SCC Power ostaa Stonewayn liikeyrityksen

LONTOO, 17. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — CC Power plc (“SCC Power”) ilmoitti tänään, että se on ostanut yhdessä siihen liittyvien tahojen kanssa Stoneway Capital Corporationin (“Stoneway”) liiketoimintayrityksen, joka koostuu neljästä vuonna 2008 sijaitsevasta sähköntuotantolaitoksesta. Argentiina joiden yhteenlaskettu asennettu kapasiteetti on 737 MW.

Hankinta- ja saneeraustoimet toteutettiin luvun 11 suunnitelman (“luku 11 suunnitelma”) ja Canada Business Corporations Actin mukaisen järjestelysuunnitelman (“CBCA-suunnitelma”) ja yhdessä luvun 11 suunnitelman kanssa ” Plans”) Stonewayn ja sen velallisten hallussa, joka astui voimaan 17. toukokuuta 2022.

Vastikkeena omaisuudesta SCC Power myönsi tietyille Stoneway US:n velkojille ja koronhaltijoille17 861 000 dollaria 6 000 % vakuudelliset panttilainat erääntyvät 2028, USA310 000 000 dollaria 8 000 % suojattu toisen linkin seteleitä erääntyy 2028 ja Yhdysvaltoihin200 000 000 dollaria 4,000 %:n vakuudelliset kolmannet panttivelat erääntyvät 2032. Velkakirjojen ensimmäinen korko erääntyy 15. syyskuuta 2022.

Hernan WalkerMSU:n edustaja, totesi: “Meillä on suuri haaste edessämme, kun keskitymme toiminnan vakauttamiseen ja kassavirran kasvattamiseen maksimoidaksemme arvon kaikille sidosryhmille.”

SCC Poweria edustivat hankinnassa ja uudelleenjärjestelyssä Simpson Thacher & Bartlett LLP, Maples and Calder, McCarthy Tétrault LLP, Stewart McKelvey ja Tavarone, Rovelli, Salim & Miani.

Stonewayta edustivat hankinnassa ja uudelleenjärjestelyssä Shearman & Sterling LLP, Bennett Jones LLP, Bomchil, Carey Olsen ja Lazard Freres & Co. LLC.

Stoneway Capital Corporationin vuonna 2027 erääntyvien 10 000 % vakuudellisten joukkovelkakirjojen haltijoiden tilapäistä ryhmää (ja heidän sijoitusneuvojansa, alineuvonantajansa ja harkinnanvaraisten johtajiensa) edustivat Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP, Osler, Hoskin & Harcourt LLP, Bruchou, Fernandez Madero & Lombardi, Conyers Dill & Pearman ja Rothschild & Co. US Inc.

Mezzanine-lainan lainanantajia edustivat Dechert LLP, Goodmans LLP ja Walkers.

UMB Bank NA:ta Yhdysvaltain edunvalvojana ja vakuusasiamiehenä ja TMF Trust Argentina SA:ta argentiinalaisena vakuusasiamiehenä edustivat Perkins Coie LLP ja Marval O’Farrell & Mairal, vastaavasti.

Tietoja SCC Powerista

SCC Power on julkinen osakeyhtiö, joka on perustettu vuoden lakien mukaan Englanti ja Wales Stoneway Custody Statutory Trustin määräysvallassa, jonka lopullinen edunsaaja on MSU Energy Holding Ltd.

Tietoja MSU Energy Holdingista

MSU Energy Holding Ltd, jonka kotipaikka on Yhdistynyt kuningaskuntaon MSU Energy SA:n, argentiinalaisen sähköntuottajan, enemmistöosakas, joka omistaa ja käyttää kolmea huippuluokan yhdistelmävoimalaa, joiden yhteenlaskettu asennettu kapasiteetti on 750 MW.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä [email protected]

LÄHDE MSU Energy Holding Ltd

.

Leave a Comment