Popkulttuuri: Vermont Dads Lead the Way | Lapset VT | Seitsemän päivää

Klikkaa suurentaaksesi

Dad Guild -leikkikenttä Fort Ethan Allen Parkissa Colchesterissa - LUOLISUUS

  • Kohteliaisuus
  • Dad Guild -leikkipaikka Fort Ethan Allen Parkissa Colchesterissa

Jos olet järjestämässä retkiä isien ja heidän pienten lastensa kanssa, ota se minulta: luontokävelyä ei voita mikään. Se on ilmainen, kaikki saavat liikuntaa ja raitista ilmaa, ja siellä on paljon puhuttavaa.

Johdin yhden sellaisen kävelyn Ethan Allen Homesteadilla huhtikuussa tusinan isän ja heidän 14 lapsensa kanssa. Retki tehtiin vuonna 2018 perustamani Dad Guild -järjestön kautta. Kävelyllämme isät keskustelivat keskenään erilaisista aiheista, kuten turhautumisesta, joka aiheutuu COVID-19:ssä navigoinnista kasvatettaessa lapsia, joita ei voitu rokottaa, sekä haasteista. uudeksi vanhemmaksi tulemisesta ja uusien ihmisten tapaamisesta, ja kun lapset alkoivat kiipeillä puissa, terveellisen riskinoton käsite.

Ne keskustelut kääntyivät nopeasti villieläinten kunnioittamiseen, kun lähestyimme vanhaa kaivoa.

“Vau, se on paljon käärmeitä”, huomautti eräs isä, tuijottaen kiemurtelevaa massaa, jossa oli yli kaksi tusinaa jalkattomia matelijoita.

Sitten eri isät alkoivat jakaa havaintoja ryhmän kanssa: “Mietitään, miltä käärmeistä tuntuu juuri nyt meidän kaikkien ympärillämme.”

“Katso kuinka tuo käärme on kiertynyt? Mitä luulet heidän yrittävän kertoa sinulle?”

“Huomaa, kuinka tässä kaivossa on niin paljon käärmeitä? Mitä luulet heidän tekevän siellä?”

Useiden minuuttien ajan ryhmä tutustui lähiympäristöön paikallisten villieläinten kanssa samalla kun esitti tonnia kysymyksiä ja pohti mahdollisia vastauksia. Kun lapset alkoivat tuntea olonsa liian mukavaksi ja muutamat käärmeet alkoivat näyttää ahdistuneilta, tiesin, että oli aika lähteä.

“Hei ihmiset, annetaan näille käärmeille tilaa ja lähdetään poluille”, sanoin. “Kuka on valmis?”

5-vuotias tyttäreni Coraline nosti heti katseensa käärmeistä ja huusi: “Mennään, isäkilta!” kun hän juoksi ryhmän edellä kohti metsää.

klikkaa kuvaa

Isäkilta - LUOLISUUS

Aloitin Dad Guildin huomattuani isäkohtaisen tuen, yhteisön ja ohjelmien puutteen suurella Burlingtonin alueella. Se, joka alkoi parinkymmenen isän ryhmästä, joka tapasi kiusallisesti leikkikentillä, on muuttunut voittoa tavoittelemattomaksi 501c3-järjestöksi, jonka verkostossa on lähes 600 isää. Keskimäärin 100 näistä isistä osallistuu aktiivisesti jollain tavalla joka kuukausi.

Dad Guild pyrkii tukemaan isiä ja muuttamaan yhteiskunnallisia normeja isyyden suhteen. Haluamme purkaa sukupuolten tasa-arvoa koskevat normit vanhempien rooleissa ja varmistaa, että kaikki ei-syntyneet saavat tarvitsemansa tuen terveiden lasten kasvattamiseen.

Tiedämme, että yhden tyyppinen “isien ryhmä” ei täytä kaikkien isien tarpeita heidän vanhemmuusmatkoillaan, joten tarjoamme useita yhteyksiä. Viimeisten kolmen vuoden aikana Dad Guild on tarjonnut yli 500 tuntia ohjelmointia. Olemme järjestäneet leikkiryhmiä, kirjaryhmiä, työpajoja, Zoom-ilmoittautumisia, vapaaehtoistyömahdollisuuksia, tarkoituksellisia vertaistukiryhmiä, uutiskirjeitä, isien illanviettomahdollisuuksia ja kävelyretkiä. Ylläpidämme myös aktiivista Facebook-ryhmää.

Yhteisön vastaus on ollut valtava. Organisaatiomme isäverkostossa olevien isien kasvavan määrän lisäksi olemme myös solmineet suhteita yli 40 yhteisökumppaniin ja herättäneet valtakunnallista kiinnostusta työtämme kohtaan muissa yhteisöissä. Myös äidit ottavat yhteyttä meihin ja ilmaisevat haluavansa saada puolisonsa mukaan toimintaan.

Tarve on olemassa, ja yritämme pysyä sen perässä.

Ensimmäiset kolme vuotta Dad Guild oli vapaaehtoinen järjestö. Tyypillisesti vietin siihen 15 tuntia viikossa tukea tukevan johtokunnan kanssa samalla kun työskentelin Howard Centerissä ja viimeksi Janet S. Muntin perhehuoneessa maksaakseni laskut. Perhehuoneessa olen työskennellyt useiden isien kanssa, joiden elämässä on useita esteitä, kuten asunnon puute, traumahistoria, oikeudelliset ongelmat ja/tai riippuvuus. Olen oppinut paljon yhteiskuntamme järjestelmistä ja rakenteista, joita voitaisiin vahvistaa tukemaan paremmin kaikentaustaisia ​​isiä.

Mutta Dad Guildin kasvaessa molempien roolini jongleeraaminen on osoittautunut liikaa. Toukokuun lopussa eroan tehtävästäni Perhehuoneessa keskittyäkseni kokonaan Isäkiltaan. Olen täynnä ahdistusta, mutta ymmärrän myös tarpeen rakentaa järjestelmiä ja rakenteita, jotka kannustavat aktiivisesti isien sitoutumiseen.

Tässä on mitä tapahtuu Dad Guildille.

  • Taloudellinen kestävyys: Varmistaaksemme, että tämä organisaatio on olemassa tulevina vuosina, meidän on lisättävä tietoisuutta työstämme ja löydettävä lisää tulonlähteitä. Ilman rahoitusta tämän työn maksamiseen se ei ole mahdollista.
  • Valtakunnallinen koalitio: Olemme käyneet keskusteluja kourallisen kumppanien kanssa osavaltion laajuisen isyysliiton luomisesta, sellaisen, jonka avulla ihmiset voivat jakaa resursseja ja näkökulmia sekä tehdä yhteistyötä innovatiivisten strategioiden parissa, jotka tukevat kaikentaustaisia ​​ei-syntyneitä kumppaneita.
  • Resurssien luominen: Haluamme verkkosivustomme olevan kohde kaikenlaisille isyyteen liittyville resursseille, joihin pääsee ilman aktiivista ohjelmointia.
  • Kumppanuuksien vahvistaminen: On monia organisaatioita, joiden työ risteää meidän kanssa, mukaan lukien itsemurhien ehkäisyyn, päihteiden hoitoon ja perheväkivallan lopettamiseen keskittyvät. Odotamme innolla yhteistyötä yhteisön kumppaneiden kanssa näiden asioiden parissa.
  • Laajentuminen muihin yhteisöihin: Olemme saaneet pyyntöjä kopioida toimintaamme Chittendenin piirikunnan ulkopuolella. Autamme mielellämme muita kehittämään strategioita isien osallistumisen lisäämiseksi omissa yhteisöissään.

Tunnen monenlaisia ​​tunteita, jotka liittyvät tulevaan ammatilliseen siirtymääni. Toisaalta olen uskomattoman innoissani, että saan olla paikassa, jossa voin omistaa 100 prosenttia ammatillisesta energiastani tämän organisaation kasvattamiseen. Toisaalta olen melko huolissani siitä, että minun täytyy ansaita tarpeeksi rahaa elättääkseni neljän hengen perheeni – kuusi, jos kissat mukaan luetaan.

Yksi asia on kuitenkin varma: uskon Dad Guildin työhön. Olemme matkalla tehdäksemme Vermontista yhden maan johtajista isyyden tukemisessa ja sitoutumisessa. Tästä eteenpäin tie.

.

Leave a Comment