Teton Powwow juhlii Amerikan intiaanikulttuuria

JACKSON, Wyo. — Central Wyoming College ja Native American Jump Start -lahjat Teton Powwow: Amerikan intiaanikulttuurin juhla, perjantaina 20. toukokuuta ja lauantaina 21. toukokuuta 2002. Jackson Hole ja sitä ympäröivä alue ovat alkuperäiskansojen esi-isien maita, ja niitä arvostetaan rikkaiden luonnon- ja maisemaresurssiensa vuoksi. Amerikan intiaanit jakavat rikkaan kulttuurinsa, perinteensä, tanssinsa ja historiansa Teton Powwowissa.

Yleisö on kutsuttu lauantain ilmaisiin tapahtumiin klo 10-21 Lumikuningas Tapahtumakeskukseen. Tämä koko päivän kestävä intiaanikulttuurin juhla sisältää tanssijoita, koulutustapahtumia ja työpajoja. Central Wyoming Collegen Tribal Wisdom Societyn opiskelijat ja Native American Jump Start tekevät yhteistyötä hallitakseen powwow- ja koulutusaluetta.

Osallistujat eri puolilta aluetta jakavat kykynsä ja tietonsa monissa perinteisen ja nykytanssin muodoissa. Kulttuurikasvatusalue aukeaa klo 10 ja esittelee Amerikan intiaanien työpajoja biisonien uudelleen istuttamisesta, tarinankerronnasta, käsipeleistä ja viittomakielestä.

Leave a Comment