DEC:n Reinstein Woods saa 76 000 dollaria vedenjakaja-apurahaa

ma 16. toukokuuta 2022 klo 14:25

NRLE-luokkahuoneohjelma tarjoaa opettajille, opiskelijoille Niagara-joen ja Erie-järven vedenjakajassa koulutusta ja kokemuksia

New Yorkin osavaltion ympäristönsuojelukomissaari Basil Seggos ilmoitti Reinstein Woodsin ympäristökasvatuskeskukselle 76 006 dollarin apurahan National Oceanic and Atmospheric Administrationilta (NOAA) Great Lakes -alueen Bay Watershed -koulutus- ja koulutusohjelmalta (B-WET) opettajien ja opiskelijoiden sitouttamiseksi. uudessa “Niagara River/Lake Erie (NRLE) Classrooms” -ohjelmassa.

“Seuraavan sukupolven ympäristönhoitajien inspiroiminen on olennainen osa pyrkimyksiämme suojella ja palauttaa veden laatu, ja kiitän NOAA:ta sen tuesta tälle tärkeälle aloitteelle”, Seggos sanoi. “Niagara River/Lake Erie Classrooms -ohjelma yhdistää opettajat ja opiskelijat valtion asiantuntijoihin ja resursseihin DEC:n Reinstein Woods Environmental Education Centerissä kasvattaakseen tulevia ympäristöjohtajia ja tehostaakseen käynnissä olevia Suurten järvien entisöintiponnisteluja alueella. Onnittelemme Reinstein Woodsin ystäviä, tiedeopetuksen tutkimusinstituuttia ja Buffalo Niagara Waterkeeperiä tästä innovatiivisesta ohjelmasta.

Reinstein Woodsin ystävät Presidentti Terrence Boyle sanoi: “Ystävät Reinstein Woods on vuosien ajan työskennellyt DEC:n kanssa tarjotakseen merkityksellisiä koulutuskokemuksia tuhansille opiskelijoille. Olemme iloisia siitä, että NRLE Classroom -ohjelma lisää opiskelijoiden tietoisuutta ja ymmärrystä vesivaroistamme ja vahvistaa samalla heidän tiedetaitojaan.

Tieteen tutkimuslaitoksen opetusjohtaja Michael Jabot sanoi: “Kun opettajat saavat muiden opettajien tuen, he voivat tehdä uskomattomia asioita. Olemme innoissamme, että NRLE Classroom -ohjelma liittyy opettajiin vedenjakajalla jakamaan taitojaan ja kokemuksiaan toistensa kanssa, mikä hyödyttää heidän oppilaitaan nyt ja tulevaisuudessa.

Buffalo Niagara Waterkeeper Community Engagement Manager Elizabeth Cute sanoi: “NRLE Classrooms -ohjelma antaa opettajille resurssit, joita he tarvitsevat innostaakseen oppilaitaan tulemaan paikallisten vesistöalueiden mestareiksi. Olemme innoissamme yhteistyöstä DEC:n kanssa tässä innovatiivisessa ohjelmassa.

DEC ja sen voittoa tavoittelematon tukijärjestö Friends of Reinstein Woods käyttävät apurahavaroja yhdistääkseen vähintään 10 opettajaa ja 100 oppilasta luokilla 4–12 Niagara-joen/Lake Erie (NRLE) vedenjakajalle. Vesistöalueen koulupiirit, joissa on paljon taloudellisesti heikommassa asemassa olevia opiskelijoita, kohdennetaan osallistumiseen.

Opettajat osallistuvat DEC:n, Buffalo Niagara Waterkeeperin ja SUNY Fredonian Institute for Research in Science Teachingin johtamiin työpajoihin ja retkille lisätäkseen opettajien ymmärrystä ja tietoisuutta ympäristökysymyksistä vesistöalueella. Nämä opettajat muodostavat “NRLE-luokkahuoneiden” verkoston rohkaistakseen vertaiskeskusteluja opettajien ja oppilaiden välillä.

DEC ja sen kumppanit ottavat opiskelijat mukaan “NRLE Classrooms” -opetukseen sekä sisällä että ulkona lukuvuoden 2022–2023 aikana, mukaan lukien vuosittainen “Day in the Life of the NRLE Watershed” -tapahtuma, jossa opiskelijat keräävät tietoja paikallisista vesistöalueistaan. kansainvälinen tietokanta. “NRLE Classroom” -opettajat ja -opiskelijat saavat myös rahoitusta ja tukea vedenjakajaa hyödyttävän taloudenhoitoprojektin toteuttamiseen.

Ohjelma on suunniteltu lisäämään opettajien luottamusta näiden kokemusten johtamiseen, jotta opettajat voivat saada tulevat opiskelijat mukaan rajallisella ulkopuolisella tuella.

Lisätietoja tästä ja muista Reinstein Woodsin opettajille suunnatuista ohjelmista löytyy www.reinsteinwoods.org -sivuston “Educator Workshops” -osiosta.

Lehdistötiedotteessa todettiin: “NOAA B-WET -ohjelma on kilpailukykyinen apurahaohjelma, joka edistää mielekkäitä vedenjakajakoulutuskokemuksia: tiukkojen akateemisten oppimisstandardien ohjaamaa toimintaa, jonka tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä vesistöalueista ja niihin liittyvistä ekosysteemeistä.”

Lue lisää NOAA B-WET -ohjelmasta osoitteessa http://www.noaa.gov/office-education/bwet.

Leave a Comment