Tapaa Hannoverin kouluneuvoston ehdokas Ryan Hudson | koulutus

Kahdeksan ihmistä kilpailee yhdestä paikasta Hannoverin piirikunnan koululautakunnassa.

Mechanicsvillen piirin paikka seitsemän jäsenen hallituksessa päättyy 30. kesäkuuta. Hannover on yksi 16 paikkakunnasta Virginiassa, joka nimittää kouluneuvostonsa jäsenet. Ei ole julkisia vaaleja; sen sijaan hallituksen jäsenet nimittää läänin hallintoneuvosto neljäksi vuodeksi porrastettuun toimikauteen. Mechanicsvillen ohjaaja on W. Canova Peterson.

Mechanicsvillen Sterling Daniel hakee uutta nimitystä. Muut ehdokkaat ovat Kimberly Thurston, Ryan Hudson, Jerry E. McCormick Jr., Paul Heizer, Ryan Martin, Johnny Redd ja Sarah Gragnani Butler.

Jokainen henkilö nimesi itsensä julkisesti 27. huhtikuuta pidetyssä valvojien hallituksen kokouksessa tai jonkun muun nimittämä. Toinen henkilö nimitti yhdeksännen ehdokkaan – Chris Cray – kokouksessa, vaikka Cray on sittemmin kieltäytynyt ehdokkuudesta.

Peterson haastattelee jokaista ehdokasta, ja koko hallintoneuvosto äänestää nimityksestä kokouksessaan 25. toukokuuta.

Ihmiset lukevat myös…

Richmond Times-Dispatch esitti jokaiselle ehdokkaalle sarjan kysymyksiä, ja heidän vastauksensa ilmestyvät päivittäin aakkosjärjestyksessä. Tämän päivän ehdokas on Ryan Hudson.

WHO: Ryan Hudson on lisensoitu kiinteistönvälittäjä ja rekisteröity sairaanhoitaja, ja hän toimii tällä hetkellä Hannoverin yhteisöpalveluhallituksessa. Hänellä ja hänen vaimollaan Mallorylla on kolme lasta, 12-, 10- ja 7-vuotiaat.

KYSYMYS: Mikä sai sinut asettumaan ehdolle? Mitä ominaisuuksia toisit Hannoverin piirikunnan kouluneuvostoon?

HUDSON: Ominaisuuksiani ovat terve järki ja kyky rakentaa yksimielisyyttä. Omien lasten saaminen, oivallus [is] että ne ovat perintöäni ja kestävät kauemmin kuin koskaan saavuttamani saavutukset. Meidän on aloitettava työmme siitä, mistä olemme samaa mieltä, eikä siitä, mitä emme ole saavuttaaksemme yhteisiä tavoitteita.

KYSYMYS: Mitkä ovat Hannoverin piirikunnan koulujen kiireellisimmät ongelmat tai haasteet? Miten suhtautuisit niihin?

HUDSON: Tärkein koulujemme kohtaama asia on mielenterveyskriisi, jota pandemia on pahentanut entisestään. Itsemurhaluvut lisääntyvät huumeiden käytön ja masennuksen lisääntyessä. Kestää jonkin aikaa, ennen kuin ymmärrämme täyden vaikutuksen, joka yli kahden viime vuoden vaikutuksilla on lapsiimme. Työskentelen kouluneuvoston kollegoideni ja hallinnon kanssa saadakseni mielenterveyslääkärin jokaiseen ylä- ja lukioon.

Myös transsukupuolisuuspolitiikka ja monimuotoisuus-, tasa-arvo- ja osallistamispolitiikan täytäntöönpano. Haluaisin pitää kiinni linjasta ja vahvistaa konservatiivien äänestystä koulun hallituksessa. Meidän täytyy pitää jonossa asti [these issues] voidaan ratkaista edelleen tuomioistuimessa ja uusia direktiivejä on säädetty tai ne tulevat [Virginia Department of Education.] Seitsemän kymmenestä äänestä Hannoverin piirikunnassa meni kuvernöörille. Glenn Youngkin viime marraskuussa, ja koulumme johtokunnan pitäisi heijastaa sitä. Meillä on uusi opetussihteeri sekä uusi valtionpäällikkö. Minulla ei ole tarkempaa tietoa tulevasta [but] odotamme täysin muutosten tapahtuvan. Jos hänet nimitetään, otan varmasti yhteyttä VDOE:hen – ja koko johtokuntaan – jotta voimme työskennellä yhdessä helpottaaksemme parempaa etenemistä tietyn asian kaikilla osapuolilla.

hprestidge@timesdispatch.com

(804) 649-6945

.

Leave a Comment