NJ:n perhepolitiikkaliitto antaa vanhemmille mahdollisuuden vaatia avoimuutta koulutuksessa

NJ:n perhepolitiikkaliitto antaa vanhemmille mahdollisuuden vaatia avoimuutta koulutuksessa

Monimuotoisuutta tai petosta koskeva tietosivu, lainsäädännöllinen tuloskortti ja lainsäätäjän ranking-resurssit varustavat ja antavat NJ-vanhemmat voimaan

Trenton, N.J. – Family Policy Alliance of New Jersey – perhettä edistävä ministeriö – antaa vanhemmille ja huolestuneille äänestäjille valtaa kaikkialla osavaltiossa. Tehdäkseen sen he käyttävät kolmea keskeistä resurssia.

Ensinnäkin ryhmän Monimuotoisuutta tai petosta koskeva tietolehti auttaa vanhempia navigoimaan väärässä tiedon Sex Ed Learning Standards ja monimuotoisuus ja osallisuutta oppituntien välillä, jotka edellyttävät sukupuoli-identiteettitunteja päiväkodista alkaen.

Toiseksi, Lainsäädäntötuloskortti dokumentoi äänestystulokset edellisessä parlamenttiistunnossa, mukaan lukien monimuotoisuutta ja osallisuutta koskeva lakiesitys ja lisääntymisvalintoja koskeva laki.

Kolmanneksi, Lainsäädäntöjärjestys osoittaa selvästi äänestäjille, mitkä osavaltion lainsäätäjät ovat vastuussa lukuisista lakeista, jotka heikentävät heidän vanhempiensa oikeuksia koulutuksessa ja kodifioivat vaarallisia ja vaarallisia raskauslakeja viimeisen neljän vuoden aikana.

Shawn Hyland, New Jerseyn perhepolitiikan liiton johtaja, tarjosi seuraavan lausunnon:

“Nämä resurssit antavat vanhemmille kattavan kuvan ihmisistä ja kulissien takana olevista prosessista, joka lopulta rikkoi luottamuksen New Jerseyn vanhempien ja julkisen koulutusjärjestelmän välillä. Toivomme, että vanhempien luottamusta loukannut lainsäätäjä saatetaan vastuuseen. Heidän velvollisuutensa valittuina virkamiehinä on palvella piirinsä perheitä, ei koulutusliittoa tai kolmannen osapuolen edunvalvontajärjestöjä, kuten Advocates for Youth tai Planned Parenthood Action Fund. Koulun ja kodin välisen salaisuuden verhon on loputtava. Toivon, että demokraatit ja republikaanit voivat työskennellä yhdessä rakentaakseen uudelleen luottamuksen New Jerseyn julkisiin kouluihin.

Family Policy Alliance of New Jersey kehottaa kuvernööri Murphyä ja osavaltion valitsemia virkamiehiä hyväksymään välittömästi täyden läpinäkyvyyden ennen seuraavan lukuvuoden alkua kaikissa aineissa, ei vain terveysluokissa.

NJ:n opetusministeriö on suositellut Southern Poverty Law Centerin koulutusorganisaation Learning for Justice kehittämiä kiistanalaisia ​​monimuotoisuustunteja. Näihin oppitunteihin kuuluu sukupuoliroolipelaamisen rohkaiseminen päiväkodissa ja nuorten opiskelijoiden opettaminen kriittisesti miehen ja naisen biologiseen määritelmään. Nämä monimuotoisuustunnit voidaan toteuttaa julkisten koulujen luokissa terveysluokan ulkopuolella, mikä tekee perheiden mahdottomaksi kieltäytyä niistä.

Senaatin republikaanit ovat esittäneet suunnitelman sukupuoliopetuksen oppimisstandardien kumoamiseksi, monimuotoisuutta ja osallisuutta koskevan lain korvaamiseksi ja vanhempien oikeuksien palauttamiseksi. Family Policy Alliance of New Jersey kehuu näitä suunnitelmia ja toivoo, että vaikka lainsäätäjät ryhtyisivät toimiin New Jerseyn lasten suojelemiseksi, vanhemmilla on valtuudet toteuttaa nämä suunnitelmat.

(Käynyt 3 kertaa, 3 käyntiä tänään)

Leave a Comment