Nasdaq käynnistää digitaalisen koulutusohjelman lisätäkseen

  • Nasdaq Derivatives Academy on digitaalinen oppimisohjelma, joka on suunnattu lukuisille sijoittajaryhmille
  • Seuraava askel Nasdaqin pyrkimyksissä kouluttaa sijoittajia ja lisätä talouslukutaitoa

TUKHOLMA, Ruotsi, 17. toukokuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) ilmoitti tänään Nasdaq Derivatives Academyn käynnistämisestä Pohjoismaissa. Johtavien koulutuskumppaneiden Nasdaqille kehittämä koulutusohjelmakokonaisuus vastaa sekä sijoitusammattilaisten että yksityissijoittajien kasvavaan kiinnostukseen osakejohdannaisten hyödyntämiseen ja pyrkii lisäämään tietoa omaisuuserän kaupankäyntiin liittyvistä mahdollisuuksista ja riskeistä.

“Osakejohdannaiset tuovat mukanaan mahdollisuuksia hallita riskejä ja mahdollisuuden tuottaa tuottoa kaikissa markkinaolosuhteissa, ja olemme tyytyväisiä Nasdaqin aloitteeseen levittää enemmän näkemyksiä siitä, miten näillä omaisuuserillä voidaan käydä kauppaa tavalla, joka on räätälöity sekä ammattimaisille että vähemmän kokeneille sijoittajille.” sanoo Niclas Egmar, SEB:n osakekaupan ja johdannaisten johtaja. “Odotamme innolla Nasdaqin tukemista yhteisessä tavoitteessamme lisätä sijoittajien tietämystä osakejohdannaisista ja laajemmista rahoitusmarkkinoista.”

Nasdaq Derivatives Academy on kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien koulutuskumppanien sekä pohjoismaisten markkinatoimijoiden kanssa, ja se tarjoaa kolme erillistä koulutusohjelmaa ammatti- ja yksityissijoittajille sekä riski-, posttrade- ja compliance-ammattilaisille. Yksityissijoittajaohjelmaa tarjotaan maksutta.

Täysin digitaaliset koulutusohjelmat tarjoavat tunnustetut ammattilaiset, joilla on monen vuoden kokemus johdannaiskaupankäynnistä ja jotka tarjoavat kattavaa tietoa ja käytännön ymmärrystä interaktiivisista luennoista, tosielämän tapaustutkimuksista ja ladattavista resursseista. Kaikki osallistujat saavat myös pätevyydestään todistuksen ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen.

“Seitsemän osakemarkkinoiden ylläpitäjänä, joka tarjoaa sijoittajille läpinäkyvyyttä Pohjois-Euroopassa ja joka on avoin kaikille kaupankäynnin kohteeksi, Nasdaqilla on ainutlaatuinen asema tarjota sijoittajille relevanttia ja neutraalia tietoa osakejohdannaisten kaupankäynnistä”, sanoi Nikolaj Kosakewitsch, Nasdaqin Euroopan osakepääoman johtaja. “Vaikka ne voivat avata uusia mahdollisuuksia tuottaa tuottoa, johdannaisten kauppa edellyttää myös niiden monimutkaisuuden ja riskien ymmärtämistä, minkä vuoksi olemme kehittäneet Nasdaq Derivatives Academyn.”

Nasdaq Derivatives Academyn käynnistäminen on viimeisin askel Nasdaqin matkalla edistämään osallistavaa kasvua ja vaurautta tarjoamalla resursseja alipalveltuille yhteisöille, mikä tekee markkinoista helpommin saavutettavissa kaikille. Joulukuussa 2021 Nasdaq ilmoitti yhteistyöstä useiden paikallisten organisaatioiden kanssa Euroopan markkinoillaan parantaakseen taloudellista lukutaitoa yhteisöryhmissä, joissa sijoitustietoisuus on perinteisesti heikko. Vuonna 2019 Nasdaq lanseerasi OptionsPlayn kouluttaakseen pohjoismaisia ​​sijoittajia optiokaupankäynnistä.

Lue lisää ja pääset Nasdaq Derivates Academyyn tästä. Yksityissijoittajakeskeinen ohjelma on tällä hetkellä saatavilla vain ruotsiksi, ja kaikki muut ohjelmat opetetaan englanniksi.

Tietoja Nasdaqista

Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) on globaali teknologiayritys, joka palvelee pääomamarkkinoita ja muita toimialoja. Monipuolinen data-, analytiikka-, ohjelmisto- ja palvelutarjontamme antaa asiakkaille mahdollisuuden optimoida ja toteuttaa liiketoimintavisionsa luottavaisin mielin. Saat lisätietoja yrityksestä, teknologiaratkaisuista ja uramahdollisuuksista vierailemalla LinkedInissä, Twitterissä @Nasdaq tai osoitteessa www.nasdaq.com.

Nasdaq Media Yhteystiedot

David Augustson
+46 734496135
david.augustsson@nasdaq.com

NDAQG

.

Leave a Comment