Oletko valmis kasvamaan? VA tarjoaa sairaanhoitajan koulutusmahdollisuuksia

Kaiken, mitä sairaanhoitajat tekevät potilaidemme hyväksi, on vain sopivaa, että teemme yhtä paljon heidän hyväkseen ja tuemme sairaanhoitajia heidän kasvaessaan VA-urallaan.

Olivatpa veteraanin sängyn vieressä tai poliklinikalla työskennellessä, sairaanhoitajamme tarjoavat laadukasta hoitoa ja ovat suunnannäyttäjiä sairaanhoidon tarjoamisessa. Sairaanhoitajat kehittävät myös potilasturvallisuusaloitteita, tekevät tutkimusta parantaakseen hoidon toimittamista ja auttavat ohjaamaan seuraavan sukupolven sairaanhoitajia.

Akateemiset kumppanuudet

VA ja sairaanhoitajakoulut ympäri maata tarjoavat akateemisia sidoksia. Nämä VA-laitosten ja maan parhaiden sairaanhoitajakoulujen väliset yhteistyötoimet tarjoavat opiskelijoille kliinisiä kokemuksia, jotka vastaavat erityisesti veteraaniväestön ainutlaatuisia tarpeita ja valmistavat heitä menestymään urallaan VA:ssa.

Nämä kumppanuudet tarjoavat hoitotyön opiskelijoille kattavan ja intensiivisen nelivuotisen kliinisen koulutuksen. Ohjelmat luovat vahvemman, molempia osapuolia hyödyttävän suhteen sairaanhoitokoulujen ja VA-laitosten välille antamalla opiskelijoille mahdollisuuden olla tekemisissä tiedekunnan kanssa ja tarjota lopulta parempaa potilaiden hoitoa, kun he soveltavat luokkahuonekonsepteja käytännössä.

Ohjelman loppuun mennessä valmistuneet ovat täysin tottuneet VA:n kulttuuriin ja tehtävään ja valmiita huolehtimaan veteraaneistamme.

Siirtyminen harjoitteluun

VA on yli vuosikymmenen ajan edistänyt RNTTP (Registered Nurse Transition-to-Practice) -residenssiohjelmia tarjotakseen siirtymisen koulusta monimutkaisempaan kliiniseen ympäristöön alle vuoden kokemuksella oleville RN:ille.

Kattava 12 kuukauden opetussuunnitelma tutkii VA:n hoitotyön kliinisiä, johtajuuden ja ammatillisia ulottuvuuksia. Jatkotutkinnon suorittaneet RN:t suorittavat tyypillisiä rooleja, tehtäviä, potilaan hoitotoimintoja ja toimenpiteitä, joita tiimimme sairaanhoitajat suorittavat.

Saatavuus vaihtelee sijainnin mukaan, joten ota yhteyttä lähimmän laitoksen sairaanhoitajan kouluttajaan tai sairaanhoitajan rekrytoijaan saadaksesi lisätietoja.

taloudellinen tuki

VA tarjoaa tukikelpoisille työntekijöille ja opiskelijoille hoitotyön apurahoja edistääkseen koulutustaan ​​ja koulutustaan ​​seuraavien ohjelmien kautta:

  • National Nursing Education Initiative (NNEI), osa Employee Incentive Scholarship -ohjelmaa, rahoittaa kandidaatin ja edistyneen tutkinnon suorittamista VA RN:ille.
  • VANEEP (VA National Education for Employees Program) tarjotaan kliinisen ohjelman työntekijöille, jotka hakevat ensimmäistä kertaa lisenssiä kliinisessä ammatissa. Osallistujat voivat ansaita tutkinnon nopeammin käymällä koulua kokopäiväisesti, ja VA kattaa paitsi osan koulutuskustannuksista myös korvauspalkan, kun he ovat ilmoittautuneet.
  • VA Outstanding Learning Opportunities Residency (VALOR) -ohjelma tarjoaa korkeakoulujen hoitotyön opiskelijoille mahdollisuuden kehittää kliinistä osaamistaan ​​hyväksytyssä VA Medical Centerissä. VALOR on suunniteltu parantamaan osallistujien kliinisiä taitoja, kliinistä harkintaa ja kriittistä ajattelua samalla kun he huolehtivat maamme veteraaneista. Tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia oppimiseen pätevän RN-ohjaajan kanssa. Opiskelijoiden on täytynyt suorittaa nuorempi vuosi akkreditoidussa ylioppilastutkinnon sairaanhoitajaohjelmassa. VALOR-opiskelijoille tarjotaan jopa 800 tunnin palkkadollaria.

Työskentely VA:lla

Oletko valmis auttamaan meitä parantumaan ja hoitamaan veteraaneja, jotta he voivat menestyä elämässä asepalveluksen jälkeen? Hae VA-hoitajan työtä.

Leave a Comment