Morris County jakaa toisen pienyrityksen apurahan – Morris County, NJ

Julkaistu 17. toukokuuta 2022


Main Streetistä suuriin ostoskeskuksiin, apurahaohjelma auttaa yrittäjiä

ON suosittu pizzeria osoitteessa Rockaway Townsquare Mall oli viimeisin 15 000 dollarin sekin vastaanottaja tänään Morris Countyn pienyritysapurahaohjelmaMorris Countyn hallituksena Maakuntavaltuutetut jatkoi pandemian koettelemien kauppojen ja järjestöjen auttamista.

Gio’s Artisan Pizza, perustettiin vuonna 2017 avoimeksi ostoskeskukseksi ravintolan alakertaan Rockawayn kylä kauppakeskuksessa vieraili Komissaari apulaisjohtaja John Krickus, Rockaway Townshipin osasto 2 Neuvoston jäsen Jack Quinn ja Townshipin virkistysjohtaja Dave Dyeredustaa Pormestari Joseph Jackson.

Gios Pizza 5 17 2022 10.jpg Komissaari Krickus ojensi 15 000 dollarin shekin Gion omistaja Rosaria Massa.

”On hienoa, että autat pienyrityksiä. Kiitos. Tämä on hieno ohjelma. Pienyritysten tilanne on edelleen vaikea. Kustannukset ovat nousseet, eikä minulla ole vieläkään niin paljon liiketoimintaa kuin ennen, sanoi Massa.

Vuosi sen jälkeen kun hän avasi yrityksensä, sitä julistettiin yhdeksi “New Jerseyn parhaat uudet pizzeriat” kirjoittanut Peter Genovese NJ.comista. Mutta Massan ruokapaikka oli suljettuna maaliskuusta syyskuuhun 2020, ja hän on edelleen kärsinyt vähemmän liiketoiminnasta ja maksanut nousevia kuluja sen jälkeen, kun hän selviytyi pandemian sulkemisesta.

Morrisin piirikunnan komissaarit toimittavat henkilökohtaisesti osan apurahasekeistä saadakseen lisätietoja pienyritysten kamppailuista, saadakseen selville, voidaanko apurahaohjelmaa parantaa ja ennen kaikkea levittää sanaa, että ohjelma pysyy auki.

“Yritimme pitää tämän ohjelman yksinkertaisena, ja toimitamme joitain tällaisia ​​shekkejä saadaksemme sanan julkisuuteen. Meillä on noin 3 miljoonaa dollaria, joita ei ole sidottu.” sanoi sijainen Ohjaaja John Krickus.

Hae nyt! Mene: morriscountysmallbusinessgrant.com

Yli 600 hakemusta on jätetty Morris Countyn pienyritysohjelman jälkeen sen jälkeen, kun se lanseerattiin ystävänpäivänä tunnisteella “Morris CountyGios Pizza 5 17 2022 8.jpg Rakastaa pienyrityksiä.” Morris County Board of County Commissioners loi apurahaohjelman pandemian avustusrahoituksesta, joka myönnettiin American Rescue Plan Actin kautta.

Commissioners omisti ponnisteluille 10 miljoonaa dollaria, ja Morris County ottaa edelleen vastaan ​​hakemuksia.

Suurin osa lopullista hyväksyntää hakevista hakemuksista tarjoaa kunkin pätevän yrityksen ja järjestön apurahan enimmäismäärä on 15 000 dollaria. Vaikka jäljellä olevat hakemukset ovat vielä käsittelyssä, ohjelma on edelleen avoin uusille hakemuksille.

Hakeminen ei maksa mitään.

Small Business Grant -ohjelman kelpoisuusvaatimukset sisältävät, mutta eivät rajoitu:

  • Yrityksellä on 25 tai vähemmän kokopäiväistä työntekijää (tai vastaava määrä)
  • Toiminnassa tammikuusta lähtien. 1, 2019
  • Sijaitsee Morrisin piirikunnassa
  • Alle 5 miljoonaa dollaria myyntiä/tuloa
  • Todiste myynnin laskusta/kustannusten kasvusta COVID-19-pandemian vuoksi

Lue pätevyystiedot ja hae: morriscountysmallbusinessgrant.com

Liittovaltion suuntaviivat, jotka kattavat apurahaohjelman, määrittävät tarkalleen, mitkä kulut ovat tukikelpoisia avustusohjelman puitteissa ja mitkä hakemukset voidaan hyväksyä.

Avustusten enimmäismäärä on 15 000 dollaria hakijaa kohti. Yritysten omistajia ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä kannustetaan kuitenkin jättämään hakemuksia, jotka sisältävät kaikki kustannukset, jotka he uskovat olevan oikeutettuja apurahaan, vaikka yhden vaatimuksen kokonaissumma ylittäisi 15 000 dollaria.

Lopullinen tarkastelu saattaa todeta, että jotkin harkittavaksi lähetetyt kustannukset eivät kuulu ohjelman ohjeiden piiriin. Ilmoittamalla kaikki tukikelpoiset kulut hakijat kuitenkin lisäävät mahdollisuuksia saada suurin mahdollinen apurahadollari.

Kuvia

Ylhäällä oikealla: Gio’s Artisan Pizza Owner Rosario Massa puhui ylpeänä yrityksestään, jonka ruokakriitikko arvioi yhdeksi New Jerseyn parhaista uusista pizzeroista vuosi sen jälkeen, kun se avattiin vuonna 2017. Massa, joka sai tänään 15 000 dollaria Morris Countyn pienyritysapurahaa , sanoi pandemia ja nousevat kustannukset edelleen vahingoittavat hänen liiketoimintaansa.

Keskellä vasemmalla: Rosario Massalla (keskellä) on avoimen ostoskeskuksen pizzeriansa edessä Small Business Grant -sekki ja Morris Countyn piirikunnan hallintoneuvoston hänelle antama kirje. Hänen kanssaan (lr) ovat komissaari apulaisjohtaja John Krickus, Rockaway Townshipin Ward 2:n valtuutettu Jack Quinn ja Townshipin virkistysjohtaja Dave Dyer.

Alhaalla oikealla: Massa keskusteli liiketoiminnan haasteistaan ​​komissaari Krickuksen ja Dave Dyerin kanssa Rockaway Townshipista.

Leave a Comment