Dominica kohottaa koulutussektoria, kolme uutta peruskoulua tilattiin

Roseau, 17. toukokuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Dominican hallitus tilasi kolme peruskoulua viikonloppuna. Morne Jaunen peruskoulu, Stevens Primary School ja Wills Strathmore Stevens Primary avattiin uudelleen, ja niissä on nyt moderni koulutustekniikka, ilmastonkestävä infrastruktuuri ja edistynyt oppimisympäristö.

Näiden koulujen jälleenrakennus ja kunnostus tehdään osana hallituksen ilmastonsieto- ja restaurointiprojektia. Kouluissa on nyt nykyaikaisilla oppimistekniikoilla varustettuja luokkahuoneita, kuten auditorio, tietokonelaboratorio, kirjasto, keittiö, kahvila, ohjaus- ja neuvontahuone sekä pesuhuonetilat.

Dominican hallitus kiinnittää suurta huomiota ilmastonkestävän infrastruktuurin kehittämiseen pyrkiessään olemaan “maailman ensimmäinen ilmastonkestävä kansakunta”. Hallitus lupasi luoda kestävän kouluinfrastruktuurin hurrikaani Marian vuonna 2017 jälkeen. Luonnonkatastrofi tuhosi noin 90 prosenttia maan infrastruktuurista ja tuhosi toimeentulon.

Projektit on saatettu päätökseen Kanadan hallituksen avustuksella Caribbean Development Bankin (CDB) kautta osana Dominica Climate Resilience and Restoration -projektia.

Dominican pääministeri, tohtori Roosevelt Skerrit totesi, että hallitus jatkaa panostusta koulutussektoriin, sillä opiskelijat ovat maan tulevaisuus.

Octavia Alfred-Dominican opetus-, henkilöstö-, suunnittelu-, ammatillinen koulutus ja kansallinen huippuosaamisen ministeri totesi, että nämä uudet koulut tarjoavat uusia mahdollisuuksia opiskelijoille. Hän viittasi hallituksen pyrkimyksiin muuttaa koulutusala “uudeksi koulun filosofiaksi”.

Tämän lisäksi myös arvostetussa Dominica Grammar Schoolissa tehdään kasvojenkohotusta, ja remontin odotetaan valmistuvan vuoteen 2024 mennessä. Vuonna 1893 perustettu yksi saaren vanhimmista oppilaitoksista.

Dominican hallitus asettaa edelleen koulutuksen etusijalle, mikä on houkutellut ulkomaisia ​​sijoittajia, jotka haluavat investoida omaan ja lastensa tulevaisuuteen.

Dominican hallitus on kuitenkin myös keskittynyt säilyttämään Karibian maan kauneuden ennallaan Dominican ilmastonsieto- ja restaurointiprojektin puitteissa. Maa etenee etenemissuunnitelmalla tullakseen maailman ensimmäiseksi ilmastonsietoiseksi maaksi täydellisessä vauhdissa.

Kansakunnan toteuttamat hankkeet on rakennettu ympäristöä ajatellen.

Dominican hallitus on työskennellyt ilmastonkestävän maan rakentamiseksi vuodesta 2018 lähtien sen jälkeen, kun maata iski luokan 5 hurrikaani – hurrikaani Maria. Karibian maa aloitti toipumismatkansa laatimalla National Resilience Development Strategy 2030 -strategian. Strategian päätavoitteena on tarkastella hallituksen yleistä politiikkakehystä. Se korostaa myös 43 kestävyystavoitetta.

Myöhemmin hallitus perusti Climate Resilience and Recovery Plan (CRRP). Se kehitettiin Climate Resilience Execution Agency for Dominican (CREAD) johdolla, joka on Climate Resilience Act 2018 -lain mukainen toimeksianto.

Dominican hallitus on suunnitellut saavuttavansa ilmastonsietotavoitteet vuoteen 2030 mennessä.

Karibian maa on ollut todistamassa monia hankkeita, jotka keskittyvät ilmastonsietokykyyn. Näihin hankkeisiin kuuluvat – geotermisen voimalaitoksen ja kansainvälisen lentokentän rakentaminen sekä talojen ja koulujen kunnostus. Dominican hallitus asettaa edelleen koulutuksen etusijalle, mikä on houkutellut ulkomaisia ​​sijoittajia, jotka haluavat investoida omaan ja lastensa tulevaisuuteen.

Suurin osa hankkeista on joko kokonaan tai osittain rahoitettu Citizenship by Investment -ohjelmasta (CBI).

Dominican CBI-ohjelma perustettiin vuonna 1993, ja se tunnetaan yhtenä nopeimmista ja pisimpään toimivista CBI-ohjelmista maailmanlaajuisesti. Kiinnostuneet sijoittajat voivat hakea vaihtoehtoista Dominican kansalaisuutta maksamalla rahoitusosuuden valtion hyväksymään rahastoon ja kiinteistöihin.

Sijoitus voidaan tehdä lahjoittamalla niin yksityisen kuin julkisen sektorin kehityshankkeisiin tai sijoittaja voi sijoittaa myös valtion hyväksymiin kiinteistöihin.

  • Talouden monimuotoisuusrahasto (EKR) – Yksityishenkilö voi investoida maan kehittämiseen EKR:n kautta. Tällä välineellä syntyneet varat käytetään koulujen, sairaaloiden ja kotien rakentamiseen sekä matkailun ja maatalouden kaltaisten alojen kohottamiseen.

  • Kiinteistösijoitus- Sijoittaja voi myös hakea Dominican vaihtoehtoista kansalaisuutta sijoittamalla valtion hyväksymiin kiinteistöihin – hotelleihin, kylpylöihin ja huviloihin.

Financial Timesin Professional Wealth Management -lehti on luokitellut Dominican Citizenship by Investment -ohjelman maailman nopeimmaksi, turvallisimmaksi ja läpinäkyvimmäksi CBI-indeksissä.

Dominican CBI-ohjelma sai täydelliset pisteet due diligence -taustatarkistuksista. Menettely on tiukka, monitasoinen ja vankka sen varmistamiseksi, että maineikas ja rehellinen sijoittaja saavuttaa kansalaisuuden.

CONTACT: PR Dominica Commonwealth of Dominica 001 (767) 266 3919 cbiusecretary@dominica.gov.dm

Leave a Comment