Kentucky Board of Educationin alakomitea aloittaa työskentelyn oppijan muotokuvan / valmistuneen osavaltion mallin – Kentucky Teacher -mallin parissa

Kentucky Board of Education (KBE) Portrait of Learner/Graduate -alakomitea kokoontui ensimmäisen kerran 16. toukokuuta ryhtyäkseen toimiin luodakseen näkemyksen, jossa kuvataan, mitä oppijan tulee tietää ja pystyä tekemään ennen lukion valmistumista.

“Kun siirrymme suunnittelemaan uudelleen jokaisen Kentuckyn julkisen koulun lapsen oppimiskokemusta, olen innoissani siitä, että Kentuckyn opetuslautakunta aloittaa syvällisen sukelluksen osavaltion laajuisen mallin luomiseen oppijan/valmistuneen muotokuvalle”, sanoi KBE:n puheenjohtaja Lu S. Young. “Tämä työ keskittyy osallistavien yhteisökumppanuuksien rakentamiseen uuden tasapainon saavuttamiseksi sisällön opetuksen ja akateemisen hallinnan välillä taitojen ja taipumusten avulla, jotka valmistavat jokaista oppijaa innovaatiovalmiiksi valmistuneiksi ja tuottaviksi Kansainyhteisömme kansalaisiksi.

“Alikomitean tehtävänä on arvioida, mitä pitäisi olla oppija/valmistuneen kuvassamme ja miten se voi tukea ja parantaa julkisten koulupiiriemme jo omaksumia profiileja.”

Yksi KBE:n nykyisistä tavoitteista on halu “edistää osavaltion laajuisen muotokuvan luomista opiskelijasta/valmistuneesta henkilöstä, joka tunnistaa tiedot, taidot ja ominaisuudet, joita kaikki Kentucky-opiskelijat tarvitsevat menestyäkseen menestyäkseen.” KBE:n opetussuunnitelma-, opetus- ja arviointikomitea hyväksyi kokouksessaan 20. huhtikuuta alakomitean perustamisen tutkimaan valtion tason muotokuvan kehittämistä opiskelijasta/tutkinnosta.

Alakomiteaan kuuluu viisi KBE:n jäsentä ja muita koulutuskumppaneita, mukaan lukien yksi toisen asteen tiedekunnan jäsen, opiskelija Kentucky Student Voice Teamista ja neljä Kentucky Coalition for Advancing Educationin edustajaa. Koalitioon kuuluvat neljä jäsentä edustavat vanhempia; yritysten omistajat ja yhteisön jäsenet; opettajat; ja koulun/piirin ylläpitäjät.

Ensimmäisessä kokouksessa keskityttiin Kentuckyn oppijan/valmistuneen muotokuvan historiaan. Keskustelua johtivat David Cook, Kentuckyn opetusministeriön (KDE) innovaatioosaston johtaja, ja Matthew Courtney, KDE:n toimiston neuvonantaja. Jatkuva parantaminen ja tuki.

Tämä pyrkimys rakentaa osavaltion laajuinen muotokuva alkoi vuonna 2017 silloisen opetuskomissaari Stephen Pruittin johdolla osana Kentuckyn Every Student Succeeds Actin (ESSA) osavaltiosuunnitelman tarkistamista. Pruitt muodosti Educational Innovations Work Groupin, joka suositteli osaamisperusteisen koulutuksen jatkamista – lähestymistapaa, joka mittaa oppimista opiskelijan ymmärryksen osoittamisen perusteella.

Pruitt määräsi KDE:n innovaatioosaston toteuttamaan tämän suosituksen ja ottamaan mukaan paikalliset koulupiirit. Jaosto muodosti Kentucky Competency Education and Assessment Consortiumin (KCEAC), jonka visiona on luoda yhteistyötä osaamiskoulutukseen ja -arviointiin sitoutuneiden piirien kesken ja suunnitella ja toteuttaa KDE:n tuella osaamiskasvatus- ja arviointijärjestelmä. .

Cook ja hänen toimistonsa avasivat hakemuksen piireille hakeakseen konsortioon, ja kaksi piiriä – Shelbyn ja Triggin maakunnat – täytti arviointikriteerit. Molemmilla piireillä oli valmiiksi muotokuvia oppilaista, ja molemmilla muotokuvilla oli lähes identtiset avaimet. Tämä auttoi KCEAC:ia luomaan “ankkurikompetensseja”, jotka muodostivat perustan ryhmän alkutyölle.

Tutkittuaan muotokuvia eri puolilta maata ja kokoamalla yhteen opettajia eri puolilta Shelbyn ja Triggin maakunnista, konsortio löysi viisi ankkurikompetenssia, jotka melkein jokaisessa muotokuvassa on: kriittinen ajattelija, kommunikaattori, kyky oppija, yhteistyökumppani ja sitoutunut kansalainen.

Ennen COVID-19-pandemian alkamista maaliskuussa 2020 konsortio oli laajentunut 11 koulupiiriin: Allen, Boone, Corbin Independent, Frankfort Independent, Jefferson, Logan, Mason, Metcalfe, Shelby, Trigg ja Trimble.

Local Laboratories of Learning (L3) -työ aloitettiin viime syksynä, ja monet L3-yhteisöt ovat kiinnostuneita edistämään työtään muotokuvien parissa. L3-yhteisöt ovat paikallisia ja osallistavia yhteenliittymiä, jotka pilotoivat uusia arviointi-, vastuullisuus- ja oppimismenetelmiä. L3-työn kohorttiin 1 tai 2 osallistuneista 15 piiristä yhdeksän oli konsortion jäseniä.

Cook sanoi, että vaikka sanamuoto voi olla erilainen kuin joillain L3:illa tällä hetkellä, keskustelut L3:iden kanssa ovat osoittaneet, että osavaltion laajuinen malli voi toimia oppaana ottamatta pois jo tehdystä yhteisöpohjaisesta työstä.

Alakomitean jäsenet antoivat alustavan palautteensa viidelle ankkurikompetensille ja käyvät seuraavassa kokouksessaan syvemmälle suosituksia osavaltionlaajuisesta mallista.

Alakomitean seuraavat vaiheet on raportoida KBE:n opetussuunnitelma-, opetus- ja arviointikomitealle sen 8. kesäkuuta pidettävässä sääntömääräisessä kokouksessa.

Leave a Comment