Neljännen sukupolven Tulanian oli (melkein) kaikki bisnes kampuksella

Allie Pear, Tulane-luokka 2022

Allie Pear, jonka isoisoisä, isoäiti ja äiti edeltivät häntä Tulanessa, perusti oman polkunsa kampuksella. Hän valmistuu tänä vuonna johtamisen kandidaatiksi ja kirjanpidon maisteriksi AB Freeman School of Businessista. (Kuva: Paula Burch-Celentano)

Tulane University oli perheen perinne finanssipäällikkö Allie Pearille, joka opiskeli AB Freeman School of Businessissa. Nyt, vain neljän vuoden jälkeen, Pear valmistuu johtamisen kandidaatiksi ja kirjanpidon maisteriksi, ja hänellä on monia muistoja aktiivisesta kampuselämästä.

Päärynää edelsi Tulanessa hänen isoisoisänsä, isoäitinsä ja äitinsä, mikä teki hänestä neljännen sukupolven tulanlaisen. Mutta kampuksen kokemus vaikutti avoimelta, kun hän saapui.

“Halusin vain olla mahdollisimman mukana ja tavata mahdollisimman monia ihmisiä”, hän sanoi. ”Olen yrittänyt olla… avarakatseinen eri ohjelmiin liittymisen suhteen, itseni tuomisen suhteen. Ei myöskään pelätä kokeilla jotain, vaikka se ei toiminutkaan ensimmäisellä kerralla.”

Sen lisäksi, että Pear sai neljä plus yksi -ohjelman päätökseen vain neljässä vuodessa, hän liittyi yritysveljeskuntaan, toimi johtotehtävissä yhdistyksessään, toimi Panhellenic Councilin hallinnon varapuheenjohtajana ja työskenteli eri ohjelmien parissa kampuksella, mukaan lukien Tulane Hillel ja Green Wave -suurlähettiläät.

Pear sanoi, että Tulane juurrutti häneen luottamusta ja antoi hänelle kyvyn saavuttaa suuria unelmia. Ja yliopiston vieraanvarainen ilmapiiri oli mukava paikka oppia.

“Jos minulla on ongelma, kukaan ei tuomitse minua virheen tekemisestä tai kysymyksen esittämisestä. Voin olla oma itseni, ja voin olla aito ja todellinen.”

Varsinkin COVID-19:n aikana Pear kiitti Timothy Westin kaltaisia ​​professoreita, jotka eivät vain olleet omistautuneet alalleen, vaan myös välittivät opiskelijoidensa hyvinvoinnista stressaavan pandemian aikana. Hän sanoi, että Westin takia hän suoritti kirjanpitäjän tutkinnon.

Pear lisäsi, että hänen yliopistoelämänsä antoi hänelle mahdollisuuden olla yhteydessä monenlaisiin ihmisiin ja persoonallisuuksiin. “Tykkään edelleen käydä opiskelemassa kampuksella”, hän sanoi. “Saada se tunne yliopistosta, että ympärillä on muita samanhenkisiä ihmisiä, jotka haluavat tehdä lujasti töitä menestyäkseen, mutta joilla on positiivinen asenne ja jotka tietävät, että myös hauskaa on jossain vaiheessa ok.”

Tulane säteilee “kulttuuria, sitä tunnetta, että ihmiset ovat iloisia voidessamme olla täällä, innoissaan olla täällä.”

Aloittamisen jälkeen Pear jatkaa opiskelua CPA-kokeeseensa ja muuttaa New Yorkiin strukturoituun rahoitusasemaan Ernst and Youngin kanssa.

Scottsdalessa, Arizonassa, kotoisin oleva asukas odottaa ilmastonmuutosta. “Minun piti saada ensimmäinen takkini”, hän sanoi.

Leave a Comment