Hooverin neuvosto nimeää kaupungin virallisen keskeisen liikealueen

Hooverin kaupunginvaltuusto nimesi maanantai-iltana 6 mailia leveän alueen kaupungin keskeiseksi bisnesalueeksi talouskehitystarkoituksiin.

Kaupungin uusi keskustan kunnostusviranomainen suositteli aluetta, jonka halkaisija on osavaltion lain mukaan rajoitettava 6 mailia.

Se ulottuu Ross Bridgestä ja uudesta Everlee-rakennuksesta suunnilleen Interstate 65 -tietä pitkin (menee lännestä itään) ja entisestä Tip Top Grillin paikasta Bluff Parkissa Pelhamin kaupungin rajojen ympärille (pohjoisesta etelään).

Se sisältää Hoover Metropolitan Stadiumin ja Finley Centerin, mutta ei viereistä Hoover RV Parkia. Se sisältää myös osan Riverchasen toimistopuistosta, toimisto-/teollisuusrakennukset, jotka Revere Control Systems pian vapautuu Rocky Ridge Roadin varrelle, koko Lorna Roadin alueen, Shades Mountain Plazan, Riverchase Gallerian, Patton Creekin ostoskeskuksen ja kauniin paljon koko US 31 -käytävä I-65:stä Valleydale Roadille.

Keskustan kunnostusviranomainen voi myöntää lainoja kenelle tahansa henkilölle, yritykselle, yhtiölle tai muulle taholle kattamaan teollisuus-, liike-, toimisto-, pysäköinti- tai asuinhankkeiden kustannukset 3 mailin säteellä kaupungin keskeisellä bisnesalueella, sanoi Greg. Knighton, kaupungin talouskehityspäällikkö. Tällä säteellä olevat hankkeet voidaan tehdä verovapaasti, Knighton sanoi.

Bryan Pate, Downtown Redevelopment Authorityn jäsen, joka auttoi määrittämään ehdotetut rajat keskeiselle bisnesalueelle, sanoi, että hän ja muut harkitsivat aluksi Costcon käyttämistä ympyrän keskipisteenä, koska monet ihmiset pitävät Galleriaa ja Patton Creekiä sydämenä. kaupungin bisneskeskuksesta.

He siirsivät keskipisteen eri paikkoihin yrittääkseen saada keskeiset alueet 3 mailin säteelle ja minimoimaan ympyrän sisällä olevan maa-alueen kaupungin ulkopuolella, Pate sanoi. Viimeinen keskipiste, johon he asettuivat, on Preserve-alaosastossa Preserve Driven ja Restoration Driven risteyksessä. Mutta painopiste ei ollut niinkään keskipiste kuin ympärysmitta, Pate sanoi.

Tavoitteena oli sisällyttää alueita, joilla on potentiaalia kunnostettavaksi, Knighton sanoi.

Yksi avainalue, joka on jätetty pois, on ehdotetun uuden Interstate 459 -liittymän ympärillä oleva alue, jolla kaupunki omistaa jo rakentamattomia kiinteistöjä ja ostaa lisää tehdäkseen liittymästä totta, Pate sanoi.

Kaupungin lakimies Phillip Corley kuitenkin huomautti, että kaupungin teollisuuskehityslautakunta ja uusi kaupallinen kehitysviranomainen voivat tehdä projekteja 3 mailin säteen ulkopuolella.

Muissa asioissa maanantai-iltana Hooverin kaupunginvaltuusto:

Kaupungin vuoden 2022 budjettia muutettiin siten, että se sisältää 125 000 dollaria Grove Boulevardin hätäkorjauksiin, jossa tielle on kehittynyt vajoa noin 450 metrin päässä Preserve Parkwaysta.

Muutettiin kaupungin 2022 budjettia lisäämällä siihen 1 239 000 dollaria kattamaan Chapel Roadin jalkakäytävän laajennuksen odotettua suuremmat kustannukset. Osavaltio korvaa kaupungille 1 114 000 dollaria lisäkustannuksista, mutta kaupunki maksaa 125 000 dollaria enemmän kuin alun perin arvioitiin, kaupunginvalvoja Allan Rice sanoi.

Valtuutti kaupunginjohtajan Frank Brocaton allekirjoittamaan Alabaman osavaltion Endo Health Solutionsin ja Endo Pharmaceuticalsin kanssa tekemän monipuolisen sovintoratkaisun väitetyistä vahingoista, jotka aiheutuvat kaupungin mielestä reseptiopioidien laittomasta jakelusta, ja valtuuttamaan pormestarin allekirjoittamaan mahdolliset tulevat sovintoratkaisut. McKessonin, J&J:n ja muiden vastaajien kanssa samassa vireillä olevassa oikeudenkäynnissä. Selvitysvarojen jakamisen yksityiskohtia ei ole valtuuston hyväksymän päätöksen mukaan vielä viimeistelty.

Lisättiin kaksi osoitetta – 4834 ja 4856 Sulphur Springs Road – hulevesiputkien korjausprojektiin, jotka voivat vuotaa näihin kiinteistöihin.

Palkittiin kolme joukkuetta Spain Park High Schoolista, jotka voittivat äskettäin osavaltion mestaruuden – tyttöjen golfjoukkueen, tyttöjen jalkapallojoukkueen ja Super Smash Brosin. Ylivoimainen esports joukkue.

.

Leave a Comment