Koulutussihteeri ehdottaa opintolainan maksujen alkamista uudelleen

Yhdysvaltain opetusministeri Miguel Cardona vihjasi, että opintolainahuojennus saattaa olla päättymässä – ja opintolainan maksut alkavat uudelleen.

Tässä on mitä sinun tulee tietää – ja mitä se tarkoittaa opintolainoissasi.

Opintolainat

Opintolainan maksut saattavat käynnistyä nopeammin kuin uskotkaan. “Jossain vaiheessa ihmisten on alettava maksaa sitä, mitä heillä on varaa maksaa”, Cardona sanoi MSNBC:n haastattelussa, joka esitetään tällä viikolla Business Insider -lehden mukaan. Cardonan kommentit ovat yhdenmukaisia ​​Valkoisen talon entisen lehdistösihteerin Jen Psakin viime kuussa esittämien vastaavien kommenttien kanssa. PSAKI sanoi, että opintolainanottajat joutuvat maksamaan opintolainansa “jossain vaiheessa” Bidenin hallinnon aikana. Joten jos toivot, että opintolainan maksut viivästyvät loputtomasti, kannattaa odottaa, että opintolainan maksut alkavat lopulta uudelleen.


Opintolainahuojennus: mikä on vaakalaudalla

Mitä opintolainan maksun uudelleen aloittaminen tarkoittaa opintolainojesi kannalta? Maaliskuusta 2020 lähtien opintolainaajat ovat nauttineet ennennäkemättömästä opintolainahuojennuksesta. Kongressi hyväksyi Cares Actin – 2 biljoonan dollarin elvytyspaketin – joka osittain tarjoaa taloudellista helpotusta opintolainanottajille. Tämä sisälsi:

  • ei pakollisia liittovaltion opintolainamaksuja;
  • 0% korko liittovaltion opintolainoista; ja
  • ei perimättä opintolainoja.

Sekä presidentti Donald Trump että presidentti Joe Biden jatkoivat tätä opintolainahelpotusta toimeenpanotoimilla. Tärkeää on, että opintolainan ottajia ei ole vaadittu maksamaan a yksi dollari liittovaltion opintolainoista Bidenin presidenttikaudella. Tällä hetkellä tämä opintolainan lykkäys on jatkettu 31.8.2022 asti. Tämä tarkoittaa, että opintolainalainaajien tulee valmistautua aloittamaan opintolainan maksun 1.9.2022 alkaen. Tällä hetkellä myös normaali korko alkaa uudelleen. Jos opintolainat ovat maksukyvyttömiä, voit joutua opintolainan perintään, mukaan lukien palkan takavarikointi. Vaikka spekuloidaan, että Biden voisi pidentää opintolainan kestoaikaa yli 31. elokuuta, Cardonan kommentit voivat hälventää tämän huhun. Cardona ei kertonut, milloin opintolainojen maksut alkavat uudelleen, mutta hän ei myöskään ehdottanut, että Biden harkitsisi uutta opintolainan lykkäyksen jatkamista. Opintolainan anteeksiannon mahdollisuus voi tarkoittaa opintolainahuojennusten päättymistä, varsinkin jos Biden peruuttaa opintolainat lähiaikoina. (Biden ei kuitenkaan peruuta useimpia opintolainavelkoja).


Opintolainan anteeksianto: mitä Cardona sanoi opintolainan peruuttamisesta

Presidentti Joe Biden harkitsee, käyttääkö toimeenpanotoimia miljoonien amerikkalaisten opintolainojen peruuttamiseksi. Biden on sanonut voivansa ilmoittaa päätöksen viikkojen kuluessa. Presidentiksi tullessaan Biden on peruuttanut yli 17 miljardia dollaria opintolainoja. Kongressin edistykselliset demokraatit ja muut opintolainojen kannattajat sanovat kuitenkin, että laajamittainen opintolainan peruuttaminen on paras ratkaisu opintolainavelkakriisin ratkaisemiseen. Cardona ei kommentoinut Bidenin mahdollista opintolainan anteeksiantosuunnitelmaa, vaikka Cardona huomautti, että ongelma on “monimutkainen”. Jos Biden jatkaa opintolainan peruuttamista, Biden voisi yrittää rajoittaa opintolainan anteeksiantoa useilla tavoilla. Tämä voisi sisältää rajoittamisen, ketkä opintolainalainaajat voivat saada opintolainahuojennusta. Biden voisi esimerkiksi peruuttaa vain liittovaltion opintolainoja tai korkeakouluopintolainoja, mikä sulkee pois lainanottajat, joilla on yksityisiä lainoja tai tutkinnon suorittaneiden opintolainoja. Biden voisi myös rajoittaa opintolainahuojennuksia tulovaatimuksiin, mikä voisi sulkea pois korkeatuloiset lainanottajat.

Jos Biden lopettaa opintolainahuojennukset ja opintolainojen maksut alkavat uudelleen, nyt on aika keskittyä opintolainojen maksamiseen. Tässä on joitain älykkäitä tapoja säästää rahaa opintolainoissa:


Opintolainat: Aiheeseen liittyvää luettavaa

Biden vahvistaa, ettei hän peruuta 50 000 dollaria opintolainoja – 5 avainsanomaa

Bill Maher: Opintolainan anteeksianto on “häviäjien” ongelma

Opintolainan anteeksianto: 5 tärkeintä poimintaa suuresta ilmoituksesta

Kuinka saada opintolainasi uuteen alkuun

.

Leave a Comment