Working Lands Enterprise Board ilmoittaa 3,1 miljoonan dollarin vuoden 2022 vaikutusapurahoista

Vermontin maatalous- ja elintarvikevirasto Working Lands -ohjelma jatkaa historiallisen rahoituksensa lisäämistä niille, jotka saavat elantonsa maasta. Tänä toukokuussa ohjelma myönsi 3,1 miljoonaa dollaria apurahoja, jotka auttavat kasvattamaan maatalous- ja metsäyrityksiä Vermontissa. Uudet Supply Chain and Market Level Impact -avustukset auttavat yrityksiä hyödyntämään toimitusketjukumppanuuksia merkittävässä mittakaavassa jopa 250 000 dollarin palkinnoilla. Seuraa kunkin luokan linkkiä nähdäksesi yksittäiset yritykset, jotka saavat vuoden 2022 ohjelmarahoitusta.

Supply Chain Impact – 654 800 dollaria myönnetty
Apurahat sisältävät rahoitusta, joka auttaa kehittämään tai laajentamaan toimitusketjukumppanuuksia, jotka vaikuttavat myönteisesti useisiin yrityksiin apurahan omassa toimitusketjussa. Rahoitus tukee tuotannon, jalostuksen ja/tai jakelun lisäämistä uusien tai suurempien markkinoiden saavuttamiseksi, tutkimusta ja uusien tuotteiden ja/tai myyntikanavien kehittämistä useille yrityksille (esim. sähköinen kaupankäynti, kotiinkuljetus, hillitseminen, lohkoketjuteknologiat) .

Markkinatason infrastruktuurivaikutus – 2 526 860 dollaria myönnetty
Avustukset antavat yrityksille mahdollisuuden tehostaa tuotantoa ja jalostusta lisäarvoa tuottavan maatalouden ja/tai tuotannon tehostamiseksi. siirtyä toimimaan uutena prosessorina tai laajentaa nykyisenä prosessorina; lisää automaatiota poistamaan pullonkauloja ja vastaamaan logistiikkahaasteisiin toimitusketjussa. Avustukset metsäpohjaisille tuotteille, jotka keskittyvät lämmitykseen tarkoitettujen puupolttoainetuotteiden (polttopuun, pellettien tai hakkeen) tuotantoon, seulomiseen, punnitsemiseen ja/tai pakkaamiseen; uuni- tai läpivirtauskuivaimet ja kaupallisen sahan suorituskyvyn tai tehokkuuden lisääminen.

Paul Frank + Collins tarjoaa ilmaisen Building Executive Business Skills (BEBS) -ohjelman Vermontin työmaiden yrityksille Working Lands Enterprise Fundin apurahan ansiosta. Kaikki Vermontin maatila- ja metsätalouden yritykset ovat tervetulleita osallistumaan. Ohjelma kestää kaksi peräkkäistä kuuden kuukauden jaksoa, istunto 1: toukokuusta lokakuuhun 2022 ja istunto 2: marraskuuta 2022 huhtikuuhun 2023. Jokainen istunto sisältää kuukausittaisia ​​ryhmäkoulutuksia ja yksittäisiä istuntoja sekä henkilökohtaisen ja videokonferenssin yhdistelmää. . Ilmoittautuaksesi lähetä Laurie Noyesille sähköpostitse yrityksesi nimi, sijaintisi ja haluamasi istunto.

Ilmoittaudu istuntoon 1 mennessä: 16. toukokuuta

Caledonia Spirits esittelee innoissaan ensimmäisen Bee-stipendikautensa. Viljelijät, jotka myyvät hunajaa tai Vermont-hunajasta ja Vermontin mehiläisvahasta valmistettuja tuotteita, voivat nyt hakea Caledonia Spirits Bee -stipendiä.

Tämä on innovatiivinen, helposti saatavilla oleva apuraha, jonka tarkoituksena on tukea tuotteiden myyntikustannuksia viljelijämarkkinoilla tarjoamalla varoja markkinoiden jäsenyyteen tai -maksuihin tai myyntiinfrastruktuuriin, mukaan lukien teltat ja pöydät. Tämän stipendin rahoittaa Caledonia Spirits, ja se on luotu NOFA-VT:n ohjelman Vermont Farmers Market Associationin tuella.

Hakemukset: 20. toukokuuta

Liity Maaseutukeskukseen tänä keväänä maaperän terveyteen liittyviin virtuaalisiin oppimispiireihin, joissa esiintyy maatilan terveyteen ja maaperän suojeluun liittyviä esitelmiä. Kuusi ilmaista tunnin mittaista oppimispiiriä toteutetaan videoneuvottelun kautta, ja niitä opetetaan sekä englanniksi että espanjaksi. Tulevassa sarjan kolmannessa webinaarissa käsitellään maaperän terveyttä.

Acompañenos virtualmente esta primavera a nostros Circulos de Aprendizaje para la Salud del Suelo de una hora, destacando temas por presentadores en Inglés y Español acerca de la salud y conservacion del suelo.

Seuraava webinaari: 16. toukokuuta klo 19.

2022 Agrometsätalouden koulutusakatemia

University of Missouri’s Agroforestry Training Academy on intensiivinen koulutusohjelma, joka on suunniteltu maatalouden ja luonnonvarojen ammattilaisille ja maanviljelijöille saadakseen syvällisen ymmärryksen agrometsätalouden käytännöistä, suunnittelukonsepteista, lajien valinnasta ja hoidosta, taloudesta ja markkinoinnista ja paljon muuta.

Viiden viikon verkkokurssi sisältää tallennettuja esityksiä ja laajaa kurssimateriaalia; konsultaatioistunnot maatalousmetsäalan ammattilaisten kanssa; virtuaaliset maatilamatkat; ja verkostoitumismahdollisuuksia. Vain verkkokurssin hinta alkaa 350 dollarista.

Koulutusakatemia: 16.5.-17.6

Leave a Comment