flags of Valorin perustivat Shamess ja hänen veteraanitoverinsa erikoisoperaatiolentäjä Brian Steorts vuonna 2015. Shamess palvelee edelleen lentäjänä kansalliskaartissa ja on edustanut liiketoimintaansa Valkoisessa talossa ja kongressissa, mukaan lukien todistajana senaatin komiteassa. Small Business & Entrepreneurship pienyritysten tilasta 15 kuukautta sen jälkeen, kun COVID-19 pakotti sulkemisen kaikkialla Yhdysvalloissa.

Leave a Comment