Full Sail University vie tosimaailman elokuvakoulutuksen uudelle tasolle

Moderni elokuvateollisuus on jatkuvasti kasvanut tasaisesti sen jälkeen, kun kinetoskooppi esiteltiin menestyksekkäästi 19.th vuosisadalla. Nykyään elokuvateollisuuden uudet ja kokeneet kyvyt esitellään vuosittain Oscar-gaalassa, joka tunnetaan elokuvateollisuuden suurimpana iltana.

94th Vuosittainen Oscar-gaala oli ikimuistoinen tapahtuma, sillä se esitteli 119 Full Sail -yliopiston tutkinnon suorittaneen 29 Oscar-ehdokkuuden projektia 18 kategoriassa. Full Sail University, viihdemediaan ja uusiin teknologioihin keskittyvä palkittu oppilaitos, jolla on pitkä historia siitä, että valmistuneet ovat säännöllisesti saaneet hyvitystä Oscar-ehdokkuudesta ja voittajista projekteista, eikä tämä iteraatio ollut erilainen. Pelkästään tänä vuonna yli 35 alumnia sai tunnustusta kahdeksassa Oscar-palkitussa projektissa, jotka palvelivat eri rooleissa, kuten Score Technical Consultant, Technical Animation Supervisor ja Lead Compositor: DNEG sekä luokissa ja projekteissa, mukaan lukien Best Production Design, Dyynitparas animoitu ominaisuus, EncantoParas alkuperäinen kappale, “Ei aikaa kuolla” ja enemmän.

Full Sail University on pystynyt vahvistamaan kykyjä perustutkinto- ja jatko-tason koulutusohjelmien, kuten digitaalisen elokuvan kandidaatin, elokuvan kandidaatin, tietokoneanimoinnin kandidaatin, esitystuotannon kandidaatin ja elokuvatuotannon maisterin kautta. putki elokuvateollisuudelle.

Viimeksi yliopiston vuosijuhlissa Hall of Fame -viikko – viikon mittainen tapahtuma juhlistaa Full Sail -alumnien saavutuksia – Full Sail University avasi ovensa ensimmäiseen virtuaaliseen tuotantostudioonsa, Studio V1: Virtuaalinen tuotanto. Kampuksella sijaitseva laitos on yksi ensimmäisistä, yksi suurimmista ja yksi teknisesti edistyneimmistä korkeakoulujen tai yliopistojen kampuksella maassa.

Nauhanleikkaus Studio V1:lle

Varustettu monilla ominaisuuksilla, mukaan lukien Brompton-prosessorit, 410 laattaa maassa, 90 laattaa katon poikki ja 2,8 mm:n pikselin jako, sekä 40 jalkaa leveä ja 16 jalkaa korkea LED-seinä (joka koostuu APG:n hyperpikseli-LED-valoista), Full Sail Yliopiston yli 3 miljoonan dollarin suora pääomasijoitus Studio V1: Virtual Productionin kehittämiseen kouluttaa opiskelijoita 10 eri koulutusohjelmassa. Nämä koulutusohjelmat sisältävät:

Tietokoneanimaatiokandidaatti

Digitaalisen elokuvan kandidaatti

Elokuvakandidaatit

Elokuvatuotannon MFA

Game Art Bachelors

Pelisuunnittelun kandidaatti

Pelisuunnittelun mestarit

Pelikehityksen kandidaatti

Näytä tuotannon kandidaatti

Simulointi ja visualisointi kandidaatti

Full Sail -yliopistolla on ainutlaatuiset mahdollisuudet kouluttaa useilla virtuaalituotantoteollisuudessa tarvittavilla aloilla. Sen sijaan, että olisi tarvinnut luoda uusia koulutusohjelmia, yliopisto pystyi integroimaan saumattomasti uuden Studio V1:n: Virtual Productionin nykyisten opiskelijoiden koulutukseen. Vankan koulutustiimin kautta, joka pitää sormensa alan standardien sykkeessä Full Sail Universityn ohjelman neuvoa-antava komitea (PAC), joka neuvoo opetussuunnitelmissa, kaikkien yliopiston viihdemedian ja uusien teknologioiden koulutusohjelmien opiskelijat oppivat käyttämällä alan nykyisiä käytäntöjä ja teknologioita.

Vain kaksi kuukautta ovensa avaamisen jälkeen eri koulutusohjelmien opiskelijat ovat voineet hyödyntää Studio V1: Virtual Production -ohjelmaa auttamaan neljän ulkopuolisen elokuvan tuotannossa. Lisäysten, kuten Studio V1: Virtual Production, avulla Full Sail University tuo edelleen todellisia oppimismahdollisuuksia luokkahuoneeseen.

Kuten monet oppivat, virtuaalisen tuotannon piirissä on paljon risteäisyyttä. Sen avulla tekniikan asiantuntijat, elokuvantekijät ja taiteilijat voivat työskennellä yhdessä saavuttaakseen yhteisen tavoitteen siirtää elokuva- ja tv-katsoja toiseen maailmaan.

Alan sisällä on loputon määrä ammattirooleja, joita voidaan ottaa. Kaikkea perinteisemmistä ohjaajan, käsikirjoittajan, tuottajan ja lavastussuunnittelijan rooleista virtuaalisempiin tuotantokohtaisiin rooleihin. Vaikka se ei ole laaja, alla on luettelo neljästä ammattiroolista, joita voivat tutkia ne, jotka haluavat oppia lisää kehittyvästä virtuaalituotantoelokuvateollisuudesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Moottorin kuljettaja – Ne, jotka ottavat moottorinkäyttäjän roolin, ylläpitävät ja käyttävät reaaliaikaista moottoria virtuaalisessa tuotantoympäristössä.

Videoinsinööri – Videoinsinöörin rooliin ottavat henkilöt ovat erittäin taitavia ylläpitämään ja reitittämään videosignaaleja.

Ympäristötaiteilija – Ympäristötaiteilijan rooliin ryhtyvillä on vahva 3D-sovelluksen tuntemus ja hyvä mittakaava.

Tiedonhallinta- Tietopäällikön rooliin ryhtyvillä on vahva perustason tieto ohjelmistokehityksestä ja muista tietokonekeskeisistä lähteistä.

Full Sail Universityn käytännönläheinen, projektipohjainen lähestymistapa koulutukseen keskittyy reaalimaailman alan kokemukseen ja luovaan ongelmanratkaisuun. Uuden laitoksen, Studio V1: Virtual Productionin, avaaminen on loistava esimerkki todellisesta lähestymistavasta koulutukseen käytännössä.

Pääkuva: Studio V1

Leave a Comment