Aasialaisomistuksessa olevat yritykset kasvavat Dallas-Fort Worthissa, tutkimus toteaa

Kuten hänen vanhempansa, Salman Bhojani näki mahdollisuuden Dallasissa.

Hän saapui Dallasiin vuonna 1999 ja katseli isänsä perustavan koruliiketoiminnan. Kuitenkin 9/11 jälkeen ihmiset kieltäytyivät ostamasta hänen isänsä kaupasta, koska perhe oli intialainen.

“Ihmiset pitivät hänelle paljon vihapuhetta, joten hänen täytyi lopettaa liiketoimintansa, eikä hänellä mennyt taloudellisesti hyvin”, Bhojani sanoi.

Mutta hän ja hänen perheensä kestivät, ja yli 20 vuotta myöhemmin he ovat edelleen yritysten omistajia Dallas-Fort Worthissa.

New Yorkissa toimiva finanssiteknologiayritys SmartAsset analysoi 52 suurinta metroaluetta ja arvioi Dallas-Fort Worth-Arlingtonin alueen maan toiseksi parhaaksi paikaksi aasialais-amerikkalaisten yrittäjien kannalta Kalifornian San Francisco-Oakland-Berkeleyn jälkeen. . Alueet arvioitiin aasialaisomisteisten yritysten yleisyyden, uuden liiketoiminnan menestyksen sekä tulo- ja työturvallisuuden perusteella.

Tutkimus osoitti, että Kalifornia ja Texas menestyvät eniten yrittäjyydessä. D-FW:ssä on SmartAssetin mukaan 19 031 aasialaisomistuksessa olevaa yritystä, mikä on 15,33 prosenttia suurempi kuin kaksi vuotta sitten. Texasin aloitusten selviytymisprosentti on 79,63 %, ja lähes 16 % Dallas-Fort Worth-Arlingtonin uusista yrityksistä on aasialaisten omistuksessa.

Johtaako inflaatio pienempiin wc-paperirulliin tai vähemmän hammastahnaa putkeen?

Dipan Mann, joka johtaa McKinneyssä toimivaa globaalia konsulttiyritystä CloudSkope LLC:tä, sanoo päättäneensä aloittaa liiketoimintansa Dallasissa kolmesta syystä: Hän näkee Dallasin massiivisena sulatusuunina, Dallasin alue on yritysystävällinen ja yksi nopeimmin kasvavilla alueilla.

Mann sanoi, että hänen yrityksensä tekee yhteistyötä “liiketoiminta ensin” kanssa auttaakseen ymmärtämään asiakkaiden pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteita.

“Sosiaalisesta ja emotionaalisesta näkökulmasta Dallasilla on yksi maan suurimmista aasialaisista yhteisöistä”, Mann sanoi. “Se ei ole historiallisesti ollut niin. Mutta se on ollut paljon enemmän viimeisen kahden, kolmen tai neljän vuoden aikana.

Bhojani aloitti uransa huoltoasemalla 2000-luvun alussa, kun hän pyyhkäisi lattioita ja varastoi hyllyjä 6 dollarilla tunnissa, ja myöhemmin hän osti huoltoaseman perheensä kanssa. Hän opiskeli lakikoulua iltaisin ja auttoi hoitamaan perheyritystä päiväsaikaan.

Kun hän perusti yrityksensä, hän kertoo huomanneensa, että monet yrittäjät olivat perustamassa omia yrityksiä, mutta heillä ei ollut juridista tietämystä dokumentoidakseen sitä kunnolla, hän sanoi.

“Oli kumppanuuksia, joita syntyi ja ne epäonnistuivat, koska heillä ei ollut niitä oletettuja asioita yritykselle”, Bhojani sanoi. “Ne eivät olleet kirjallisia. Ja niin me tulimme siihen harmaaseen tilaan.”

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin hän johtaa Irvingissa lakitoimistoa, joka keskittyy kiinteistö-, yhtiö- ja liikelakiin sekä kiinteistösuunnittelulakiin. Hänen perheensä omistaa myös kiinteistösijoitusyrityksen, huoltoaseman ja omistusyhtiön. Bhojani on entinen Eulessin kaupunginvaltuuston jäsen ja pormestari, joka on tällä hetkellä ehdokkaana House District 92:sta demokraattien ehdokkaana.

Bhojani sanoi, että hän on huomannut, että nuoret eteläaasialaiset yrittäjät käyttävät teknologiaa liiketoimintansa tehostamiseen ja vanhemmat yrittäjät luovat menestystä yrittäjätaidon avulla. Hän on huomannut tämän suuntauksen monissa D-FW:n yrityksissä.

Spin Sci Technologiesin markkinoinnin varapuheenjohtaja Nick Kagal sanoi, että hänen yrityksensä vie yhdysvaltalaiset työntekijänsä kehityskeskukseensa Intiaan uppoamaan kulttuuriin. Spin Sci on Dallasissa toimiva potilaiden sitouttamisratkaisujen ohjelmisto, joka myy ohjelmistoja sairaaloille ja terveydenhuoltojärjestelmille luodakseen esimerkiksi potilaiden tapaamismuistutuksia.

Intian työntekijätiimi “luo ratkaisuja markkinoille, joihin heillä ei vain ole visuaalista näkökulmaa”, Kagal sanoi. “Meillä on ohjelma, johon tuomme ihmisiä paljastamaan heille, mitä täällä tapahtuu.”

Veena Somareddy, Fort Worthissa toimivan ohjelmistoyrityksen Neuro Rehab VR:n toimitusjohtaja, joka kehittää mukaansatempaavia harjoituksia kriittiseen ja toimintaterapiaan, sanoi löytäneensä lohtua ekosysteemistä ja mentoreista, joita hän löysi Dallasista. Somareddy on valmistunut Texasin yliopistosta Dallasissa.

“Sinulla on mentorit, jotka ovat erittäin halukkaita auttamaan”, Somareddy sanoi. “Löydät intialaisia, löydät aasialaisamerikkalaisia ​​- kaikki ovat valmiita auttamaan sinua. He ovat niin avoimia auttamaan seuraavan sukupolven yrittäjiä. Ja rakastan sitä, joten päätin jäädä ja rakentaa yritystäni.”

Meksikolainen pakasteruoan valmistaja Ruiz Foods perustaa 125 työpaikan pääkonttorin Friscoon

Leave a Comment